Biz ayrıldık hemen arkadaşıyla bi kız hakkında konusmuş. Cok guzel demeler annesine gittim kızın benim dedim oda bende senle olmasıni istiyordum bi konuşayım onla dedi demeler. Bende terk ettim tamamen. 70 gün oldu ilişkime saygımdan kimseye bakmadım. Geçen yazdı kesin hayatında biri var sen şöylesim böylesin hayatına biri girerse ilerde ben olmam falan dedi. Kendi yediği haltları normal sayiyor simdi de ilişkim var. Kuduracak.
Güncellemeler
+1 yıl
Demin gene yazdı demek iki dışarı yuzu gorunce birini buldun bende annemin bulduguyla olucam cart curt yazmis.
Eski sevgilim hala hayatımda müdahale ediyor, neden böyle davranıyor?
Bir Bu ilişkiye duyulacak bi saygı mı kalmış iki ne hakla hayatına müdahale ettiriyorsun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın. Onu zor unutuyorum hak etti geçmişte kalmayı. Simdi bana hemen gözün disari kaydi ilk firsatta annemin buldugu kizla nisanlanıcam sen yaptın bunu simdi kimse beni durduramaz vs dedi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir Bu ilişkiye duyulacak bi saygı mı kalmış iki ne hakla hayatına müdahale ettiriyorsun
Haklısın. Onu zor unutuyorum hak etti geçmişte kalmayı.
Simdi bana hemen gözün disari kaydi ilk firsatta annemin buldugu kizla nisanlanıcam sen yaptın bunu simdi kimse beni durduramaz vs dedi..
O kadar kötü karakter ki.
Mesafeni koymalısın. Sana bunları yazacak yakınlığa sahip olmamalı. Ulaşamasın
Izin vernen engelle her yerden
sınırlarını cızmemıssın... sert yap mesafe koy
İlgilenme baksın işine
Sahibin sanıyor galibaa
Guzellll
Miş
Miktir git deseydin
Muhattap olma