• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bir erkek neden ayrılık mesajına cevap vermez?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
bir sürü şey yazdım içimdeki herşeyi döktüm gördü ve hiçbir şey yazmadı çok sinirlendim neden cevap yazmadı?
Bir erkek neden ayrılık mesajına cevap vermez?
Ayrılık Soruları Erkek Soruları Mesaj Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• denizsedan
    denizsedan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl

Eğer ilişkinizde belli bir zaman geçmiş ve bazı evreleri aştığnızı düşünüyorsa yani seni hayatında ciddi olarak istiyorsa bu mesajı aldığında

- Ben onu yanlış mı tanıdım ayrılmayı bile yüzüme karşı konuşarak değilde mesajla yapıyor yazıklar olsun demiş olabilir

- Kafası biraz karışmış biraz zaman geçsin beni arar konuşuruz anlaşırız ya da ben onun yanında giderim tatlıya bağlarız (ciddi düşünüyor ve seni gerçekten seviyorsa)

diye düşünmüş olabilir

- Belkide vedalaşmak istememiştir diye umuyorum

- O an ona çok kızmış sındır ve seni üzmüş ama seni halen seviyordur.

- Seni haylen kaybetmek istemiyordur ve Bekliyordur

- Ne Mesaj yazdın tam bilmiyorumda Onu istemediğinimisöyledin

Burada senin yapman gereken şeyler

Öncelikle çok iyi düşün ayrılma kararın kesin mi yoksa yaptığı davranıştan dolayı sinirle alınmış bir karar mı?

Eğer kararın kesin ise ayrılmak istiyorsan onu ara şu sebeplerden dolayı bu ilişki bitmeli de

ama kararın ayrılmak değil de onun seninle daha fazla ilgilenmesi ise bunu ona söyle ben bu sebeplerden dolayı sana çok sinirlendim senden biraz ilgi bekliyordum. İlgi görmek benim hakkım değil mi? de

Bu çıkışından dolayı pişman olduğunu onu çok sevdiğin ve değer verdiğin için bu kadar büyük bir tepki verdiğini amacının sadece ilgi görmek olduğunu ona açıkla

MESAJ ATARAK BİTİRME KARARI ALDIĞINA GÖRE BU İLİŞKİYİ KURTARMAK SANA KALMIŞ

Ben olsam sevgilim bana mesaj atsa bende sessiz kalırım aramam sormam onun aramasını beklerim.

Kadın olarak gurur yapıp aramazsan sen kaybedersin

Ben olsam aramazdım bence bir erkek olarak oda aramayacaktır senden bekleyecektir.

Bunları düşünmeden bu ihtimalleri hesaba katmadan onun neden arayamadığını bile bilmeden sadece sinirlendin diye ayrılık mesajı atarsan sana bir cevap vermemesi gayet normal.

Sen ona değer verip onu önemseyip seni neden arayamadığını sormamışsın o da sna neden bitti desin ya da neden seni arasın ki

Hatalı olan sensin. Bu hatayı düzeltmek senin elinde (tabi düzeltmek istersen)

0
    2 Yorumla
    • KaranfilGibi
      KaranfilGibi
      +1 yıl

İlgi beklediğim için bu mesajı yazıyorsam ve karşılığında bir cevap bile vermiyorsa, bir kız olarak daha çok kırılırım ve hiç birşey yapmam. Demek ki bitmesini bekliyormuş ki ilgilenmiyormuş diye düşünürüm. İlişki onun için değerli olsaydı en azından bunu yazardı.

Yorumla
    • Niolan
      Niolan
      +1 yıl

@KaranfilGibi aynen

Yorumla

En İyi Cevaplar

• -SoWhat-
    -SoWhat- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Gururuna yedirememistir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bunun sadece birkaç nedeni olabilir birincisi ona yazdığın ayrılık mesajında ona ne söyledin ne anlattın ve bu inandırıcımı yoksa yalanmı diye düşünür çoğunlukla bu tip durumda erkek tarafı gerçekmi yalanmı sorusunu sorar eğer yalan söylediğini düşünüyorsa hiç uğraşamam der daha önce bunun tecrübesini yaşamıştır ve boşuna konuşmaya ne gerek var diyerek mesaja cevap yazmak istememiş ve direk silmiş olabilir sonuçta yine aynı hikayeler falan diyip veya onu aldattığınızı düşünüyor olabilir hayatınızda başka biri olduğunu ve onun için ayrıldığınızı zannedebilecek davranışlar sergilemiş olabilirsiniz önceden cevap vermemesinin nedeni bunlar olabilir genellikle böyle durumlarda cevap vermiyorsa büyük ihtimalle yazdığınız mesaja inanmıyordur ve zaman kaybı olduğunu düşünüyordur bu konuşmanın ve kendi yoluna devam etmeyi herşeyi geride bırakmayı mantıklı yol olarak görmüş olabilir eğer hiçbirşeyin eskisi gibi olamayacağından eminsede cevap vermemiş olabilir yani aklında kurduğu düşünce biraz bu konuda bir terslik var bir iş var burada falan düşüncesidir şüphe gibi nedenler olabilir. Son olarak içinizdeki herşeyi döktüğünüzü söylediniz ama döktüğünüz şeyleri buraya yazmamışsınız o yüzden tam olarak aradığınız cevabı kimse veremez ona söylediğiniz şeyleri burada paylaşmadan sadece tahmin yürütülebilir sorunuza ve bütün tahminlerde bunlar olabilir. Tabi ilişkinizde size olan davranışı da önemli oda değiştirir son zamanlardaki davranışı ve asıl ayrılık nedeniniz nedir bunun üzerinden bir sonuca varılabilir.

1
    1 Yorumla
    • Sherazzi
      Sherazzi
      1 yıl

Sevgilime kibarca ayrılış mesajı yazdıktan sonra bahane yapıyorsun diyip iki saat sonra durduğumuz yerde engelledi ve engellemeden önceki sorduğum sorunun cevabı cevaplamadan engelledi. Sms olarak ben şimdi hiç sevilmediğimi şimdi net anladım normal mesaj attım oraya da dönüş yapmayınca ben de tamamen kestim iki hafta oldu hiç bir şekilde tepkisi ya da dönüşü olmadı. Sizce benim bahane yaptığımı düşünerek böyle mi davranıyor yoksa işine geldi kendisi bahane mi buldu tamamen ayrılmak için?

Yorumla
  • KutsaLWeLeD
    KutsaLWeLeD Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 36%
    +1 yıl

hem adama yol ver bide üstüne ne geliyosa aklına yaz bide cevap vermedi diye sinirlen bu saaten sonra ne hakkın varki bişey beklemeye ne bekliyodun aman dur bırakma beni sensiz yaşıyamam mı diyecekti :D
    bu erkekler ne yapsa suclu gerçi bişeyde yapmamıs haha :D taktir ettim en güzel cevap sessizliktir :D
    insanı yer bitirir böyle işte :))

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bana yalvarmasını beklemiyordum ama en güzel cevap sessizlikmiş haklısın ya da hayır değilsin

Yorumla
    • KutsaLWeLeD
      KutsaLWeLeD
      +1 yıl

o zaman bana söylermisin ne cevap vermesini bekliyordun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

düşüncelerini yazabilirdi ben ona yinede herşey güzeldi teşekkürler falan demiştim o da deseydi ya

Yorumla
    • KutsaLWeLeD
      KutsaLWeLeD
      +1 yıl

bide kendini onun yerien koy gerçekten ama sen ne tepki verirdin böylemi cevap verirdin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben bir sürü yazardım içimden geçenleri duramazdım ki yazmadan

Yorumla
    • KutsaLWeLeD
      KutsaLWeLeD
      +1 yıl

sessizlik en güzel cevaptır tabi anlaya cok şey söyler o sana cok sey söylemis sen farkında değilsin.
      bir hoşçakal dememesimi koydu sana ne fark eder deseki hayatında ne değişir bitti bukadar basit.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

haklısın

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

38

Cevap

• Zephyros1234567
    Zephyros1234567 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Bitmesi için elinden geleni yaptı. Arkadaşlarını organize etti gaslighting gönderme imalar flortlesmeler kabul edemeyeceğim insanlarla hem de.
    Bana da pes etmek düşüyordu ondan önce de yaptım eski sevgilisi ile barıştı sandım. Kendi benim üzüldüğümü görünce storyde gece eline sağlık yazmıştı 5 gün önce yemek götürmüştüm. Görüşmüştük ama uçan kaçan ile şüpheli görüşmesi var. Bir bağımlı o. Beni kullandı bence eskiyi kıskandırmak için. Bir kız arkadaşım bir arkadaşım diyordu sonra geleceğini düşünmeliymiş. Paralı evli biri var onunla görüşüyor galiba. Is yerinde de haltlar yiyor küçüklüğünü gördüğü kızla 19 yaşında galiba kız beni kıskanıyor platonik galiba tabi reddediyor. 23 yaşında da temizlik görevlisi ayrıca takılmış kesin evli çocuklu kilolu kapalı. Alt komşusu evli kapalı. Bir gün su kesildi sonra aradı adam ayşe hanım evet su gitti dedi. Aşağı inip düzeltmişti. Ben korktum adam talep görüyor kendi de yaratiyor bunu anladım 47 yaşında ben 40. Kız kardeşi bile yalandan dosya var deyip o kadınla buluşturdu. Zengin ya sattılar kendilerini. Kısaca mecburen bye yazdım napsın hayır mi desin? Yaşamlar farklı olursa da yazmazlar!

0
    0 Yorumla
  • mutsuzbirçocuk
    mutsuzbirçocuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Delimisin nesin anlamadım hem umursamıyorsun barışmak istemiyorsun hemde cevap bekliyip aklında tutuyorsun. Umarım atmaz sende git kafa dağıt napıyorsan yap. Ayrıca 1 kere ayrılınca 1 daha eskisi gibi olmaz diyenler var ama 2 tarafta kafa dinlemiş ve saf duygularla birbirlerini ister ve ayrılarak hata yaptıklarını anlarlarsa, 2. Şans hiçte kötü 1 fikir olmayabilir. Lütfen sadece tek taraflı yaşayarak konuşmayın.. Umudu olanların umudunuda öldürmeyin.. Neyse sakinim konuyla pek alakasız oldu ama

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

deli değilim sadece o da birşeyler söylesin istedim tek tarafın sözleriyle bitmemeli o da konuşmalı kafamı dağıtamıyorum

Yorumla
    • mutsuzbirçocuk
      mutsuzbirçocuk
      +1 yıl

Çocugu istemiyorsun bu neyin bekleyişi? Sizi anlamak bazen cidden zor. Beni terkeden sevgilime intahar edicem diyince bende edicem o zaman diyordu bu kafayı 1 türlü çözemedim sizdeki. Beni bana bırak madem bırakıp gidiyorsun sende çocugu kendi haline bırak. Acısı varsa kendi kendine yaşasın yoksa sinirlidir atar 1 ara mesaj. Her 2 türlüde mesaj atar. İplemeyem erkek yoktur kanımca ortada yaşanmışlık varsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çünkü senin üzülmeni istememiştir bir bekleyişim yok sadece cevap yazsaydı ne durumda olduğunu anlardım sonuçta kötü olmasını da istemiyorum

Yorumla
    • mutsuzbirçocuk
      mutsuzbirçocuk
      +1 yıl

Bırakıp gidebiliyorsanız dönüp arkanıza bakmayacaksınız. Böyle ayrılırken yok üzülmesini istemem yok kötü bitmesin. İyi biten ne bana onu açıklasana? Üzülmesin diye arkaya bakarak gidince daha çok umut oluyor yeni 1ini bulunca kahrolan yine terkedilen. Geçiniz bu ayakları lütfen..

Yorumla
  • Lithium33
    Lithium33 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl

Ayrılığın bir cevaba ihtiyacı yoktur... Eğer bir cevap almak istiyorsan ya ego tatmini istiyorsun ya da hala kalan birkaç aşk parçacığının ne halde olduğunu anlama çaban var... Her iki durumda bir okdar gereksiz ve anlamsız bu safhada. hayırlı geceler.

0
    0 Yorumla
  • Paart3
    Paart3 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

bazen en güzel cevap, susmak. Oda bu yola başvurmuş. Yolun açık olsun yavrum uğraşma çoçukla.

3
    0 Yorumla
  • mucukkkksssss
    mucukkkksssss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

Bende yazmiyorum genellikle sinir anında büyük konuşmaktansa susar zamana bırakırım oda bu niye cevap vermiyo diye delirsin bu arada o da sana iyle yapmış

1
    0 Yorumla
  • elbruz
    elbruz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl

1) karşı atağa geçmek için hazırlık yapıyor
    2) seni kaybetmemek için yapacağı edebi eser üzerinde çalışıyor
    3) halı saha maçında veya içiyor
    4) şu an başka bir hatunun yanında olduğu için yazamıyor

4
    0 Yorumla
  • üzgnadam
    üzgnadam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

ben olsam üstüne engellerdim. o anki duygu kötüdür. sunuda söylim söyle de bir ihtimal var zaten kurtulmak istiyordur senden istedgi olmuş ve artık hiç ugrasmak bile istememiştir

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o zaman o söyleseydi ya..

Yorumla
    • üzgnadam
      üzgnadam
      +1 yıl

demekki farklı bir düşüncesi vardı :) eminim güzel ve tatlı bir kızsın böyle ayrılık mesajına cevap bile vermeyen erkekten hayır gelmez güzelce hayatına devam et cankız mutluluklar uzme kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler ama üzülüyorum kızıyorum sinirleniyorummmm

Yorumla
    • üzgnadam
      üzgnadam
      +1 yıl

belki aglıyorsun bile.. ama gececek bosver en iyisi otur ve mutlu ol... baska yapacaın bişe yok aptallarla urasmaya degmez

Yorumla
  • cinalicik
    cinalicik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Banada ayrilik mesaj gelse cevaplamam neden cevap yazayimki zaten bitirmis karsimdaki egodunu tatmin etsin diye bide cevap mi yazicam zaten sessiz kalmak en guzel cevap degilmi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet en güzel cevap tam çıldırmalık

Yorumla
    • cinalicik
      cinalicik
      +1 yıl

Tv2 de hayalet sesler 2 var isiklari kapat izle hic aklina o kisi gelmez :)))

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.

Takıntılı mısın?
    Amacın ayrılmak mı tartışmak mı?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ikimizin ortak ayrılması

Yorumla
  • ezg93
    ezg93 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Seni kale almadığı için değil çok koyduğu için yazmamıştır.;)

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

böyle olsun istememiştim halbukii

Yorumla
    • ezg93
      ezg93
      +1 yıl

Sen nasıl bir tepki bekledin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o da birşeyler dicek kendine iyi bak falan hani şimdi böyle sinir mi oldu hiç takmadı mı yoksa canı mı acıdı bilemiyorum

Yorumla
    • ezg93
      ezg93
      +1 yıl

Kendine iyi bak dese nolcak sen üzülceksin.. Ona koydu anladın mı bunu sana belli etmiyor cevap vermeyerek. Erkeklerin politikası bu güya takmıyorlar

Yorumla
  • UgurOzdemir
    UgurOzdemir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 45%
    +1 yıl

belki işi vardı belki seni umursamadı belkide yeni birini buldu cevabını kendi biliyor hani burada kimse şundan demesin dese bile gerçeklik payı %50

1
    0 Yorumla
  • motherofdragons
    motherofdragons Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl

o coktan bitirmiştir vee büyük ihtimalle hepsini okumamıstır

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çıldırıcimmm

Yorumla
  • esquel
    esquel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

senin ayrılık mesajını normal karşılasın öylemi. sinirlenmişmiş bak bak bak. ne desin hayırlı olsunmu desin. tabi senin beklentin yalvarsın yakarsın bırakmasın beni mantığı.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya hayır o da içinden geçenleri yazsın istiyorummmm

Yorumla
    • esquel
      esquel
      +1 yıl

malesef ilişkiler bir mesajla bitirilecek kadar ucuzladı. artık adam gibi buluşup hislerini yüzüne haykırma devri yok. bana yazmış olsa birisi aynı şeyi yapardım umursamam umrumda olmaz. demek bir mesaj kadarmış degerim derdim takmazdım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

orasını karıştırma yüzüne söylebilme durumum olsaydı söylerdim deli ettin beni ya

Yorumla
    • esquel
      esquel
      +1 yıl

deli olunacak bişey yok ortada. mesajla olmaz o iş. en zından arayıp söyleyebilirdin ve tepkisinide orda görürdün. şimdide merak içinde olmazdın.

Yorumla
  • filobalco
    filobalco Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

O senden çoktan ayrılmış o kadar iplemiyor yani seni

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

niye bana söylemedi karaktersizlik bu

Yorumla
    • filobalco
      filobalco
      +1 yıl

Egosu tatmin olmuştur

Yorumla
  • omrum1993
    omrum1993 Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Argo ise seviyesini düşürmez.
    Suçlu sen ve affedilmeyecek bisyse yazmaz
    Çok sinirlendiyse kfr etmemek için sakinlesmeyi bekler

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

argo değil tabikide suçlu bence o ona göre benim

Yorumla
    • omrum1993
      omrum1993
      +1 yıl

Argo illa kfr degildir hakarette dahildir pislik serefz vb gibi sözler. Dediklerimden biridir ya da bir an once başından def etmek istiodur bunlar gibi ona göre.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır o sözleride kullanmadım herhalde o benden önce bitirmiş kafasında

Yorumla
    • omrum1993
      omrum1993
      +1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • damatfreud
    damatfreud Takip Et
    +1 yıl

Kisilikli adammis. Ayrılmak istedin bir de pesinden kossun istiyorsun. Egocugun zarar mi gordu? Kiyamam :(

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır ya kötü bir şekilde yazmadım o kadar da evet cevap vermesi lazımdı deli oldum

Yorumla
    • damatfreud
      damatfreud
      +1 yıl

Ben ayrildigim kizlara ne selam verdim ne de arkadas kaldım şahsen. Gorusursem de ihtiyac icindir. Senin ipin gevşemis kendin cekivermissin. Ayrilik mesaji diye bisey olmaz zaten adam olan yuzyuze konusur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yüzyüze konuşabilme durumumuz olsaydı yüzyüze konuşurdum niye yargılıyon hemen

Yorumla
    • damatfreud
      damatfreud
      +1 yıl

Dostum sorunun cevabini istiyosan sölim. Adam pek sallamio zaten ayrilinca da üstüne yük almamış oldu, bu kadar.

Yorumla
  • betulklc
    betulklc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 46%
    +1 yıl

o seni çoktan terketmişte haberin yokmuş heralde... üzülme boşver değmezmiş zaten:)

1
    0 Yorumla
  • fox07
    fox07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

sana karşı 0 dır notr dür ondan. bnada oldu çünkü çok şey yazdı cevap vermedim

0
    0 Yorumla
  • Aresky
    Aresky Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Ya çok kötü bir durumdadır. ya da seni umursamıyordur. Hea birde kendıde ayrılmak istiyor olabilir.

2
    0 Yorumla
  • Lovestoryy
    Lovestoryy Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Sinirlenmiştir ya da umursamıyordur sana hangisi daha ağır basıyorsa bu ikisinden cevabı o bence.

2
    0 Yorumla
  • sorgulamayaramakkala
    sorgulamayaramakkala Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Seni dikkate almadığını göstererek egosunu tatmin ediyo, sakın mesaj yazma bir daha.

3
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yazmam tabiki daha ne yazıyım senden tekrar ayrılıyorum mu yazıyım :D

Yorumla
    • sorgulamayaramakkala
      sorgulamayaramakkala
      +1 yıl

Fazla komiksin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok sinirliyim ama

Yorumla
    • sorgulamayaramakkala
      sorgulamayaramakkala
      +1 yıl

Bu sinirle git biriyle yat. Ona da ders olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

saçmalama ya bütün kızlara aynı laflar..

Yorumla
  • canparesi
    canparesi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Belli ki amacına ulaşmış. s**tiret onu kardeş payı var starı aç

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aklımdan çıkmıyor ki

Yorumla
    • canparesi
      canparesi
      +1 yıl

Boşver gitsin sana adam mi yok kizim ya. Kizsan nazini tribini ceksin yoksa gitsin. Kizlar kosmamali erkegin peşinden erkek kosacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne peşinden koşucam onun ya görsem döverim

Yorumla
    • canparesi
      canparesi
      +1 yıl

Helâl olsun işte budur

Yorumla
  • SanalKatliam
    SanalKatliam Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

takmıyor güya panpi alttan al sende ama öyle bir alttan al ki altındakinin popo olduğunu unutsun..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yüzüne bakmam bidaha

Yorumla
  • kopukpanda
    kopukpanda Takip Et
    +1 yıl

bence gayet iyi olmuş :D her ayrılana cevap vermemek lazım aslında daha çok aklında kalırsın insanın

0
    0 Yorumla
  • DogusEfe
    DogusEfe Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Adı üstünde ayrılık..
    Helal ona, aynı ben.. Takdir ettim..

1
    0 Yorumla
  • Karsikomsi
    Karsikomsi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

bende yeni ayrıldım. çok şey yazdım cevap vermedi çok güzel şeylr yazmıştım. hatalarını farketmesini istemiştim ama cevap vermedi. ama dayanamıyorum. yazdı mı sana

0
    0 Yorumla
  • YİĞİTKAAN
    YİĞİTKAAN Takip Et
    Master Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı.

Tekmeyi yemis bide ustune kaymak yaptirmasin diilmi cocuk.

0
    0 Yorumla
  • turanhavva
    turanhavva Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

sıkılmıştır belli ya okumamıştır bile uff ya yine başladı bu demiştir umursamaz erkekler valla :/

0
    0 Yorumla
  • Eliffdemir
    Eliffdemir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Daha fazla uzatmak istemediği içindir banada bunu yaptilar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Zaten ayrılığı göze almışsın daha ne istiyorsun. Cevap verse ne fayda ayrılığı düşündükten sonra.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

karakterlıtyse o kısı cevap verır ama karaktersısse vermez?

4
    0 Yorumla
  • Zweiz88
    Zweiz88 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

çünkü o senden daha önce ayrılmıştır..

3
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir haber edeydi iyiydi

Yorumla
    • Zweiz88
      Zweiz88
      +1 yıl

adam cool demekki..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hay batsın coolluğu

Yorumla
    • Zweiz88
      Zweiz88
      +1 yıl

şaka be şaka.. boşversene ayrılmışsın zaten mesaj atsa nolcakk atmasa nolcakkk..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

düşüncelerini merak etmiştim ne diyeceğini kötü bitsin istemiyordum

Yorumla
    • Zweiz88
      Zweiz88
      +1 yıl

olacağı varmış olmuşş.. çok düşünme..

Yorumla
  • iremmm5
    iremmm5 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

Isine gelmedi ve yapacak bir aciklamasi yok bence.

0
    0 Yorumla
  • ahmedep
    ahmedep Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

üstüne küfür de yememk için tabiki.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne küfürü niye küfür ediyim

Yorumla
    • ahmedep
      ahmedep
      +1 yıl

belli olmaz kızların işi. Hem bende ayrılık mesajına cevap vermem bitti diosa bitmiştir banane

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hay ya sırayla dövelim sizleri

Yorumla
    • ahmedep
      ahmedep
      +1 yıl

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. NOKTA cınım.

Yorumla
  • miniminnak
    miniminnak Takip Et
    +1 yıl

Korkma belki de ölmüştür

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bana yalvarması için cevap yazsın demiyorum anlamıyorsunuz

Yorumla
    • miniminnak
      miniminnak
      +1 yıl

Ego gurur öfke sinir kırılganlık kırgınlık..

Yorumla
  • Ezandemir
    Ezandemir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Cunku koyar cok koyar..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

umrunda deilim bence

Yorumla
    • Ezandemir
      Ezandemir
      +1 yıl

Oyle dusunme iste. Umrunda bile olmasan ayrilalim dedginde yikarsinm umrunda olursun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onun canını yakmak için yapmadım bilakis benim canımı çok yaktı yıkılmasını falan istemem mutlu olsun yinede

Yorumla
  • baykral
    baykral Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

sen ayrılmak istiyordun peki ya o istiyor muydu

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hayır ama kavgalıydık

Yorumla
    • baykral
      baykral
      +1 yıl

iki ihtimal var zaten ya o da istiyordur ayrılmayı sen öyle yazınca takmamıştır ya da içine batmıştır çocuğun verecek cevap bulamamıştır. Kavga da kim haklıydı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onu dövmek istiyorum

Yorumla
    • baykral
      baykral
      +1 yıl

hodri meydan o zaman arkadaşım :)

Yorumla
  • turunç8
    turunç8 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

çünkü o çoktan ayrılmış.

1
    0 Yorumla
  • Aquila1903
    Aquila1903 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Ayrıldığı için olabilir :)

0
    0 Yorumla
  • buuuseee
    buuuseee Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Tınlamamış olabilir ya da sinirlenmiştir

0
    0 Yorumla
  • MarriedwithLonely
    MarriedwithLonely Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

bittiği için olabilirmi :)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onunda söz hakkı olmalı

Yorumla
    • MarriedwithLonely
      MarriedwithLonely
      +1 yıl

bitmiş neyin hakkı 3 yıl konuşsan ne olmadı ayrıldık

Yorumla
  • muradkeskin28
    muradkeskin28 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

buu adamınn sanaa en büyükk cevabıı işde ablası

0
    0 Yorumla
  • sexybutlonelygirl
    sexybutlonelygirl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ya verecek bir cevabı yok ya da seni umursamıyor

0
    0 Yorumla
  • burutus93
    burutus93 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Sorun neydi. Seni bu kadar kızdıran?

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o kadar nedenlerimi saydım yinede ona teşekkür ettim isterim ki o da cevap yazsın böyle çok değersiz oldu

Yorumla
    • burutus93
      burutus93
      +1 yıl

Sizin ilişkiniz sarsılmış. Fazla ileriye gitmez barışsanız bile yine bir yerden patlak verir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

barışmam sadece onun düşüncelerini merak etmiştim bir ilişki bir kere biterse bidaha eskisi gibi olmaz

Yorumla
    • burutus93
      burutus93
      +1 yıl

Cidden olmuyor ne kadar seversen sev. Şimdi sana mesaj atmadı ama ilerki gunlerde atar yediremez kendine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

atmaz o çok gururlu bir tip

Yorumla
    • burutus93
      burutus93
      +1 yıl

Öfke gururu yener :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok onda gurur hep baskın ölse atmaz

Yorumla
  • fezaaa25
    fezaaa25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Umurunda değilsindir.

0
    0 Yorumla
  • Meister61
    Meister61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

İntihar etmiş olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

umursamıyodur sende öyle yap

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir kere dövsem sonra umursamıcam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dövelim ayıb edion :)

Yorumla
  • Cxborq
    Cxborq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Seni takmayarak en güzel cevabı vermiş işte :))

0
    0 Yorumla
  • Bayko
    Bayko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Mesajla mı ayrıldın yoksa. Yazık, arasaydın bari

0
    0 Yorumla
  • dehseet
    dehseet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

ayrılmmıssın ne yazsın daha

1
    0 Yorumla
  • senlikdede
    senlikdede Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

sen değil o bitirmiştir ;)

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bana da söyleseydi bir zahmet

Yorumla
    • senlikdede
      senlikdede
      +1 yıl

gerek duyulcak biri olduğunu düşünmüyor demek ki ;)

Yorumla
  • U-M-U-T
    U-M-U-T Takip Et
    +1 yıl

sinirinin geçmesini bekliyordur.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

her erkek sinirlenmez ki

Yorumla
    • U-M-U-T
      U-M-U-T
      +1 yıl

onun değil zaten. senin sinirinin geçmesini bekliyor. o an ne konuştuğunu bilemiyor olabilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok kötü şeyler yazmadım

Yorumla
    • U-M-U-T
      U-M-U-T
      +1 yıl

korkuyor olabilir.

Yorumla
  • serkan1616
    serkan1616 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

doymamıştır sevgilisinedee. ondan.

0
    0 Yorumla
  • IPedeRI
    IPedeRI Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kabullenememistir

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek neden ayrılık mesajına cevap vermez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek neden ayrılık mesajına cevap vermez? 19 cevap verildi
Bir erkek ayrılık mesajına neden cevap vermez? 13 cevap verildi
Ayrılıktan sonra atılan mesaja erkek neden cevap vermez? 17 cevap verildi
Ayrılık mesajına cevap vermeyen erkek? 23 cevap verildi
Ayrılık mesajına cevap vermeyen erkeğin amacı ne? 6 cevap verildi
Veda mesajına bir erkek neden cevap vermez? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨