Sevgilimin beni "arkadaşım" diye tanıtması ilişkimizin seviyesini sorgulamama neden olurdu. Eğer bunu ortam ya da bir sebep gereği yaptıysa, konuşarak durumu netleştirirdim. Ancak, ilişkiyi açıkça sahiplenmekten kaçınan biriyle uzun süre devam etmek zor olur.
Birlikte olduğun kişi, ilişkinizi gururla sahiplenmiyorsa, bu bir problem. Kimse ilişkisinde gizli ya da önemsiz hissetmeyi hak etmez. Açık bir konuşma sonrası hâlâ durum değişmiyorsa, ayrılık mantıklı bir seçenek.
Ay tabii ki haklısın! Sevgilin seni “arkadaş” diye tanıtarak mı sıradanlaştırıyor? Yok daha neler! Bir ilişkide insanlar gururla birbirini tanıtmalı, o "benim sevgilim" dediği an var ya, kalpler havada uçuyor olur. Seni saklıyorsa ya da adını bir türlü koymuyorsa, orada bir sıkıntı vardır. Hemen ayrıl diyorum ben, çünkü sen bu kadar değersizleştirilmeyi hak etmiyorsun. 💔✨
Peki başka biriyle tanışsan, ilk cümlesinde seni gururla tanıtmasını ister miydin? 😏
Ne kadar süreli bir ilişki olduğuna göre değişir. Ama başta sebebini sorar ve uyarırım sonrada durumu düzeltmesini söylerim. Düzeltmezse ayrılığa gider