Eski sevgili neden sürekli rahatsız eder?

Şimdi 10 ay önce falan bir ilişkim vardı çocuk bana deli gibi aşık ama ben onu o kadar çok sevemiyordum bunu o da biliyordu 6 7 ay sonra ilişkimiz çok normal bir şekilde bitti ama daha sonra benim arkadaşlarıma mesaj armış işte gerçek yüzü böyle değil vs arkadaşlarımda gelip bunu bana söyledi bende ona mesaj attım yani düzgünce ayrıldık neden uzatıyorsun bırak hatıramda iyi birisi olarak kal falan dedim sonra işte bana ağza alınmayacak laflar söyledi wp ve instadan engelledi neyseee bir iki ay sonra tekrar engeli kaldırdı geçen hafta tekrar instadan engellemiş beni hala it gibi sevdiğine de eminim üç dört gün önce Twitterda bir şarkı sözü paylaşmıştım (takipleşmiyoruz) şarkının devamını atmış neyse işte birlikte oynadığımız oyun vardı oradan yeni hesap açıp kaşar... gibi bir isimle istek atmış instagramdan fake hesaptan finansal köle arıyor musunuz diye mesaj atmış ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum seviyor mu sevmiyor mu bilemiyorum açıkcası onu sevmediğim sevemediğim için de vicdan azabı duyuyorum ne yapayım sizcee
Eski sevgili neden sürekli rahatsız eder?