2 aydır biriyle birlikteyim 2 kere görüştük. Ama tatile geldiğimden beri 1 hafta beni aramadı ve bana sadece 2 3 kere mesaj attı. Bende bu durumu ona defalarca anlattım bi düzelme fedakarlık göremedim. Ayrılık konusunu açtım ama sürekli beni oyalıyordu. Arayacağım konuşacağız diyordu aramıyordu. Yani ne bi düzelme vardi ne de tamamen bitirme. Bende en son beni aramasını bekledim ve yine aramadı. En son bu böyle olmaz ben düşüncelerim de kararlıyım dedim ama bi geri dönüş bile yapmadı.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce sebebi ne?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ortada bir birliktelik göremedim ben, yazman muhatap alman hata. :D Sil numarasını, cevap verme yazarsa ararsa da
Görüştüğümüz de cok iyiydik ama mesaj kısmına arama kısmına gelince sıfır. Bu konudan sürekli dert yandım ama tatile gelince hiçbir adım göremedim. Artık gerçekten deli oldum. Ve tamamen bitirmek istedim. Ona bile cevap vermedi
Yüz yüze heyecan var çünkü o yüzden orada ilgili davranıyor. Onun haricinde senin onu gördüğün gibi o seni görmüyor. Yarın yanına git, aynı sekil yine çok ilgili olacak ama zevkini alana kadar. :)
Yani cinsellik anlamında mı
Evettt
Böyle bi kac anlamda bana yaklaştığını hissettim. Ama bu şekilde hiç yüz vermedim ona mesafeli davrandm. En son bana bunu yapma böyle deme diyorsun ben sana karşı samimi olamıyorum demişti. Belki de dediğiniz gibi
Evet, kendi ağzınla söylüyorsun zaten. Sende farkındasın olayın sadece kabul etmek istemiyorsun.
Ben sadece bana bu anlamda yaklaştığını düşünemedim. Yani daha doğrusu kabullenmek istemedim. Çünkü o anlamda ona karşı yüz vermemiştm. Peki sizce pişman olacak mı
Hayır, sanmam. şu an bir başkasıyla konuşuyordur zaten emin olabilirsin.
Ben ilk kez böyle bişey gördüm hadi ilgi mesajı yok anlarım da ayrılık mesajına geri dönüş yapmamak ne ya.. ne biçim değer bu
Değil mi bencede
Bak hepsini geçtim herşeyi geçtim ayrılık mesajına bişey dememesi en garibi
Ben olsam görsem alsam o haberi hemen arardım neden derdim sebep derdim sonuçta ayrılık bu Yani
Neden yapmıyor peki bi erkek olarak düşünceniz nedir
Yani mesela işi var desem bunca süre beklenmez illa ki bakardı belki bir kırgınlığı vardır bilmeden bişey demişsindir ondan yüz vermiyordur
Gerçi sen ayrılık mesajı atmışsın bunu görünce telaş yapıp kırgınlığını bir kenarı bırakıp yazardı
Hayır kırgınlık falan yoktu hiç aramiyordu ki kırgınlık da olsun .
Bilmiyorum gerçekten çok değişik biriymiş ayrılık mesajına cevap vermemesi tam bir muamma hani dicem ki hazır sen yokken senden daha güzeli ile takılıyordur sen gelene kadar ama sen ayrılmayı yazmışsın seni kaybetmemek için cevap vermesi gerekirdi vermediğine göre olmuş kendi içinde bişeyler demek ki ama tabi olaya şahit olmadığım için ve adamı tanımadığım için sadece fikirlerimi söylüyorum benim yüzümden bişey olmasın gerçi daha ne olacak ilgilenmiyor seninle
Yeni bir oyuncak bulmuştur kendine. yazma arama. üsütne düşme sakın
En son ayrılık mesajı attım ona dönüş bile yapmadı. Amacı ne
sana dair bir amacı yok işte. belliki niyetine uygun birini bulmuş. engelle sil onu
Dogru diyorsunuz
Yakında yapar bi bahaneyle yersen tabi
Nasıl yaniiii anlamadım
lan hırbo cevap ver lan ! - yaz ona
Xjxjcjjdxj harikasın hayatım ama karşıda ki öküz olunca. Yaa insan bi sey yazar ya
Iidir
Anlamadm
Ilgelmez