Kızlar genelde arkadaşı olarak görüyor ve bu durumu yaşıyor çünkü kızlar şunu anlamıyor ki erkekler asla arkadaş olamaz. Sevgilin varsa sevgilinden ayrılmanı bekler yoksa da sevgilin olmak ister bu kadar basit. Ve tepkim şu olurdu kendisini zaten tanıyorsun arkadaşın olduğu için eğer sevmek istersen karakterin uyumluysa ilerletirim diyorsan adam sadık olacak bir tipse vs. o zaman ilişki de istiyorsan kabul et ya da istemiyorsan etme
11 Yorumla- 1 yıl
Evet, karisik isler
En İyi Cevaplar
Çok yakın bir arkadaşım bana açılırsa, duruma büyük bir hassasiyet ve dikkatle yaklaşırdım. İlk olarak, hislerini ve söylediklerini dikkatle dinlerdim. Bu tür durumlar, karşıdaki kişi için oldukça zor olabilir, bu yüzden empati kurmak ve onun duygularını anlamaya çalışmak önemli.
Eğer hislerine karşılık veremiyorsam, bunu kibar ve dürüst bir şekilde ifade ederdim, ancak arkadaşlığımızın benim için çok değerli olduğunu ve değişmesini istemediğimi belirtirdim. Eğer aynı şekilde hissediyorsam, bunu samimi bir şekilde paylaşır ve sonrasında nasıl ilerleyebileceğimizi birlikte konuşurduk, olmaz derse de kapı orada derim.
Her iki durumda da, arkadaşlığın zarar görmemesi için açık ve dürüst bir iletişim sürdürmek anahtar olurdu.
12 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki fakat bir taraf bir şeyler hissetmeye başladığı an o arkadaşlığı koruyamazsınız..
1 yılOn numara 5 yıldız olur zaten arkadaşım herşeyümü paylaştığım insan memnun olurdum muhtemelen ama hoşlansaydım ondan önce ben acılırdım o da ayrı mesele.. yıllar önce vardı çok iyi bir kankam çıkma teklif ettim ben bakireyim seninle yatamam deyip reddetti beni o zaman 20 yaşlarındaydık, şimdi kadın erkek arkadaşı ile berber yaşıyor yıllardır... Değişik kafalar
11 Yorumla- 1 yıl
Biraz evet 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayatımda arkadaş dedigim birisine asla diğer gözle bakmam bunu kendime yakıştırmam ama bundan sonra hayatımda şad bir merhaba diyecek samimiyet olur onunla çünkü o duyguyu hissettikten sonra tekrar arkadasta olunmaz... şöyle bir tepki de olabilir hsjsjsjjs
https://www.youtube.com/embed/yI7JuQDzOXI11 Yorumla- 1 yıl
🤣
Çok güzel bir açıklama altına çok uygun bir video olmuş.
Arkadaş geçirdiği şok yüzünden uzun süre bir kendine gelemezdi gibi 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı. Eğer ben de ondan hoşlanıyorsam bir şans veririm eğer hoşlanmıyorsam sadece arkadaş olarak gördüğümü ve bunun arkadaşlık ilişkimizi etkileyeceğini kibar bir dille açıklarım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,7b cevap paylaştı.
u 1 yılBen red yaparım tabi ki de.. çünkü ben kanka ya da yakın arkadaşla sevgili olmayı yanlış buluyorum.. ama kişilerin kendi kararıdır elbette
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılBilmem şaşırmam onca şey görüyoruz sadece soğurum ondan
10 Yorumla
1 yılBöyle bir şeyi kabul etmem.. Çünkü oldu ki anlaşamadık yollarımızı ayırdık.. O zaman eskisi gibi arkadaş kalmak imkansız.. Ben arkadaşımı kaybetmek istemem bundan dolayı da reddederim..
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 güZamanında seni çok sevmiştim diyen oldu ama uzak kalmıştım, çünkü o beni ne kadar sevse de ben onu sevemezsem bu onu yıpratmaktan öteye gitmezdi, üzüldüm ama daha çok yıpratıp üzmektense uzak kalmak iyiydi, sevgi zor bi sanat
17 Yorumla- 18 sa
Uzak kalmak genelde en iyisi oluyor minik :/
Gerçekten de zoooor bir sanat 🎀 - 18 sa
Sevmek zordur senseim ama zor olan şey güzeldir. Belki de o yüzden dünyaki en güzel duygulardan biri de sevmektir. Kimsenin benim yüzümden canı yansın hiç istemedim. Bazen buna engel olamasam da.
- 18 sa
Hayatta her istediğimiz olmuyor ne yazık ki minik….
Yine de biz gibi yaşayabildiğimiz sürece her şey bir gün güzel olur …
Değil mi 🥹🪻 - 18 sa
Hayatta her istediğimiz olsaydı senseim elimizde hayata dair elle tutulur bi şey olmazdı. Yine de bu çabalamamıza engel değil.
Biz biz olduktan sonra kendimiz olduktan sonra her şey bir gün çok güzel olur snesiem eminim🥹🪷 - 18 sa
Çok haklısın miniko 😤💪🏻
Güzel günler uğruna 🤗 - 18 sa
Umarım senseim güzel günler yaşamamız dileğiyle🥹🙏🏻
- 18 sa
😎🐾🍀
- Kişilik & Karakter konusunda 812 cevap paylaştı.
1 yılBenim başıma geldi zor bir durum! Ne söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz ve sonun da tüm arkadaşlığınız bitiyor. 5 dakika önce gülüp, eğlendiğiniz kişi, gözleri dolu dolu kalkıp gidiyor ve siz sadece izlemek zorunda kalıyorsunuz.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet maalesef aci bir durum...
1 yılAçıkçası bilemiyorum, o yönde bir duygum yoksa ne şekilde kabul edersem edeyim ya da ne şekilde reddedersem edeyim kırılacak. Oluruna bırakalım desem bu seferde boş yere umut vermiş olabilirim, cidden insanı fena halde çıkmaza sokan bir durum 🤦
116 Yorumla- 1 yıl
Çook hemde, yine de ilk düşünülmesi gereken kişi hep kendin olmalı.
🤐 - 1 yıl
Ama o zamanda bencil olurum 😅
- 1 yıl
Eee ama ilişki bu sonuçta 😄
Kırmamak için kırılma
Amaç zaten kendi seçimlerin üzere veya mutlu olabileceğin şeyler üzere yaşayabilmek. - 1 yıl
Birimizin mutluluğu için bir diğerimizin mutluluğundan fedakarlık etmekten daha iyi bir çözüm yolu olmalı :/
- 1 yıl
İmkansız.
Yakın arkadaşın bir kere artık sana başka bir gözle bakmış ve sana romantik hisler besliyor.
Kabul etmek kendine yapacağın büyük bir kötülük olur.
Reddetmek karşı tarafı kırsa da zaten en yakın arkadaşın olduğunu için seni anlaması gerekir.
Nazik bir dilde reddedilebilir.
Diye düşünüyorum 👍🏻 - 1 yıl
Örnek verebilir misin?
- 1 yıl
Ahh zor 😅
Karşında ki kişiye olan yakınlığın derecesi de aslında vereceğin cevabı etkileyebilir..
" Bana olan ilgin için teşekkür ederim, fakat sende biliyorsun ki ilişki kurmak konusunda oldukça hassas biriyim.
Sen çok iyi bir arkadaşsın, hepte öyle kalabilmeni dilerdim.
Sana karşı özel bir şeyler hissetmiyorum, beni anlayacağınıda biliyorum.
Birgün kalbini sana veren birini bulabileceğine eminim :))
Duygularına karşılık veremeyeceğim.. )
Gibi bir şey belki, hem kırmamaya çalışmak hem kendi için kötü bir karar almamak 🤔
- 1 yıl
Tırnak ile başlayıp parantez ile bitirmişim 😂
Ne kadar dalmışım 😄 - 1 yıl
Bunlar çok güzel cümleler ama en son bunları söylediğimde hikayedeki kötü adam ben olmuştum ama 🤦
- 1 yıl
Olsun boş ver, yanlış bir hikaye de baş kahraman olacağına, doğru bir hikaye de kötü ol.
Hem kime göre neye göre o da var.
Bir başkasının sana kötü demesi seni kötü kılmaz.
Aksine kendin için büyük bir iyilik işte.
Şöyle düşün birde, yakın olarak gördüğün bir arkadaşın onu kabul etmedin diye seni kötü olarak sıfatlandırıyorsa dost değildir zaten 😂
Yani.. - 1 yıl
Ya bunlar cidden karmaşık konular bende odun olduğum için pek anlamıyorum, muhakkak vardır bir orta yol ama insan ilişkileri konusunda çok zayıf kalıyorum ben :D
Hatta çoğu zaman bırak karşındakinin benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamayı kendim hoşlanıp hoşlanmadığımı bile anlayamıyorum çoğu zaman :D
Hatırlarsan bir ara sana ortaokul aşkımdan bahsetmiştim, o kızdan sonra kimseden gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığıma emin olamadım bu zamna kadar xd - 1 yıl
Bu arada coğu yorum bana çok acımasız ve saygısızca geldi, herkes senin gibi olgun bir şekilde yaklaşmamış olaya :D
- 1 yıl
Evet evettt doğruu
Senin de zayıf noktan yapıcak bir şey yok 😄
İlişkilerini yönetebilen insanlara bile zor geliyorken sana karmaşık gelmemesi saçma ve garip olurdu 🤔
- 1 yıl
Her görüş ve düşünce yapısı aynı değildir tabi 😂
Direkt nikah kıyarım diyende var yüzüne tükürürüm diyende 😄
Binbir türlü ırkımız yaşasın sorunlarımız 💪🏻💪🏻 - 1 yıl
Orası öyle tabi 😄
- 1 yıl
😄
Evlilikte eşin aynı zamanda en iyi arkadaşındır derler onun için denerim, bir şans veririm olmazsa zaten biter ama baştan red edersen zaten arkadaşlığın biter..
19 Yorumla- 1 yıl
Bir taraf his beslemeye başladığı an bitmiştir zaten aslında. ..
- 1 yıl
Ama işte arkadaşınızda boş değilmiş ki karşılık vermiş, ben hoşlanmıyorsa diye soruyorum.
- 1 yıl
Öyle tabi ki, zamanınız için teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Huzur dolu bir gece geçirin ✨
- 1 yıl
Bende çok teşekkür ederim 😄
🌜
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Hiç kız arkadaşım yok ki kızlar ile arkadaş olmam!😅
Abi diyen kızlar var sadece çevremde öyle bir şey olmaz olamaz! 😅
Gelecekteki eş profilime uyuyorsa neden olmasın! 😅12 Yorumla- 1 yıl
Belki birgün 😄
🤷♀️ - 1 yıl
Kim bilir belki de 😅 amin inşaAllah 😅
Gizli Üye(36-45)11 ayAsla olumsuz bir cevap vermezdim.. gurur duyduğumu söylerdim.. istemiyorsam nedenini belirtir hatırını kırmadan bu şekilde kalmamız gerektiğini ifade ederdim gerisi onun bileceği eylem olurdu ki ona da saygı gösterirdim..
15 Yorumla- 11 ay
Maalesef bir taraf his beslemeye basladiktan sonra iliskinin tekrar eskisi gibi olmasi imkansiz.
Cevap sahibi11 ayDeğil mi..
- 11 ay
En sagliklisi arkadaslik da dahil sahip olunan tum iletisimi kesmek olur.
Cevap sahibi11 ayHaklısın başlamadan bitirmek..
- 11 ay
🙏..
Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Çok üzülürüm bir daha eskisi gibi olamayacağımız için..
13 Yorumla- 1 yıl
Ahh bee evet...
- 1 yıl
╥﹏╥
1 yılEğer gerçekten beğendiğim biriyse şans veririm arkadaşlıkların sevgili olma boyutu daha güzel daha mutlu oluyor insan çünkü tanıdığın bir din insan ama arkadaşlarını riske atmak da var ayrıldıktan sonra onu göze alabiliyorsa bir insan olabilir
10 YorumlaOldu ve hemcinsimdi hayattan soğudum yemin ederim🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
11 Yorumla- 1 yıl
Tahmin edebiliyorum..
Kişilik & Karakter konusunda 477 cevap paylaştı. Hayır Dersek hiçbir şey Eskisi Gibi Olamaz Tek Çare Evet Demek
13 Yorumla- 1 yıl
Hiçbir şey eskisi gibi olmaz diye sevmediğiniz halde kırmamak için kabul mu ederdiniz ?
- 1 yıl
Yani üzmemek için üzülmeyi göze alırsınız.
Anladım.
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
1 yıl
10 Yorumla
1 yılArkadaş olarak gördüğüm kişiden hoşlanmam mümkün değil çünkü ona karşı hislerim olsa arkadaş olarak kalmam aksine ben ona açılırım. Zaten onunda duygusu varsa bu iş olur.
10 Yorumla
1 yılbenimde ilgim varsa kabul ederim. Gerçek gurmeler bilir en iyisi yakın arkadaş olup sonradan sevgili olan insanlarla olur. bi de arkadaşlığını çok yakın ve samimiyse daha ne olsun yani harika bir ilişki
11 Yorumla- 1 yıl
Yani tabi farklı bir görüş açısı 🤔
1 yıleger bende ona birseu hissediyorsam karşılık verirdim ama onu arkadaş olarak goruyorsam bu durumun dogru olmadigini ona guzekce anlatirdim ona birsey hissetmediğimi arkadas kalmamizin daha dogru olacagini aciklardim
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılarkadas olarak goruyorsam kesinlikle iletisimi keserim ve uzulurum cunku arkadas kaybetmis oluyorum kendi acimdan
10 Yorumla
1 yılBugün arkadaşına yan gözle bakan, yarın kocasının tüm çevresine yan gözle bakar. Gerek yok yoluna bakabilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşlığımız yavaş yavaş biter hata iletişim de kopabilir ben bunalıyorum sırf bu yüzden biten arkadaşlığım var.
10 Yorumla Bu kadar mı yokluk çekiyorsun awk derim içimden… yüzüne diyecek bişey bulamıyorum don gelir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKabul ederim. O kadar uzun zamandır sevgilim yok ki artık depresyon basacak
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBir ara oldu zaten reddettim bi daha konuşmadık hâlâ Instagramdan ekli ama asla konuşmayız
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yıloldu bu
kabul etmedim ve sonrasında arkadaşlıkta gitti10 Yorumla
1 yılAçılmadan sustururdum ama başaramadımsa muhabbeti keserdim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılDenenir aşk zaten yok hiç yoksa yanımda biri olur en azından
10 Yorumla
1 yılHoşlanıyorsam bile hemen karşılık vermezdim
10 Yorumla
1 yılEğer bende seviyorsam her şey daha farklı olur ama tek taraflıysa arkadaşlığımı keserim
10 Yorumla
1 yılBenim arkadaş olarak çevremde 1 kız bile yok. Olmadı da ondan dolayı bilmiyorum.
10 YorumlaAçıkça reddederim. İsterse çok hoşuma gitsin , bir defa arkadaş dediysem bitmiştir.
10 Yorumla
1 yılCok zor bi seyy, hoslanmasam bile kırmamak için bende senden hoslaniyordum bı süredir falan derdim bence, ki zaten zamanla da hoslanmaya başlardım
13 Yorumla- 1 yıl
Yani üzülmemek için üzülürsünüz
Doğru mu - 1 yıl
Doğru ya zaten bu devirde de insanlara acilmak cok zor bi de reddederek ozguvenini kirmak istemezdim
- 1 yıl
Bu şekilde kurulan o ilişkinin sağlıklı bir gelecek kurması imkansız.
Yine de herşeyi bilip, kabul edip ona rağmen devam etmek sizin kararınız sonuçta.
Muhabbeti keserim. Hoslansam zaten arkadaşım olmazdı
10 Yorumla
1 yılEğer karşılığı bende varsa olumlu cevap veririm eğer karşılığı yoksa olumsuz cevap veririm.
10 YorumlaBilemiyorum, yaşamadan bir şey diyemem bunu. Bu zor bir sınav.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılHerkese ayni tepkiyi veririm yakinlik fark etmez
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok yakın bir arkadaşımı anlık duyguları yüzünden kaybetmiş olurum.. Sıfatların altının boşaltılmasından haz etmiyorum..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. yaşandı engeli bastım.
10 Yorumla
1 yılReddederim ve konuşmayı keserim
10 Yorumla
1 yılyavaşça uzaklaşılmalı bence
21 Yorumla- 1 yıl
Bence de..
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Direkt kabul ederim evleniriz 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Oldu bitti 😄
Sakın böyle bir 💩 yapmasin.
11 Yorumla- 1 yıl
🤐
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılÇok içtin s*kicem dalağını Aykut derim.
11 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar güzel bir cevap 😄
1 yılben de hoslaniyorsam kabul ederim niye etmiyim deneriz bir seyler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Devam ederdim iyi arkadaşlar eş olabilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılGenelde tek taraflı oluyor
10 Yorumla Psikolojim çok bozuk derim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
1 yılNe düşünüyorsam onu söylerim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılArkadaş olarak kalır.
10 Yorumla Baya soverdim ve birdaha konusmazdim
10 YorumlaKibar bir şekilde Red ederimmm
10 Yorumla
1 yılArkadaşlığımı bitiririm
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSadece arkadaşım olarak kalır.
10 Yorumla
1 yılSevmiyorsam umit vermem ark bitiririm
10 Yorumla
1 yılSen beni heralde sevdin
10 YorumlaYok ya olmaz, reddederim
10 Yorumla
1 yılArtık arkadaşım olmaz.
10 Yorumla
1 yılReddettim yine reddederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de boş değilsem olur.
10 Yorumla
1 yılHislere bağlı
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler