Alışveriş & Hediyeler Sizce nasıl duruyorr? Aasdghjkl Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nişanlımla 4 ayda tanıştık ve yeni nişan yaptık Güncellemeler+1 yıl Alyans mi üste takılmalı yoksa bu gorseldeki güzel duruyormu Sizce nasıl duruyorr? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. güzel duruyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ikisini aynı anda takma bence renk farkından kötü duruyor ama ayrı ayrı iyiler 0 0 Yorumla
ballızerdecal Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Benim hoşuma gitmiyor bu görüntü nedense🤷🏻♀️ Yani iki yüzüğün aynı parmakta olması ve böyle kalınsa alyans hoş görünmüyor 0 1 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Alyans kalın değil normal yani Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Güzel duruyor. Sevdiğim alyans modellerinden bir tanesi. Hayırlı olsun. 🌸 0 3 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Teşekkürler Yorumla NevHa +1 yıl Diğer türlü takılınca daha hoş durur bence. Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Bu şekil hoşuma gitti de o yüzden öyle takıyorum😂 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl İlk defa taktın sanırım senin gözünde çok hoş durur buna eminim mutluluğun daim olsun diyorum. 0 0 Yorumla
Stoneeecold Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Klasik her zaman gördüğüm yüzük ekstra bir şey var da ben mi göremedim 🙄 0 0 Yorumla
Birhiclik Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Maşallah dua ett te darısı başıma olsun bize olsun🤭 0 0 Yorumla
yildizzalbayyy777 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Merhaba tektaş yüzük kaç TL'ye aldınız? Yanlış anlamayın bende de var aynısı. 0 5 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Seevgiilim almış yanlış bilmiyorsam 4.500 galiba siz kaça aldiniz Yorumla yildizzalbayyy777 +1 yıl Aynı fiyat 4-5 bin TL falan Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Aynen Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Sizdemi nisanlisiniz Yorumla yildizzalbayyy777 +1 yıl Aslında sevgilim var. İnşallah kavuşurum Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 495 cevap paylaştı. Güzel duruyor hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Çok güzel allah banada nasip etsin amin🤣 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 659 cevap paylaştı. Tamamına erdirsin güzel duruyor 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl sevsinler. nasılda mutlu 0 2 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl QJSHSH Yorumla TeslaDaVinci +1 yıl @bubanayapılırmıbe hayırdır Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şunları ayrı ayrı taksanız daha güzel duracak 0 0 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Hiç beğenmedim 0 2 Yorumla Aasdghjkl +1 yıl Neden Yorumla Croyz1n26 +1 yıl İkisi birbiriyle uymamış bence. Ve elinde oje olsa çok daha kadınsı olur daha çok yakışır diye düşünüyorum. Sana kalmış Yorumla
yokartikkkki Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl cok guzeller ama bence ikisini ayni el’e takma 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Iyi nisanlimisin 0 1 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Hayirli olsun Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. güzel duruyor 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Minicik 0 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Sadece alyans kalsın Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
güzel duruyor
Ikisini aynı anda takma bence renk farkından kötü duruyor ama ayrı ayrı iyiler
Benim hoşuma gitmiyor bu görüntü nedense🤷🏻♀️ Yani iki yüzüğün aynı parmakta olması ve böyle kalınsa alyans hoş görünmüyor
Alyans kalın değil normal yani
Güzel duruyor. Sevdiğim alyans modellerinden bir tanesi. Hayırlı olsun. 🌸
Teşekkürler
Diğer türlü takılınca daha hoş durur bence.
Bu şekil hoşuma gitti de o yüzden öyle takıyorum😂
İlk defa taktın sanırım senin gözünde çok hoş durur buna eminim mutluluğun daim olsun diyorum.
Klasik her zaman gördüğüm yüzük ekstra bir şey var da ben mi göremedim 🙄
Maşallah dua ett te darısı başıma olsun bize olsun🤭
Merhaba tektaş yüzük kaç TL'ye aldınız? Yanlış anlamayın bende de var aynısı.
Seevgiilim almış yanlış bilmiyorsam 4.500 galiba siz kaça aldiniz
Aynı fiyat 4-5 bin TL falan
Aynen
Sizdemi nisanlisiniz
Aslında sevgilim var. İnşallah kavuşurum
Rabbim utandirmasin masallah🙏
Güzel duruyor hayırlı olsun
Çok güzel allah banada nasip etsin amin🤣
Ayrı ayrı takınca daha hoş duruyor.🙄
Tamamına erdirsin güzel duruyor
mutluluklar dilerim
elin güzel değil ama ya :(
Güzel duruyor. Hayırlı olsun💫.
sevsinler. nasılda mutlu
QJSHSH
@bubanayapılırmıbe hayırdır
Şunları ayrı ayrı taksanız daha güzel duracak
Maşallah Allah ayırmasın
Normal yüzük kocan daha iyi bilir
Hiç beğenmedim
Neden
İkisi birbiriyle uymamış bence. Ve elinde oje olsa çok daha kadınsı olur daha çok yakışır diye düşünüyorum. Sana kalmış
Bravo 4 ayda
cok guzeller ama bence ikisini ayni el’e takma
Iyi nisanlimisin
Hayirli olsun
güzel duruyor
Ben çok beğendim hayırlı olsun canım
Hoşşşşşş
Yakışmış
Minicik
Sadece alyans kalsın
Fake
Abla parmaklarındaki kılları bi alaydın 🤮