Yazacağın cümleler bizden olmaz hayatımda başka biri var ben senden hoşlanmıyorum midemi bulandırıyorsun başkasına aşık oldum bu tip cümleler o insanı yaralayacaktır ve ben bu cümleleri bana söyleyen bir kızın mutlu olduğunu hala görmedim sana tavsiye uzatma bırak gitsin
O seni silmiş atmış, umursamıyor konuşmanı, yazmanı bir şeyler yapmanı. Sen de neyi varsa sil, kırıntısını bırakma. Seni umursamayanı, sileni sen de aynısını yap.
yanlış anlamışsın, hevesli olduğundan değildir bu, kimsenin peşinden koşmayacak kadar kendine değer veren bir adam olduğunun kanıtıdır bence. Sen habersiz silmişsin adamı, nasıl tepki vermesini bekliyorsun ki
Şöyle aramızda hiçbir sorun yoktu tartışma da ama şöyle bir şey vardı 4 gün boyunca profilini kaldırdı ve hakkımda bölümünü değiştirdi normalde böyle yapacak biri değildir dikkat çekmeye çalışıyor ama kime? Bana değil çünkü aramız iyi demek ki farklı biri var bende geceden düşündüm taşındım numarasını sildim Sabah bu konuşma gerçekleşti neden diye sormadı Akşama profil koymuştu hakkımda bölümünü de değiştirmiş demek ki benim gitmemi bekliyordu aklındaki kişiye yazmak için
Yazmamasının sebebi seni yedekte tutmak olabilir, neden diye sorsa sen şüphelerini anlatırsı, onun da net bir cevap vermesi gerekir, ondan sonra da geri dönemez.
Pardon da Anasını si****ydin daha iyiydi be bu kadar da olmayın arkadaş mesajla ayrılmak ne ortaokul çocuğu musunuz anlamadım gitti çık karşısına söyle mesajla ayrınilmaz ya
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uzağız aynı şehitlerde değiliz ve gerçekten bir çok açıdan beni aldattıgına dair şüphelerim var beklese miydim yüz yüze olana kadar
Elbette bekleseydiniz yani peşinizden atlı kosturmuyorsa tabi aldattığına dair şüphelerim var diyorsunuz ya o şüpheleriniz sadece ŞÜPHE olarak kalırsa ne olacak yazıktır yapmayın
Yani siz bitirmissiniz kafanızda zaten üzüldüm derseniz de yalan olur kimse inanmaz yani herşeyi siz yapın NEDEN diye yazmasın suçlu o olsun kendinize kılıf uydurmayin sordu farzedin ne olacaktı yine ayrılmayacakmıydınız
Şüphelerim vardı aldatıldıgıma dair Eğer neden diye yazsaydı bunları söyleyecektim Eğer mantıklı bir açıklaması olsa dinlerdim ve ona göre yol belirlerdim
Şüphe ile bir yere varamazsiniz bunu kimse size söylemedi mi kanitiniz var ise tamam eyvallah ama kanıt yok valla ben şüphelendim olurmu öyle şey lütfen ama lütfen guvenebileceginiz insanlar ile ilişki kurun
Bakın çoğu insanımız iki güzel laf bir kelime ye kanıyor yapmayın hissedin ( lafım size değil genel olarak söylüyorum) yazık etmeyin kendinize guveni hissedin
Çünkü fazla net bi cevap. Yani direkt açıklama da yapabilirdin diye düşünüyorum. Seni artık sildim deyince karşı taraf ne söyleyebilir, yazacak ne bulabilir ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Söyleceklerin yaralayacağından korkmuştur belki 2 3 gün sonra yazar
Beni belirsizlikte bırakıyor ne güzel ayrılacaktık kafamız rahat olacaktı bir şey yazmayınca yine belirsiz kalıyoruz
Ee ayrılmışsınız işte yani daha fazlası sizi yaralar o yüzden fazla uzatma
Aynen hayatıma devam edecem
Yazacağın cümleler bizden olmaz hayatımda başka biri var ben senden hoşlanmıyorum midemi bulandırıyorsun başkasına aşık oldum bu tip cümleler o insanı yaralayacaktır ve ben bu cümleleri bana söyleyen bir kızın mutlu olduğunu hala görmedim sana tavsiye uzatma bırak gitsin
Bunları söylemeyecektim.
Bak ben empati yeteneği yüksek bir insanım gel birlikte burdan yazışalım ve olayın nereye gideceğini görelim ne dersin
Özelden yazayım
İstek attım
Gördüm
Mesaj atamıyorum.
Buraya yaz
Zaten gizlisin aslında en başta onu söylemiştim hem diğerlerinede tecrübe olur
Tamam olur
Tamam sen neden diye sor
Sebeb?
Çünkü umurunda değil, bu yüzden de içini dökmen, dökmememe, gitmen önemli değil.
Bende öyle düşünüyorum
Ve böyle düşününce içim rahatlıyor vicdan azabı duymuyorum
O seni silmiş atmış, umursamıyor konuşmanı, yazmanı bir şeyler yapmanı. Sen de neyi varsa sil, kırıntısını bırakma. Seni umursamayanı, sileni sen de aynısını yap.
Teşekkür ederim yorum için
Rica ederim.
Hayatta başarılar yazardım ben olsam, ya da yazmazdım
Onu da yazmadı her neyse giden gitmiştir
Demek ki oda hevesliymiş ayrılmaya
yanlış anlamışsın, hevesli olduğundan değildir bu, kimsenin peşinden koşmayacak kadar kendine değer veren bir adam olduğunun kanıtıdır bence. Sen habersiz silmişsin adamı, nasıl tepki vermesini bekliyorsun ki
Neden diye yazmasını bekliyordum?
Önceden tartışmışsınızdır, yoksa birdenbire ayrılmamışsındır diye tahmin ettim ama ben, nasıl oldu ki?
Şöyle aramızda hiçbir sorun yoktu tartışma da ama şöyle bir şey vardı 4 gün boyunca profilini kaldırdı ve hakkımda bölümünü değiştirdi normalde böyle yapacak biri değildir dikkat çekmeye çalışıyor ama kime?
Bana değil çünkü aramız iyi demek ki farklı biri var bende geceden düşündüm taşındım numarasını sildim
Sabah bu konuşma gerçekleşti neden diye sormadı
Akşama profil koymuştu hakkımda bölümünü de değiştirmiş demek ki benim gitmemi bekliyordu aklındaki kişiye yazmak için
Yazmamasının sebebi seni yedekte tutmak olabilir, neden diye sorsa sen şüphelerini anlatırsı, onun da net bir cevap vermesi gerekir, ondan sonra da geri dönemez.
Pardon da Anasını si****ydin daha iyiydi be bu kadar da olmayın arkadaş mesajla ayrılmak ne ortaokul çocuğu musunuz anlamadım gitti çık karşısına söyle mesajla ayrınilmaz ya
Uzağız aynı şehitlerde değiliz ve gerçekten bir çok açıdan beni aldattıgına dair şüphelerim var beklese miydim yüz yüze olana kadar
Elbette bekleseydiniz yani peşinizden atlı kosturmuyorsa tabi aldattığına dair şüphelerim var diyorsunuz ya o şüpheleriniz sadece ŞÜPHE olarak kalırsa ne olacak yazıktır yapmayın
Neden diye sormadı
Artık biten bitti demek ki oda pek sallamıyormuş
Hayat kısa kimse için üzülemem
Yani siz bitirmissiniz kafanızda zaten üzüldüm derseniz de yalan olur kimse inanmaz yani herşeyi siz yapın NEDEN diye yazmasın suçlu o olsun kendinize kılıf uydurmayin sordu farzedin ne olacaktı yine ayrılmayacakmıydınız
Şüphelerim vardı aldatıldıgıma dair Eğer neden diye yazsaydı bunları söyleyecektim Eğer mantıklı bir açıklaması olsa dinlerdim ve ona göre yol belirlerdim
Şüphe ile bir yere varamazsiniz bunu kimse size söylemedi mi kanitiniz var ise tamam eyvallah ama kanıt yok valla ben şüphelendim olurmu öyle şey lütfen ama lütfen guvenebileceginiz insanlar ile ilişki kurun
Güvenendesin o güveni bana vermedi galiba hayırlısı artık
Bakın çoğu insanımız iki güzel laf bir kelime ye kanıyor yapmayın hissedin ( lafım size değil genel olarak söylüyorum) yazık etmeyin kendinize guveni hissedin
Sen kendi kendie ayrilmissin. Bi sey der once insan. Ben olsam ben de cevaplamazdim beni umursamayip direk silen birini.
Umursamasam cevap vermezdim
Ama bir kaç günlük hareketlerinde beni aldattıgına dair bazı şüphelerim vardı
Yazmamalı ile gerçek olduğunu anladım
Belki bi derdi falan vardir bilemezsin su eve kapanma zamanında herkesin psikolojisi bozuk zaten ama eminsen aldattığından sorun yok
İçime Doğdu ne zaman doğsa böyle şeyler oluyor
Uğraşmak istemiyordur başka derdi yok sanki senle uğraşacak
Ben de yazmazdım sanırım
Neden
Çünkü fazla net bi cevap. Yani direkt açıklama da yapabilirdin diye düşünüyorum. Seni artık sildim deyince karşı taraf ne söyleyebilir, yazacak ne bulabilir ki
Bir daha da yazmaz
Bitti artık.
Boş ver yaa
Azdirici kullaniyodur
O: tamam
Ben olsam bende yazmam
Neden
Sevmemiş ki
Bende yazmam
Neden
Direkt beni silen bir insan için uğraşmam
Hiç sevmemiş çünkü