Bir erkek biz anlaşamayacağız diyerek yeni ayrıldığı kızın mesajlarına neden cevap vermez?

Kendi kendine bazı düşüncelere kapılmış ve biz anlaşamayız sen baskın bir karaktersin bende öyleyim ayrıca çok kıskançsın mutsuz oluruz falan filan deyip. Ayrılmak isteyen insan. İlk birkaç gün kızın barışmak için yazdığı mesajlara neden cevap vermez? Ayrılırken beni silebilirsin deyip silmemiş engellememiş falan. Ben silmiştim faceden sinirle. Ayrılmadan bir gün evvel güller alıp seni hayatımın hiçbir döneminde kaybetmek istemem deyip. bir akşam telefonda tartıştıktan sonra ertesi gün soğuk davranıp ayrılmak istemesi falan tuhaf. Ben durumu çözemedim. Sizce neden cevap yazmaz bir erkek? Yani ben mutlaka yazardım. Ya nazikçe durumu açıklardım neden ayrıldığımı. Ya tekrar olayları konuşurdum çözülecekse çözerdim. ya da görüşmek istemiyosam yazmamasını söylerdim. ya da siler engellerdim. Ama susmazdım yani. Sizce neden susuyor cevap yazmıyor?
Barışmak istemediği ve muhatap olmak istemediği için ayrıca mesajları görüp havalandığı için
Barışmak istemediğinden ve kızı daha fazla üzmemek için açıklama yapmamak için
kızı peşinde koşturmak hizaya getirmek için kendini naza çekmek için
Bu konuyu birdaha açmak istemediği için cevap verirse konuşup barışma durumu olmasın diye
umurunda bile değil cevap yazmaya değer görmüyor
barışmak istemiyor ama yazman öabalaman hoşuna gidiyor egosu okşanıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bir erkek biz anlaşamayacağız diyerek yeni ayrıldığı kızın mesajlarına neden cevap vermez?