bir sürü şey yazdım içimdeki herşeyi döktüm gördü ve hiçbir şey yazmadı çok sinirlendim neden cevap yazmadı?
Cevabın nedir?
+1 yılEğer ilişkinizde belli bir zaman geçmiş ve bazı evreleri aştığnızı düşünüyorsa yani seni hayatında ciddi olarak istiyorsa bu mesajı aldığında
- Ben onu yanlış mı tanıdım ayrılmayı bile yüzüme karşı konuşarak değilde mesajla yapıyor yazıklar olsun demiş olabilir
- Kafası biraz karışmış biraz zaman geçsin beni arar konuşuruz anlaşırız ya da ben onun yanında giderim tatlıya bağlarız (ciddi düşünüyor ve seni gerçekten seviyorsa)
diye düşünmüş olabilir
- Belkide vedalaşmak istememiştir diye umuyorum
- O an ona çok kızmış sındır ve seni üzmüş ama seni halen seviyordur.
- Seni haylen kaybetmek istemiyordur ve Bekliyordur
- Ne Mesaj yazdın tam bilmiyorumda Onu istemediğinimisöyledin
Burada senin yapman gereken şeyler
Öncelikle çok iyi düşün ayrılma kararın kesin mi yoksa yaptığı davranıştan dolayı sinirle alınmış bir karar mı?
Eğer kararın kesin ise ayrılmak istiyorsan onu ara şu sebeplerden dolayı bu ilişki bitmeli de
ama kararın ayrılmak değil de onun seninle daha fazla ilgilenmesi ise bunu ona söyle ben bu sebeplerden dolayı sana çok sinirlendim senden biraz ilgi bekliyordum. İlgi görmek benim hakkım değil mi? de
Bu çıkışından dolayı pişman olduğunu onu çok sevdiğin ve değer verdiğin için bu kadar büyük bir tepki verdiğini amacının sadece ilgi görmek olduğunu ona açıkla
MESAJ ATARAK BİTİRME KARARI ALDIĞINA GÖRE BU İLİŞKİYİ KURTARMAK SANA KALMIŞ
Ben olsam sevgilim bana mesaj atsa bende sessiz kalırım aramam sormam onun aramasını beklerim.
Kadın olarak gurur yapıp aramazsan sen kaybedersin
Ben olsam aramazdım bence bir erkek olarak oda aramayacaktır senden bekleyecektir.
Bunları düşünmeden bu ihtimalleri hesaba katmadan onun neden arayamadığını bile bilmeden sadece sinirlendin diye ayrılık mesajı atarsan sana bir cevap vermemesi gayet normal.
Sen ona değer verip onu önemseyip seni neden arayamadığını sormamışsın o da sna neden bitti desin ya da neden seni arasın ki
Hatalı olan sensin. Bu hatayı düzeltmek senin elinde (tabi düzeltmek istersen)02 Yorumla- +1 yıl
İlgi beklediğim için bu mesajı yazıyorsam ve karşılığında bir cevap bile vermiyorsa, bir kız olarak daha çok kırılırım ve hiç birşey yapmam. Demek ki bitmesini bekliyormuş ki ilgilenmiyormuş diye düşünürüm. İlişki onun için değerli olsaydı en azından bunu yazardı.
- +1 yıl
@KaranfilGibi aynen
En İyi Cevaplar
Gururuna yedirememistir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun sadece birkaç nedeni olabilir birincisi ona yazdığın ayrılık mesajında ona ne söyledin ne anlattın ve bu inandırıcımı yoksa yalanmı diye düşünür çoğunlukla bu tip durumda erkek tarafı gerçekmi yalanmı sorusunu sorar eğer yalan söylediğini düşünüyorsa hiç uğraşamam der daha önce bunun tecrübesini yaşamıştır ve boşuna konuşmaya ne gerek var diyerek mesaja cevap yazmak istememiş ve direk silmiş olabilir sonuçta yine aynı hikayeler falan diyip veya onu aldattığınızı düşünüyor olabilir hayatınızda başka biri olduğunu ve onun için ayrıldığınızı zannedebilecek davranışlar sergilemiş olabilirsiniz önceden cevap vermemesinin nedeni bunlar olabilir genellikle böyle durumlarda cevap vermiyorsa büyük ihtimalle yazdığınız mesaja inanmıyordur ve zaman kaybı olduğunu düşünüyordur bu konuşmanın ve kendi yoluna devam etmeyi herşeyi geride bırakmayı mantıklı yol olarak görmüş olabilir eğer hiçbirşeyin eskisi gibi olamayacağından eminsede cevap vermemiş olabilir yani aklında kurduğu düşünce biraz bu konuda bir terslik var bir iş var burada falan düşüncesidir şüphe gibi nedenler olabilir. Son olarak içinizdeki herşeyi döktüğünüzü söylediniz ama döktüğünüz şeyleri buraya yazmamışsınız o yüzden tam olarak aradığınız cevabı kimse veremez ona söylediğiniz şeyleri burada paylaşmadan sadece tahmin yürütülebilir sorunuza ve bütün tahminlerde bunlar olabilir. Tabi ilişkinizde size olan davranışı da önemli oda değiştirir son zamanlardaki davranışı ve asıl ayrılık nedeniniz nedir bunun üzerinden bir sonuca varılabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Sevgilime kibarca ayrılış mesajı yazdıktan sonra bahane yapıyorsun diyip iki saat sonra durduğumuz yerde engelledi ve engellemeden önceki sorduğum sorunun cevabı cevaplamadan engelledi. Sms olarak ben şimdi hiç sevilmediğimi şimdi net anladım normal mesaj attım oraya da dönüş yapmayınca ben de tamamen kestim iki hafta oldu hiç bir şekilde tepkisi ya da dönüşü olmadı. Sizce benim bahane yaptığımı düşünerek böyle mi davranıyor yoksa işine geldi kendisi bahane mi buldu tamamen ayrılmak için?
+1 yılhem adama yol ver bide üstüne ne geliyosa aklına yaz bide cevap vermedi diye sinirlen bu saaten sonra ne hakkın varki bişey beklemeye ne bekliyodun aman dur bırakma beni sensiz yaşıyamam mı diyecekti :D
bu erkekler ne yapsa suclu gerçi bişeyde yapmamıs haha :D taktir ettim en güzel cevap sessizliktir :D
insanı yer bitirir böyle işte :))17 Yorumla
Soran+1 yılbana yalvarmasını beklemiyordum ama en güzel cevap sessizlikmiş haklısın ya da hayır değilsin
- +1 yıl
o zaman bana söylermisin ne cevap vermesini bekliyordun?
Soran+1 yıldüşüncelerini yazabilirdi ben ona yinede herşey güzeldi teşekkürler falan demiştim o da deseydi ya
- +1 yıl
bide kendini onun yerien koy gerçekten ama sen ne tepki verirdin böylemi cevap verirdin?
Soran+1 yılben bir sürü yazardım içimden geçenleri duramazdım ki yazmadan
- +1 yıl
sessizlik en güzel cevaptır tabi anlaya cok şey söyler o sana cok sey söylemis sen farkında değilsin.
bir hoşçakal dememesimi koydu sana ne fark eder deseki hayatında ne değişir bitti bukadar basit.
Soran+1 yılhaklısın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
38Cevap
+1 yılBitmesi için elinden geleni yaptı. Arkadaşlarını organize etti gaslighting gönderme imalar flortlesmeler kabul edemeyeceğim insanlarla hem de.
Bana da pes etmek düşüyordu ondan önce de yaptım eski sevgilisi ile barıştı sandım. Kendi benim üzüldüğümü görünce storyde gece eline sağlık yazmıştı 5 gün önce yemek götürmüştüm. Görüşmüştük ama uçan kaçan ile şüpheli görüşmesi var. Bir bağımlı o. Beni kullandı bence eskiyi kıskandırmak için. Bir kız arkadaşım bir arkadaşım diyordu sonra geleceğini düşünmeliymiş. Paralı evli biri var onunla görüşüyor galiba. Is yerinde de haltlar yiyor küçüklüğünü gördüğü kızla 19 yaşında galiba kız beni kıskanıyor platonik galiba tabi reddediyor. 23 yaşında da temizlik görevlisi ayrıca takılmış kesin evli çocuklu kilolu kapalı. Alt komşusu evli kapalı. Bir gün su kesildi sonra aradı adam ayşe hanım evet su gitti dedi. Aşağı inip düzeltmişti. Ben korktum adam talep görüyor kendi de yaratiyor bunu anladım 47 yaşında ben 40. Kız kardeşi bile yalandan dosya var deyip o kadınla buluşturdu. Zengin ya sattılar kendilerini. Kısaca mecburen bye yazdım napsın hayır mi desin? Yaşamlar farklı olursa da yazmazlar!00 Yorumla
+1 yılDelimisin nesin anlamadım hem umursamıyorsun barışmak istemiyorsun hemde cevap bekliyip aklında tutuyorsun. Umarım atmaz sende git kafa dağıt napıyorsan yap. Ayrıca 1 kere ayrılınca 1 daha eskisi gibi olmaz diyenler var ama 2 tarafta kafa dinlemiş ve saf duygularla birbirlerini ister ve ayrılarak hata yaptıklarını anlarlarsa, 2. Şans hiçte kötü 1 fikir olmayabilir. Lütfen sadece tek taraflı yaşayarak konuşmayın.. Umudu olanların umudunuda öldürmeyin.. Neyse sakinim konuyla pek alakasız oldu ama
14 Yorumla
Soran+1 yıldeli değilim sadece o da birşeyler söylesin istedim tek tarafın sözleriyle bitmemeli o da konuşmalı kafamı dağıtamıyorum
- +1 yıl
Çocugu istemiyorsun bu neyin bekleyişi? Sizi anlamak bazen cidden zor. Beni terkeden sevgilime intahar edicem diyince bende edicem o zaman diyordu bu kafayı 1 türlü çözemedim sizdeki. Beni bana bırak madem bırakıp gidiyorsun sende çocugu kendi haline bırak. Acısı varsa kendi kendine yaşasın yoksa sinirlidir atar 1 ara mesaj. Her 2 türlüde mesaj atar. İplemeyem erkek yoktur kanımca ortada yaşanmışlık varsa
Soran+1 yılçünkü senin üzülmeni istememiştir bir bekleyişim yok sadece cevap yazsaydı ne durumda olduğunu anlardım sonuçta kötü olmasını da istemiyorum
- +1 yıl
Bırakıp gidebiliyorsanız dönüp arkanıza bakmayacaksınız. Böyle ayrılırken yok üzülmesini istemem yok kötü bitmesin. İyi biten ne bana onu açıklasana? Üzülmesin diye arkaya bakarak gidince daha çok umut oluyor yeni 1ini bulunca kahrolan yine terkedilen. Geçiniz bu ayakları lütfen..
Ayrılığın bir cevaba ihtiyacı yoktur... Eğer bir cevap almak istiyorsan ya ego tatmini istiyorsun ya da hala kalan birkaç aşk parçacığının ne halde olduğunu anlama çaban var... Her iki durumda bir okdar gereksiz ve anlamsız bu safhada. hayırlı geceler.
00 Yorumlabazen en güzel cevap, susmak. Oda bu yola başvurmuş. Yolun açık olsun yavrum uğraşma çoçukla.
30 Yorumla
+1 yılBende yazmiyorum genellikle sinir anında büyük konuşmaktansa susar zamana bırakırım oda bu niye cevap vermiyo diye delirsin bu arada o da sana iyle yapmış
10 Yorumla1) karşı atağa geçmek için hazırlık yapıyor
2) seni kaybetmemek için yapacağı edebi eser üzerinde çalışıyor
3) halı saha maçında veya içiyor
4) şu an başka bir hatunun yanında olduğu için yazamıyor40 Yorumlaben olsam üstüne engellerdim. o anki duygu kötüdür. sunuda söylim söyle de bir ihtimal var zaten kurtulmak istiyordur senden istedgi olmuş ve artık hiç ugrasmak bile istememiştir
14 Yorumla
Soran+1 yılo zaman o söyleseydi ya..
Soran+1 yılteşekkürler ama üzülüyorum kızıyorum sinirleniyorummmm
Banada ayrilik mesaj gelse cevaplamam neden cevap yazayimki zaten bitirmis karsimdaki egodunu tatmin etsin diye bide cevap mi yazicam zaten sessiz kalmak en guzel cevap degilmi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet en güzel cevap tam çıldırmalık
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Takıntılı mısın?
Amacın ayrılmak mı tartışmak mı?01 Yorumla
Soran+1 yılikimizin ortak ayrılması
Seni kale almadığı için değil çok koyduğu için yazmamıştır.;)
14 Yorumla
Soran+1 yılböyle olsun istememiştim halbukii
Soran+1 yılo da birşeyler dicek kendine iyi bak falan hani şimdi böyle sinir mi oldu hiç takmadı mı yoksa canı mı acıdı bilemiyorum
+1 yılbelki işi vardı belki seni umursamadı belkide yeni birini buldu cevabını kendi biliyor hani burada kimse şundan demesin dese bile gerçeklik payı %50
10 Yorumla
+1 yılo coktan bitirmiştir vee büyük ihtimalle hepsini okumamıstır
11 Yorumla
Soran+1 yılçıldırıcimmm
senin ayrılık mesajını normal karşılasın öylemi. sinirlenmişmiş bak bak bak. ne desin hayırlı olsunmu desin. tabi senin beklentin yalvarsın yakarsın bırakmasın beni mantığı.
14 Yorumla
Soran+1 yılya hayır o da içinden geçenleri yazsın istiyorummmm
Soran+1 yılorasını karıştırma yüzüne söylebilme durumum olsaydı söylerdim deli ettin beni ya
O senden çoktan ayrılmış o kadar iplemiyor yani seni
22 Yorumla
Soran+1 yılniye bana söylemedi karaktersizlik bu
Argo ise seviyesini düşürmez.
Suçlu sen ve affedilmeyecek bisyse yazmaz
Çok sinirlendiyse kfr etmemek için sakinlesmeyi bekler04 Yorumla
Soran+1 yılargo değil tabikide suçlu bence o ona göre benim
Soran+1 yılhayır o sözleride kullanmadım herhalde o benden önce bitirmiş kafasında
+1 yılKisilikli adammis. Ayrılmak istedin bir de pesinden kossun istiyorsun. Egocugun zarar mi gordu? Kiyamam :(
24 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya kötü bir şekilde yazmadım o kadar da evet cevap vermesi lazımdı deli oldum
- +1 yıl
Ben ayrildigim kizlara ne selam verdim ne de arkadas kaldım şahsen. Gorusursem de ihtiyac icindir. Senin ipin gevşemis kendin cekivermissin. Ayrilik mesaji diye bisey olmaz zaten adam olan yuzyuze konusur.
Soran+1 yılyüzyüze konuşabilme durumumuz olsaydı yüzyüze konuşurdum niye yargılıyon hemen
- +1 yıl
Dostum sorunun cevabini istiyosan sölim. Adam pek sallamio zaten ayrilinca da üstüne yük almamış oldu, bu kadar.
o seni çoktan terketmişte haberin yokmuş heralde... üzülme boşver değmezmiş zaten:)
10 Yorumlasana karşı 0 dır notr dür ondan. bnada oldu çünkü çok şey yazdı cevap vermedim
00 YorumlaYa çok kötü bir durumdadır. ya da seni umursamıyordur. Hea birde kendıde ayrılmak istiyor olabilir.
20 Yorumla
+1 yılSinirlenmiştir ya da umursamıyordur sana hangisi daha ağır basıyorsa bu ikisinden cevabı o bence.
20 Yorumla
+1 yılSeni dikkate almadığını göstererek egosunu tatmin ediyo, sakın mesaj yazma bir daha.
35 Yorumla
Soran+1 yılyazmam tabiki daha ne yazıyım senden tekrar ayrılıyorum mu yazıyım :D
- +1 yıl
Fazla komiksin.
Soran+1 yılçok sinirliyim ama
- +1 yıl
Bu sinirle git biriyle yat. Ona da ders olsun.
Soran+1 yılsaçmalama ya bütün kızlara aynı laflar..
Belli ki amacına ulaşmış. s**tiret onu kardeş payı var starı aç
14 Yorumla
Soran+1 yılaklımdan çıkmıyor ki
Soran+1 yılne peşinden koşucam onun ya görsem döverim
+1 yıltakmıyor güya panpi alttan al sende ama öyle bir alttan al ki altındakinin popo olduğunu unutsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılyüzüne bakmam bidaha
+1 yılbence gayet iyi olmuş :D her ayrılana cevap vermemek lazım aslında daha çok aklında kalırsın insanın
00 YorumlaAdı üstünde ayrılık..
Helal ona, aynı ben.. Takdir ettim..10 Yorumla
+1 yılbende yeni ayrıldım. çok şey yazdım cevap vermedi çok güzel şeylr yazmıştım. hatalarını farketmesini istemiştim ama cevap vermedi. ama dayanamıyorum. yazdı mı sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Tekmeyi yemis bide ustune kaymak yaptirmasin diilmi cocuk.
00 Yorumla
+1 yılsıkılmıştır belli ya okumamıştır bile uff ya yine başladı bu demiştir umursamaz erkekler valla :/
00 Yorumla
+1 yılDaha fazla uzatmak istemediği içindir banada bunu yaptilar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten ayrılığı göze almışsın daha ne istiyorsun. Cevap verse ne fayda ayrılığı düşündükten sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarakterlıtyse o kısı cevap verır ama karaktersısse vermez?
40 Yorumlaçünkü o senden daha önce ayrılmıştır..
36 Yorumla
Soran+1 yılbir haber edeydi iyiydi
Soran+1 yılhay batsın coolluğu
Soran+1 yıldüşüncelerini merak etmiştim ne diyeceğini kötü bitsin istemiyordum
Isine gelmedi ve yapacak bir aciklamasi yok bence.
00 Yorumlaüstüne küfür de yememk için tabiki.
04 Yorumla
Soran+1 yılne küfürü niye küfür ediyim
Soran+1 yılhay ya sırayla dövelim sizleri
+1 yılKorkma belki de ölmüştür
02 Yorumla
Soran+1 yılbana yalvarması için cevap yazsın demiyorum anlamıyorsunuz
- +1 yıl
Ego gurur öfke sinir kırılganlık kırgınlık..
Cunku koyar cok koyar..
03 Yorumla
Soran+1 yılumrunda deilim bence
Soran+1 yılonun canını yakmak için yapmadım bilakis benim canımı çok yaktı yıkılmasını falan istemem mutlu olsun yinede
sen ayrılmak istiyordun peki ya o istiyor muydu
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama kavgalıydık
Soran+1 yılonu dövmek istiyorum
çünkü o çoktan ayrılmış.
10 Yorumla
+1 yılAyrıldığı için olabilir :)
00 YorumlaTınlamamış olabilir ya da sinirlenmiştir
00 Yorumla
+1 yılbittiği için olabilirmi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılonunda söz hakkı olmalı
- +1 yıl
bitmiş neyin hakkı 3 yıl konuşsan ne olmadı ayrıldık
+1 yılbuu adamınn sanaa en büyükk cevabıı işde ablası
00 Yorumla
+1 yılYa verecek bir cevabı yok ya da seni umursamıyor
00 YorumlaSorun neydi. Seni bu kadar kızdıran?
07 Yorumla
Soran+1 yılo kadar nedenlerimi saydım yinede ona teşekkür ettim isterim ki o da cevap yazsın böyle çok değersiz oldu
Soran+1 yılbarışmam sadece onun düşüncelerini merak etmiştim bir ilişki bir kere biterse bidaha eskisi gibi olmaz
Soran+1 yılatmaz o çok gururlu bir tip
Soran+1 yılyok onda gurur hep baskın ölse atmaz
Umurunda değilsindir.
00 Yorumlaİntihar etmiş olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılumursamıyodur sende öyle yap
02 Yorumla
Soran+1 yılbir kere dövsem sonra umursamıcam
Cevap sahibi+1 yıldövelim ayıb edion :)
Seni takmayarak en güzel cevabı vermiş işte :))
00 YorumlaMesajla mı ayrıldın yoksa. Yazık, arasaydın bari
00 Yorumlaayrılmmıssın ne yazsın daha
10 Yorumla
+1 yılsen değil o bitirmiştir ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılbana da söyleseydi bir zahmet
- +1 yıl
gerek duyulcak biri olduğunu düşünmüyor demek ki ;)
sinirinin geçmesini bekliyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılher erkek sinirlenmez ki
Soran+1 yılyok kötü şeyler yazmadım
+1 yıldoymamıştır sevgilisinedee. ondan.
00 Yorumlakabullenememistir
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026