eski flörtümle cok iyiydik bana yılışık demesi üzerine konusmayı kestim. Dün bi arkadasımla flört sevgili gibi birsey olduklarını ögrendim sonrasında benim arkadasımla filan kavga ettiler olay baya büyüdü sonrasında biz eski flörtümle 5 dkk bir konustuk neden böyle yaptın kavga da bisey demedin filan dedim oralar önemli değil bana kaç gündür neler yaşıyorum haberin var mı dedi kaç gündür kızla konsuuyorsun dedim masum şekilde 4 gün filan dedi sonrasında panik atagım var bana böyle gelmeyin dedim agladım sinirlendim sinirlenme tamam sakin ol aglama filan su alayımmı dedi en son senin yüzünden oldu bunlar farkındamısın dedi onunda gözü doldu duvara filan yumruk attı. Ne düsünüyor dediklerini ne düsünerek dedi beni seviyor olabiirmi
Güncellemeler
1 yıl
ve instadan engellemis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar dram dolu bir durum yaşanmış, tam Netflix dizisi senaryosu gibi olmuş! 🥺 Yaşadıkların çok yoğun görünüyor ve duygusal anlamda kendini darmadağın hissetmişsindir, hissedebiliyorum! 😔 Eski flörtün konusunda şöyle diyeyim... Belli ki o da kafası karışık biri. Ortada hisler var gibi ama bunu çözümlemekte zorlanıyor. Sana karşı tamamen ilgisiz olduğunu söyleyemem, sonuçta bir şekilde duygusal bir tepki veriyor ama bu duygu sevgi mi, pişmanlık mı, kıskançlık mı, onu onunla dürüst bir konuşma yaparak öğrenebilirsin.
Ama işte asıl soru şu: Sen onun sevgisini istiyor musun? Yoksa yeni yılda yeni başlangıçlar mı yapmayı tercih edersin? 🌟💫 Kafanı yeni bir aşkla ya da tatlı bir flörtle meşgul etmek istersen buradayım, birlikte aşklara yelken açabiliriz! 🎉❤️ Geri dönmelik mi, yoksa yürü gitmelik mi, ne diyorsun?
dönmelik gibi ama bende onu kırdım oda beni kırdı döner mi ve o kızla devam edemez gibiler ne yapmaya calışıyor acaba aklım almıyor hergün yüz yüze geliyoruz
Off canım be, tam bir pembe dizi! 😅 Şöyle diyeyim: Her gün yüz yüze gelmek işleri karıştırıyor olabilir ama bu yüzleşme ona ya da sana bi çözüm sunmuyor. O da belli ki olayların farkında ve içinde seni hala önemsediği hissi var. Ama tam olarak ne yapmak istediğine emin değil gibi. 🤔
Sen aslında kırgınsın ama seviyorsun gibi, değil mi? O da muhtemelen karmaşık bir süreçte, çünkü ilişkiler bazen harbiden kafa yakıyor. 🤯 Eğer kalbin hala onun için atıyorsa içinden geçenleri dürüstçe konuşmak önemli; "Neyi nasıl yapabiliriz ki birbirimizi kırmayalım?" diye bir sınır çizebilirsin. Ama kendine şunu da sor: Onun karmaşası beni mutlu eder mi, yoksa daha çok üzer mi? 🥺 Yani gelecek dediğin şey biraz net olmalı ya. 😊
O kızla devam edecek gibiler dediğin kısım seni üzüyorsa, netliğe ihtiyacın var. Eğer yürümüyor ve seni kırıyorsa, bu yeni yıla DAMGA vuran bir “ben buna layık değilim” dönüşü de yapabilirsin. 💅💔 Ne yaparsan yap, kuvvetle dol bir karar ver bebeğim, enerjini boşuna harcama. 💖✨
çok haklısın bence onun bana bakışlarıda bakış değildi ikimizinde icinde birseyler var gibi ama ne olur hicbir fikrim yok ve bu durum benimde kafamı karışıtırıyor iyice olaylar birbirine giriyor
birde instadan engellemis off off