Dün gittiğim kuaför bana musallat oldu napmam gerekiyo?

Dün saçımı sarıya boyatmak içim tek başıma kuaföre gittim, kuaför 45 50 yaşlarında Bir adam. Biliyorsunuz beni terkeden Bir erkek arkadaşım var, ondan dolayı çok üzülüyorum bu yüzden saç diplerimde yaralar çıktı. Kuaför bunu gördü noldu neyi dert ettin de bunlar çıktı dedi, erkek arkadaşım beni terketti ondan dedim. Allah belasını versin o herifin senin gibi güzel manken gibi Bir kızı nasıl bırakıyor, sen benim sevgilim olsan sana her istediğini alırım her istediğini yapardım geçmişte senin gibi güzel Bir sevgilim vardı her istediğini yapıyordum keşke şimdi de olsa dedi. Ben sesimi çıkarmadım. Sonra erkek arkadaşınla neler yaptınız ilişkiye girdiniz mi diye sorular sordu. Ilişkiye girdiğimizi söylemek istemedim ufak şeyler yaşadık ama birlikte olmadık dedim. Sadece koklaştınız yani dedi evet dedim. Sonra izin ver ben senin özel kuaförün olayım dedi. Başta anlamadım nasıl yani dedim, numaranı bana versene falan dedi. Sen benim için çok özelsin benim olursan senin her türlü ihtiyacını karşılarım dedi. Tabi kuaförde müzik çaldığı için konuşmalarımızı kimse duymuyordu.Ben erkek arkadaşımı seviyorum hem bizim aramızda çok yaş farkı var olmaz dedim. Demek onu seviyorsun dedi az önceki tatlı davranan adam gitti yerine ters ters bakan Bir adam geldi. Bana kötü kötü bakmaya başladı saçlarımı boyarken daha sert davrandı hareketlerini sertleştirdi. Bende korktum şimdi bu adam sinirinden saçımı yakar saçıma kötü bişey yapar diye, Bu yüzden alttan almaya karar verdim, yok ya onu sevmiyorum falan dedim, yine yumuşadı ama onu reddedersem saçlarıma kötü bişey yapıcağını anlamıştım. Üst katta evi varmış beni oraya çağırdıı otururuz hem ben sana saç bakım spreyi veririm saçları çok güzel yapıyor dedi. Artık adamdan bıkmıştım başımdan defolup gitmesini istiyordum, pekitamam dedim sussun diye. Bugün kuaföre tekrar gitmem lazım saçıma cila çekilicek ama bugün adamla buluşucağıma söz vermiştim gitmek istemiyorum nasıl sıyrılıcam bu işten?
Dün gittiğim kuaför bana musallat oldu napmam gerekiyo?