Kafasında ne var?

Merhabalar, Ben 20 yaşında çok güzel bir kızım bahsettiğim kişi de 32 yaşında ciddi olgun biri. Öncelikle sevgilisi değilim bir işe başladım bir adam bana aşık oldu ben de ona oldum ama biz sevgili olamadık çünkü aramızda engel vardı nişanlısı. Akrabası ve daha önce birlikte olmuşlar 6 senelik ilişkisi sonunda geçen ay evlendiler düğünleri mayısta. Evlenmeyene kadar içimde bir umut vardı belki bitirir diye ama bitiremedi. Artık onu sevmek istemiyorum ama o buna izin vermiyor hep peşimde orada burada çıkıyor karşıma bakışı o su bu su aklıma tekrar kendini sokabiliyor ama ben yoruldum artık işten soldum yanlış bir şey yapmak istemiyorum tamam gönül bu elimizde olmadan seviyoruz ama yetti de artık fazla uzadı nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum sevgilin var benim seni sevdiğimi biliyorsun bilerek böyle davranıyorsun deyince üste çıkıyor hep yanlış anladığımı söylüyor ama inanmıyorum ona. En yakın arkadaşı beni seviyor diye arasını bozdu onla konuşmuyor. Arkadaşı da biliyor beni sevdiğini. Bana önceden evlenmekten vaz geçtim dedi şimdi ne oldu dediğimde hayat diyor. Sevdiğinle evlendin dediklerinde sevmekle alakası yok evlenmemim diyor. Evlendiği için mutsuz ama beni de bırakmıyor. Ne yapmaya çalışıyor amacı ikimizi beraber götürmek olsa emin olun kandırabilirdi ama bunu yapmıyor inkar ediyor sevgilim varken seni sevmedim kafasında. Bir düşüncem var birkaç ay evli kalıp ayrılmak mı bunu mu düşünüyor?
Kafasında ne var?