Çizimin muhteşemliği ❤️ Güzel yorumlamışsın sevdim 😂 İyilerle kötülerin bitmek bilmeyen anlamsız çatışması gibi canım film izlemek istedi ya off 😭Ders çalışıyordum şimdi ise film izlemek istiyorum
Kime nasıl aşık olucağını bilemezsin seninle aynı şeyi düşünüyorum iyi ve kötünün aşkı ama burda bir sonuç var kötüler kazanır iyiler kaybeder ama ortada bir aşk olduğu için ikisi de kaybetmiş
Askın kime neye ve nezamn kimde bulcgnin belli olmadigni hic ummadigin insana asik olabilcgni ve zamanin cok cabuk gectigni ne zmn kaybedecgnin bilinmedgni anlatio gibi
Orda bir iyi ve bir kotu yani melek ve seytan var diye adlandirdim seytan melegi sevio bu kimi nerde ne zmn sevecegnin sevgiyi kimde bulcgnin bilinmedigni gosterir ve meleginde oldugnu gordum buda sevgiyi ne zmn kaybedecgni sevginin kiymetini bilmenin gerektigni anlatmaya calistigni dusundum bilmiorum ben bole adlandirdim
bu benim terkedilmeden önceki gece gördüğüm rüyanın resim hâli. Nette dolaşırken buldum. o kötü adamın yerinde ben vardım.. yerde ise beni terkeden kişi... bu güne kadar görüp korktuğum tek kâbus bu olmuştu..
En İyi Cevaplar