Sizce neyin kafasını yaşıyor?

Ya boş çocuk var sanaldan tanıştık işte konuşuyorduk filan aylarca konuştuk böyle işte bu bana dostum diyor çok değer verdiğini söylüyor ediyor filan. Neyse cidden de baya manevi destek oluyor dinliyordu yani. Neyse sonra bu bana asıldı ben de tersledim sonra bu inkar etti. Sonra biz bi konuda gerildik ben de uzaklaştım konuşmak istemedim bu da işte sen beni kırdın bitsin o zaman diye bitirdi sonra ben takmadım sonra bu pişman oldu işte baya yazdı etti yalvardı birçok yerden seni şöyle seviyorum şöyle pişmanım özür dilerim saçmaladım filan. Neyse ben haftalar sonra affettim bunu sonra bu yine benle yakın oldu işte baya konuşuyoruz hatta baya beni sevdiğini aşık olduğunu şunu bunu söylüyor filan hatta diyor işte iş bulsam etsem senle evlenmek ömür geçirmek çok isterim. Ben de yani uygun ortam olsa deneyebilirdik filan dedim. Neyse dün yine işte bi gerildik biz bi konuda sonra bu özür diledi haksızdı çünkü sonra ben yine soğudum tamam neyse diye uzaklaştım bu yine işte ben çok kırıldım üzüldüm ben çok işte yoruluyorum hep seni kaybetme korkusu ile yaşamaktan sorun sende değil bende bitsin filan sen çok harika birisin şu bu demiş. Ben de küfür ettim. Şlan bi bas git ya ergen dengesiz öncekinde de aynısını yaptın yalvardın diye affettim yine dostum canım her şeyim diyip bitsin diyorsun ne adi birisin sen ya defol git bir daha da beni rahatsız etme diye engelledim. Mal mı bu?
Sizce neyin kafasını yaşıyor?