Kız arkadaşımın iş görüşmesi vardı ben dedim ki minibüsle gidelim ben taksiyle giderim dedi ben de dedim ki ne gerek var çok yazar acil durumlar dışında taksi kullanmak istemiyorum dedim o da ben tek başıma giderim dedi küstü ve bi daha yazma dedi ben tamam sen bilirsin dedim ama zaten 3 gündür soğuk davranıyordu doğru dürüst yazmıyordu artı son kaç günde 15 20 takipçisi arttığını farkettim sizce bu durum nasıl bişey bahane değil mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kız haklı neyin cimriliği bu? Para da istememiş sen öde de dememiş sorun ne o zaman?
Cimrilik mi ne alaka yakın mesafe ve acil durum yok kızın niye parası gitsin artı aramızdaki ilişkiyi de bilmiyorsun mesela benim paramın gitmesi değil ki zaten geleceğim dedim sadece yorum yaptım ne gerek var diye benim param ya da kızın parası mesele değil acil durum olduğu zaman bisey demem
O taksiyle gitmek istemiş, sende kendince haklısın ama bana sevgilim ya da flörtüm böyle bir şey dese cimri mi diye düşünürdüm. O yüzden dedim.
Acil durum olmasa bile bende taksiyle gidiyorum bazen kimine göre boşa para kaybı ama bu kişiden kişiye değişir.
Anladım da ne bileyim bence gerek yok zaten kıza dedim yani sen kendin gitsen de gerek yok parana yazık diye ben kendi fikrimi söyledim gelmicem de demedim zaten
Mesela o değil ki zaten kaç gündür doğru dürüst yazmıyor ilişkimizi bilmiyorsun son 3 gündür akşam 9da uyidugunu söylüyor yorgun olduğunu söylüyor ve yazmıyor çiçek almış paylaşıyor bilmiyorum son kaç gündür zaten çok soğuk artı bu konuda sadece yorum yaptım kızı yalnız bırakmak istemedim kendim dedim yanına geleyim beraber gidelim diye ben para meselesi yapmadım ki ama gerçekten değmez en az 600 lira para vermeye kimin ödediğinin gerçekten önemi yok ama parası çok
Cidden seviyorsan kızı sen götür para da ödetme o seferlik. Bir daha bahsi açılırsa senin dediğini yaparsınız. Böyld dese ben olsam dediğim gibi cimri mi diye düşünürdüm bakış açısı farklı çünkü.
O zaman net aldatıyor yol ver gitsin bunu yazarken öncesini okumadım.
Zaten kız küstü yazma dedi daha hayatında başkası olduğundan şüpheleniyorum yoksa bir anda kestirip atmaz erkek takipçileri arttı mesela saat 9 dan sonra hiç yazmıyor uyuduğunu söylüyordu
Yani sen direkt kestirip atar mısın ben sadece desem ki sana taksiyle gitmeyelim çok yazar evet cimrilik yaptım ama acil durum değil en az 600 lira paramız gidiyor sen demez misin tamam haklısın ama cok yorgunum ya da bir yere yetişmem lazım ya da bi çözüm önermek istemez misin çünkü söylediğim şeyde mantıksız bisey yok ki
Ben taksiyle gideceksem eğer cebimde karşılayacak param vardır karşıdan beklemem. Söylediğine bende katılıyorum tabii ki 600 çok bence de ama mecbursam veririm. Öğren olduğum için şu an için çok ama çalışıyor olsam verebilirdim.
Ama acil durum değil ben onun için pazar günü iki kilometre yürüyüp nöbetçi eczane buldum ilaçlarını alıp verdim artı yağmurlu havada şemsiye alıp kullandım böyle durumlarda her şey yaparım ama gereksiz şeylerde de fikrimi belirtmem lazım di mi ama
Doğru. Ben bunları bilmiyordum sen elinden geleni yapmışsın ama kız tatmin olmamış yol ver gitsin böyle bir insanla harcanmaya değmez.
Layık olmayan insanlar için kendini yormaya değmez sonra enerji kalmıyor
O yüzden zaten sen bilirsin dedim ben elimden geleni yaptım niyetim ciddi idi ama napayim kaç gündür soğuk yapan biri var bugün böyle diyen biri var ne bileyim demek ki hayırlısı böyleymiş