İlişkiyi bitiren bir erkek aradaki iletişimi kesmediği ara ara mesaj attığı halde neden barışmak istemez?

Erkek arkadaşım beni terk etti hâlâ sevdiğini beni çok özlediğini söylüyor her gün mesaj atıyor hal hatır soruyor ama barışmak istemiyor uzaktan gözlemlediğinde mutlu olduğunu başka kadınları ekleyip konuştuğunu biliyorum görüyorum ama onun bana söylediği hayatında kimse olmadığı olmayacağı kalbinde ve aklında sadece benim olduğumu ve hep benim olacağımı söylüyor ama birlikteyken beni çok üzdüğü için barışmak istemiyor görüntülü konuşurken bana bakınca gözleri doluyor beni kıskanıyor hesap soruyor bazen çok yakın bazen çok soğuk davranıyor ama geri dönmüyor sizce amaç ne neden bu şekilde davranıyor barışmak istemiyor ama her gün yazıyor hatta o yazmadan ben yazmadığım için bana tavır alıyor sen beni unuttun benden vazgeçtin diyor yazdığımda peşinden gittiğimdede olmayacağını söylüyor ne bensiz yapabiliyor ne bana dönüyor bir erkek neden bu şekilde davranır sizce?
İlişkiyi bitiren bir erkek aradaki iletişimi kesmediği ara ara mesaj attığı halde neden barışmak istemez?