Eski sevgilim neden sürekli hayatımın içine ediyor?

Çok sevdim beyler bayanlar harbiden sevdim kafayı sıyıracak derecede gurursuzluk da yaptım leş gibi peşinden koştum sonra baktım olmuyor , böyle bazı sancılı delireceğim geceler oluyor ona yazmadan tutmak için ona gitmeden tutmak için kendimi tabiri caizse bağladım. Ve tam onu hayatımdan çıkarmıştım belki de 3 ay olmuştu adam gibi konuşmadığımız ve sonra işime gücüme döndüm 1 senedir adam gibi çalışamıyordum bile

10 günde 700 dolar kazandım oh be dedim bu ay aralık ayı farklı olucak yeni yıla mükemmel giricem.

11. gün kız aradı beni , neden aradın diyorum bir sebebi yok diyor , öyle havadan sudan konuşmak için aramış , bu şekilde 6-7 gün aradı her aramanın sonunda arama bir daha o zaman konuşmamızın anlamı yok diyorum ama tutamıyorum da bir yandan onunla konuşmak çünkü o aşk fışkırdı içimden yani

neyse bu gün ayın 24 ü ve ben 14 gündür 0 para kazandım. Kız tabi gene seni aramicam kendi söyleyecekleri var işte bilmiyorum kendisini ikna etmeye çalışıyordu o söyleyeceklerini söylediği yüreğimin ortasını tekrar deldi ve gitti

Bende oturdum codlamaya çalışıyorum coduna sokayım ya çalışamıyorum para kazanmam ve tekrar unutmam lazım ama çok acı veriyor ya

Güncellemeler
1 yıl
@Berat_krc Kendisi söyledi , ben hiç bir zaman sana ihanet etmedim dedi sdkjs seninleyken kimseyle konuşmadım dedi , tek kabul ettiği hatası bu :)) sevgimize ihanet ettin dedim bi tek onu kabul etti. Seninde dediğin gibi Allah'cc verdi bana bu derdi. Yoksa inan bu konuda o kadar büyük konuştum ki ben anlıyorum aslında neden böyle birisini sevdiğimi büyük konuşurdum değil böyle muhabbetleri yapan bir kızı sevmek , böyle önceden sevgilisi olan kızı bile reddediyordum.
Güncellemeler
1 yıl
Kız sanırım bildirim gelmesin diye beni engelledi sana yazamadım berat , ayıp olmasın diye soruyu güncelledim , neyse şimdilik ufakta olsa kafam dağıldı biraz çalışmaya çalışayım bakalım , iyi geceler cümleten.
Eski sevgilim neden sürekli hayatımın içine ediyor?