İkinci evliliği yapmaktan çok korkuyorum ikinci kez evlenmeye hiç cesaretim tekrar evlenen var mı aranızda evlenip ayrıldım yakında arkadaşlarım çevremdeki herkes evleniyor instagramdaki arkadaşlarımın çoğu evli kendimi çok kötü hissediyorum ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes evlenecek diye bir kural yoktur. Hazır hissetmiyorsan evlenmemelisin. Psikolojik olarak, fiziksel olarak , duygusal olarak hazır hissetmiyorsan evlenmemen gerekiyor. Benim bütün arkadaşlarım evli ve çogunun çocugu var. Sadece ben bekarım ben hiç senin gibi hissetmedim. Sen arkadaşlarını mı kıskanıyorsun? Bu çok tuaf bir insan neden arkadaşlarını kıskanır anlamıyorum. Arkadaşların evlendigi için mutlu olmalısın. benim arkadaşlarım hepsi evli istedigim zaman yanlarına gidiyorum bir sorun olmaz. Seninde öyle olman gerekiyor. Açıkcası kıskanman bana çok tuaf ve garip geldi.
02 Yorumla
Soran1 yılNe diyorsun sen ya kıskançlık mı bu sen bekarsın ben evlenip boşanmış bi insan olarak bunun mutsuzluğunu eksikliğini yaşıyorum demek istedim size kaldı zaten bunun psikolojik yorumunu yapıp başka yere çekmek her şeyin en doğrusunu siz biliyorsunuz zaten kaç tane yorum yapan oldu bi Allah’ın kulu da senin gibi düşünmemiş bana kalırsa da bastırılmış duygu yaşıyor olabilirsin bence sen önce bi kendini sorgulamaskn
Soran1 yılAyrıca da kıskanıyor bile olsam şu süreçte normal karşılanır zamanla geçecek duygular bunlar hiç evlenmemiş bi insanın böyle zorlu bi süreci kendisiyle mukayese etmesi de inanılmaz. Bu süreci tabi ki acısıyla tatlısıyla yaşayıp bitireceğim
En İyi Cevaplar
1 yılBence hissettiklerin çok doğal çünkü çevrenin etkisi ve sosyal medya insanı istemeden de olsa bir kıyaslama içine sokabiliyor ama ikinci kez evlenmek gerçekten önemli bir karar ve sadece toplum baskısı ya da çevrendekiler evlendi diye böyle bir adım atmamalısın kendini hazır hissetmediğin bir şeyi sırf başkalarına yetişmek için yapmak seni daha çok yıpratır önce kendi mutluluğunu ve ne istediğini düşün o zaman daha sağlıklı kararlar alabilirsin ve kimseyle yarış halinde olmadığını hatırla herkesin hikayesi farklı
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılElbette hayır buna hazırsan ayrı lakin zaten o dünyadan çıkmışsn kendine zaman ayırmalısn destek bile almalısın seni üzen tek kalman mı nedenini bulmalısın sağlıklı olmayan düşünce sana sağlıksız yaşam verir bu ciddi konu
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yaptığın hatayı 2. kez yapma.. etrafındakiler evli diye evlenilir mi yahu.. aşk arıyorsun güven vs arıyorsun ok tabi ki normal bunlar ama boşanmadan sonra en az 4-5 yıl beklenilmeli bence..
05 Yorumla
Soran1 yıl4-5 yıl mı 4-5 yıl sonra ben 35-36 yaşında olurum çok geç ne ara evliliğin oturtup çocuk yapacaksın
Soran1 yılEvet orası öyle yalnız böyle bişey olursa yara bandı olarak kullanan kişi ben olurum ki bunu da yapacak birisi değilim. Evlenmeden de diğer türlü ilişki yaşayacak birisi değilim kendimi o konuma sokmam diyip büyük laflar etmeyeyim ama benim prensiplerim se bu şekilde bu tarz şeylere ortam hazırlamamak lazım. İlk bekarlığımda nasıl ilişki yaşadıysam tekrar o şekilde bekar hayatı yaşarım. Keşke sadece duygusal şeyler yaşayıp güzel vakit geçirip daha sonra da uyuşursak kendime b hayat arkadaşı olarak seçtiğim kişiyle evlenilsem ama. Erkekler maalesef kadına tek bi amaçla yanaştığı zor görünüyor şimdilik. Zaten ilk eşiminnde amacı bu olmadığını anladığım zaman evlilik kararı almıştım ve gözü gerçekten dışarda değildi. O yüzden de çok çabaladım ama maalesef onunda başka konularda yalanları vardı her şey dört dörtlük olmuyor evet ama bazı şeyler de eksik olunca olmuyor sorumlulukları bilmeyip bütün sorumluluğu kadına yüklemek de çok doğru değil. Hiç bi yerde fazla fedakarlık yapamayacaksınız ve fazla sorumluluk almayacaksınız sonucu hüsran oluyor malsef
- 1 yıl
yara bandı olayını bilerek yapmazsınız zaten... travmalarınız buna yol açar.. fazla sorumluluk fazla fedakarlık gibi çıkarımlar mesela... Ancak demek istediğinizi anlıyorum. Bir ilişkide 3 öge var. kadın erkek ve ilişki.. günümüz erkekleri veya kadınları deyip olayı cinsiyetçileştirmek istemiyorum ama şu kadim bir gerçek toplumu şekillendiren kadındır. Kadının talepleri erkeğe ve aileye yön verir.. Şu sıralar kendinize odaklanmanızı öneririm.. kimim ne için çalışıyorum kendimi toplumsal yapı içinde ve aile hayatında nerde hayal ediyorum ve bu hayal ettiğim şey beni ne kadar huzurlu kılıyor ve o rol benim üzerimde ne kadar oturuyor? kişisel gelişim demeyelim ama kişisel dönüşüm diyelim bir nevi.. günümüz toplumundaki temel problem rol kayması ve yine bizim toplumumuzdaki çook uzun süredir olan problem iletişim bozukluğu..
- 1 yıl
Bu arada erkek her zaman bir kadına tek amaç için yanaşır.. Bunun zamanını, ilerleyişini ve hangi medeni hal içinde gerçekleşeceğini belirleyen kadındır. Lütfen cinsel arzularla sevgiyi ve saygıyı birbirine karıştırmayın. Kadın için bu grift bir yapıdadır çünkü güven odaklıdır. Erkek için ise keskin sınırları vardır çünkü haz odaklıdır. erkeği harekete geçiren iki temel güdü vardır.. haz ve gaz :-D
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah, canım ya! 😔 En başta şunu söyleyeyim: Kendine biraz nazik ol. Evlilik, inanılmaz büyük bir adım ve cesaret ister. Bir kere kötü bir deneyim yaşaman, hayat boyu aynı şey olacak demek değil. Her yeni ilişki, yeni bir hikaye aslında. ❤️
Bide bazen dürüst olayım, Instagram’a fazla takılma! Oradaki herkesin hayatı harika gibi görünüyor, ama perde arkasında neler var kimse bilmiyor. Kararını kimse için değil, sadece kendin için al. Korkularını küçümseme ama üstüne gitmeyi de dene. Belki biraz flört etmeye başlaman bile ihtiyacın olan enerjiyi verir.
Hem bak şu an yılbaşı geliyor! 🍷✨ 2025’e aşk dolu bir kalple başlaman için en tatlı zaman. Yeni fırsatlara açık ol. Sen hak ettiğin mutluluğa mutlaka kavuşacaksın, unutma. ❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılMutlaka evlenmek zorunda değilsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılnormaldir.. evlenirsiniz birini bulunca
00 Yorumla
1 yılevlenme hocam ben hiç evlenmedim ucundan döndüm 19 yaşlarımda kız çocukluk arkadaşı 13 yaşımdan 19za kadar da sevdiğim birisiydi bitirmek zorunda kaldım ilişkimizi son 3 senedir sporla uğraşıyorum ve 2 sene daha evlilik düşüncem yok keyfime bakıyorum hayat olarak beslenme sporla geçiyor zaman fakat !
senin için durum farklı evlilik yaşayıp muhtemel boşanma kaynaklı boşlukda olmalısın duygusal olarak da sorun yaşıyor olabilirsin lütfen sana yanaşan kişilere iy görünen yılanlara vs dikkat et kadına da erkeğe de kadın birine yapmaya çalışır aklına girer erkek hedef görüp seni elde etmeye çalışır vs vs acını yaşa ve içine gömdüğün zaman hazırım dersen iyi birini bulursan ciddi düşün
hayatın hep iyi ve mutlu geçsin güzel dostum
22 Yorumla
Soran1 yılYa çok teşekkür ederim Allah razı olsun nasıl güzel bi yorum bu. Tam olarakta bu aslında
- 1 yıl
Rica ederim 🌹😄 hep iyi ve mutlu ol dostum iyi akşamlar iyi geceler
Bak şimdi sana bir şey anlstayım oku hayat bir sınavdır kimi eşi kimi sağlığı kimi parasıyla sınanır bendr eşimle sınandım yollarımızı ayırdık sendr böyle bir yoldan dönmüşsün , bir sonrakinde mutlu olacaksın belki bilemezsin tereddütlerinde haklısın , şöyle birşeyde var araban bozuldu diye arabaya küsermisin yoksa yaptırıp binermisin , ya da hep yürüyecekmisin. Bu hayata bir kere geliyorsun ilgiye ihtiyacın var sevilmek zorundasin dünyanı kapatma , konuşmak istersen buyur gel iyi bir destekci iyi bir dinleyiciyim ❤️🩹
11 Yorumla- 1 yıl
aynen insan sevgisiz yaşayamaz
ben hiç evlenmedim çevremde evlenen çoluk çocuğa girişen çok bende de var ama bir de kötü tarafindan bakıyorum evlenip mutsuz olan çok var. sen iyi de yaspan kötü de yapsan herkes konuşur boş ver sen dik dur sen kendin önce dik dur sağır ol yeri geldigince umursama gücün varsa kendine bir çizgi ciz işe başla ayaklarının üstünde dur. sen namuslunla evlendin ayrıldın olabilir çok normal bazı mağara görüşlü insanları umursama cahille cahil ollunmaz suskunluğunla aselet kazan boş ver. şimdilik için hemen evlilik düşünme bir işin olsun ayaklarının üstünde ol cesur ol dik dur istersen ozaman evlenirsin ama acele etme derim. bir evlenmemiş insan tavsiyesi olarak görme çevremde gördüklerimi söyledim. yinede sen bilirsin ☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKarşına düzgün biri çıkarsa evlen. Yalnız başına ömür nasıl geçsin? Hadi gençken insan yalnızlığı hissetmez de yaşlanıp geçmişe baktığında hayatı niye bu kadar hor yaşamışım diye düşünür
12 Yorumla
Soran1 yılYok ben istiyorum zaten ama işte çok yeni daha duygusal boşlukta hareket etmek istemem
- 1 yıl
Zaten önce kendine biraz zaman tanı. Yaşadığın onca kötü şeyden sonra direkt evlenmek yerine kafanı dinle. Doğru kişi olduğunda evlilik de olur
Gizli Üye(30-35)1 yılYaklasik 1 yil oluyor ben de ayrildim, hic de istemiyorum ben de inan ki, artik alistim da, evet insanin icinde bir bosluk oluyor ama yasadiklarim aklima gelince boyle iyi diyorum.
22 Yorumla
Soran1 yılEvet çok doğru alışmak lazım tabi
Cevap sahibi1 yılBen alistim canim ya cok da iyi boyle yani
1 yılşu an ilk sefere göre daha tedbirli olmak istiyor insan ama başına ne gelecek bilinmez Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
11 Yorumla
Soran1 yılEvet işte bu yüzden korkularım ve endişelerim var
Aerık bekar bir kadınsınız ve kendinize daha çok önem verin kendinizi daha çok tanıyın, sevin... Arkadaş ortamınız zarar veriyorsa onlardan sıyrılın...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani korkmakta haklısın ama tek de yaşanmaz şu an bende bie ilişki içindeyim ikinci olacak ilaki bende düşünüyorum herşeyi
111 Yorumla
Soran1 yılAyrıldınız mı sizde benim ilişkiye cesaretim erkekleşen niyeti farklı olduğu için.
Cevap sahibi1 yılYok ayrılmadık sevenin niyeti farklı olmuyor ya erkekler de
Soran1 yılYok evlenip ayrıldın mı diyorum
Cevap sahibi1 yılEvet evlenip ayrıldım
Cevap sahibi1 yılSen
Soran1 yılBende
Cevap sahibi1 yılSevgilin var mı
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılKendi tercihin mi yoksa biri çıkmadımı karşın
Soran1 yılHer ikiside şu an kendimi dinliyorum zaten çıksa da sağlıklı olmaz
Cevap sahibi1 yılEn iyisini yapıyorsun biraz kafanı topla daha sağlıklı olur senin için
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende ayrıldım Üstelik 23 yaşındayım Herkesten duyduğum kadarıyla kimsenin evliliği
İstediği gibi yürümüyor milletin derdini sıkıntısını dinlemekten bıktım kolay kolay da evlilik düşünmüyorum bir oğlum da var10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUzun zaman önce boşandım ve kesinlikle ikinci kez evlenmek için acele etmeyin derim.
14 Yorumla
Soran1 yılYok acele etmiyorum zaten ama sadece eksiklik duygusu var normal olarak
Cevap sahibi1 yılEkonomik özgürlüğün varsa bir süre idare edebileceğin ve seni iyi bir erkekle baş göz olmanda faydalı olabilecek bazı tavsiyeler verebilirim
Soran1 yılEvet ekonomik özgürlüğüm var ama bu nasıl bi cevap idare edebileceğin ne demek? Baş göz olmak filan ne biçim tabirler bunlar
Cevap sahibi1 yılKişisel gelişimle tarzı bir şeylerdi fakat neyse önemli değil 👍 teşekkür ediyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
1 yılneden ki hayat bu bazsn karsımızaa olumsuzluklar cıkıyor surekli kotusunu dusunursek asla hareket edemeyiz sadece dikkatli olmak gerek
10 Yorumla
1 yılBirincisini neden kaybettin ki? para yoktu aldattı... bir sürü şey. Kendini sorgula. Ben hep sorgularım. Benim suçum neydi yalnızım. Niye bu haldeyim
03 Yorumla
Soran1 yılKendimi neden sorguluyorum pardon ben elimden geleni yaptım çalışmayan erkeğe para yedirecek halim yoktu sigortası yok bişeyi yok bana mı güvenip evlendi evlendikten sonra bozdu kendini hayatımı mahvetti ben 10 bin lira maaşla hem kira ödedim hem borç ödedim ev geçindirdim aldığım eve gidiyordu kendisi ne yapıyordu hiç ….. ağzıma bi kaşık bal çalıp oyalıyordu işte
Soran1 yılEn sonunda da şiddet oldu işte
- 1 yıl
Bilemem. Hayırlı olsu asgari ücret 22104 TL oldu doğru anladiysam
- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
1 yılBoşanıp da bunu bir görev bilip tekrar evlenme çabalarını çok saçma buldum. Vakti gelirse evlenirsin işte nedir bu herkes evlendi ben kaldım demeler yahu senin sütten dilin yanmıyor galiba
07 Yorumla
Soran1 yılİyi misin? Yalnızlık duygusu çekiyorum dedim illa ki ilerde hayatımda birisi olacak bu saatten sonra flört edecek değilim yine evlilik niyetinde olurum olacağı zamanda cesaret edemem diyorum hemen gidip evlenecek değilim heralde nasıl bi saçma düşünce ya
- 1 yıl
O telaşa giren sensin ama yazdıklarından onu anladım en azından. Evlilik odaklı değil de geçirilen güzel zamanları kendine kâr say bence.
Soran1 yılBunlar çok çocuksu düşünceler olgun birisi olmadığınız çok belli anı yaşayıp sadece ano yaşayacak zamanı geçtik artık. Ben aile kurup anne olmak istemiyorum bu saatten sonra çocuksu duygulara vakit harcayamam. Geçirdik güzel zamanları sonra ne oldu insanlar değişir tanıyamazsın. Hemen evlenme gibi bi derdim de telaşım da yok sadece herkes evlenirken ben yuvamın yıkılışını izledim. Tabi ki tekrar evlilik hayali kurup geleceği düşücem insanın aklına her şey gelip bu süreçte yaşamadığınız bişeyi anlamanızı beklemem doğrusu
- 1 yıl
Aile kurma ve çocuk yapma heveslisi değilsen öyle kolay kolay yuva kuramazsın senin gibisi çok nadir. Kendi düşüncelerin dışında farklı düşünceleri çocuksu buluyorsun belliki ama yazdığın şeylerde çok tezatlıklar var. Ben senin duygularını elbette anlayamam çünkü süreci yaşayan ancak bilir. Yuvanın yıkılışını izledim, hevesim de kalmadı diyorsun ama evlenmek de istiyorsun. Bir yandan da aile kurmayı çocuksu bir şey olarak görüyorsun. Bu süreçte baya duyguların yıprandı sanırım. Kötü bir şey demiyorum ama sen de pek tutarlı konuşmuyorsun.
Soran1 yılBen sana ileriki süreçten bahsediyorum şu an değil tabi aile kurmak istememin nesi yanlış harama bulaşmaktansa evlenip çocuk yapıcam tabi ömür boyu yalnız kalacak ya da bekar olacak değilim ailenin temel yapı tasını da eş ve çocuk olusturur, bunun hevesle ne alakası var? Ayrıca velev ki hevesliyim bu beni ilgilendirir. boşanıpta bi sene geçmeden insanlar var sen kendine gör yorum yapıyorsun ben kendime göre
Soran1 yılAyrı a de ben hevesim yok gibi bişey söylemedim ben sen okuduğunu anlamıyorsun, anı yaşayın demişsiniz ben de bu düşünceyi çocuksu buldum bazı şeyleri yaşadık bitti her yaşın telaşı duygusu bir olmuyor. Şu an bi evlilik yaparsam zaten mantık daha ağır basar duygularla yapılan evliliğin sonunu gördük hüsran
- 1 yıl
Yalnız oraya bu saatten sonra çocuk istemiyorum yazmışsın tekrar mı okusan? Ben ona istinaden yorum yaptım
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Etrafındakiler evleniyor diye evlenme sakın. İnsan önce kendini hazır hissetmeli ve zaten sen daha önceden bir kez evliliği yaşamışsın. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misâli dikkât etmelisin.
01 Yorumla
Soran1 yılYok öyle yapmam zaten ama dediğim yalnızlık zor geliyor ilerde olursa nasıl cesaret edeceğim diye düşünüyorum
1 yılİçinden ne geliyorsa onu yap başkalarının lafını takma kafana
10 Yorumlaİkinci defa evlenenler çok mutlu oluyor. Çevrem hep öyle daha ikincide mutsuz olanı görmedim. Korkma mutlu olmaya bak
13 Yorumla
Soran1 yılYa inşallah mutlu etti beni bu esaj
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun canım neden ayrıldınız ki anladığım kadarıyla hala seviyorsun
Soran1 yılBitmiş gitmiş neden seveyim sadece karamsarlk bendeki geleceği düşünmek
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendine az zaman ver hemen evlilik düsünme bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSen yolunu cizmişsin, onlar yolunu çiziyor. Çocuk gibi özenmenin anlamı ne?
23 Yorumla
Soran1 yılKimseye özendiğim yok mal mısın nesin ya
- 1 yıl
Sorduğun soruyu tekrar oku, özenmişsin işte.
Soran1 yılSana göre
1 yılKendini kötü hussetmene sebep olan ne ki.. varsa gönlüne göre kafana göre biri evlen yoksa eğlen
02 Yorumla
Soran1 yılKötü hissetmiyorum sadece ileriyi düşünüyorum
- 1 yıl
her şey nasip ve kısmettir..
1 yılBende 2. Evlilik yapmak istiyorum. Cekingelerim var. Ama doğrusu yine evlilik diye düşünüyorum. Her insan bir olmaz. Biraz daha dikkatli hareket etmek gerekir diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılNeden böyle düşünüyorsun insanlar anlasamayip ayrılabilir böyle evlenmem felan dersen ancak kendine zarar verirsin bekarlık güzel şey değil ya
010 Yorumla
Soran1 yılBence güzel şey değil o yüzden tekrar isterim evlenmek ama çok zor geliyor şu an aynı süreçlerden geçmek filan
- 1 yıl
2. evlilik olduğu için düğün nişan olayı bence olmaz birisini tanırsın sonra birbirinizden sever hoslanirsaniz aileler tanışır sonra tamam dersiniz aile içinde bir nikah bu kadar yani ilk evlilik gibi zorlu değil ya
Soran1 yılZaten düğün nişan kına oynamayı seven bi insan değilim ilkinde de çok önemsemedim ama şimdi böyle söylemeniz üzdü beni hep bi değersizlik yüklendi her şeyin ilki güzeldi işte
- 1 yıl
Ya yine yapabilirsin düğünde Nisan 'da 0 danda baslayabilirsin ama zaten bunları yasamissin tekrar yaşamak istermisin gerçekten
Soran1 yılYo istemem istediğimden değil sevmem hatta ama dediğim gibi zaten ikinci evlilik diye basite indirgenmesi beni üzdü
- 1 yıl
Hayır basite indirgemedim sadece ilkinde yaşadığın için bunları tekrar gerek yok diye düşünüyorum ama bu konuda biraz dertlesmeye ve tam anlamıyla konuşmaya ihtyacin var sanirim
- 1 yıl
Hem bende evlilik düşündüğüm için artık evlilik hakkında tecruben olduğu için bir kaç soruda sorabilirm
Soran1 yılZannedersem
Soran1 yılYok ya bana bişey sorma 😄 kelin ilacı olsa kendi başına sürer iki yıl boyunca uğraştım didindim düzelir diye düzelemedi asla kendi bildiğimi okudum insan kendi başıma gelince gerçekten kimden akıl alırsa aldın fayda etmiyor
- 1 yıl
Ama en azından senin dertleşecegin konular vardır tavsiye almak değilde bir kaç bilgi almak diyelim
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Açıkçası bende öyle bir durumda evlenmem. Güven çok zor.
10 Yorumla
1 yılBence 2. evliliğini yapanlar daha şanslıdır ilkinde yaptığı hataları yapmazlar tabi hatalardan ders çıkaracak kadar akıllıysalar
00 Yorumla
1 yılBulduysan evlen aklına takılmış herkes evli diye yiyip bitirmişsin kendini
01 Yorumla
Soran1 yılYok canım arayışta değilim istesem bulurum biliyorsun erkek milleti ine kadın olsun yeter ki
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılEvli biriyim neden bu korku. İlki başarısız oldu diye ikinci de öyle olacak değil. Yeterki sevmeyi dene
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Bence Instagrami kapat emin ol kendini kötü hissettmezsin 😂😂 ben öyle yaptım da
06 Yorumla- 1 yıl
Onu arzuluyosun sanırım
Soran1 yılYoooo asla
- 1 yıl
Profile istek atar mısın önemli.
Soran1 yılAtamam burdan yaz ne yazacaksan
- 1 yıl
Anlatırım
Soran1 yılYok
1 yılValla ben 7 yıldır bekliyorum evlenmeyi ama guvenemedim kimseye
06 Yorumla
Soran1 yılHiç evlenmediyseniz beklersiniz benim öyle bi vaktim yok gibi zaten deneyimledik
- 1 yıl
Ben 14 yıl evli kaldım ikinci evlilik için diyorum
7 yıl oldu boşandım
Soran1 yılFazla bekletmemek lazım tabi ki seçici olmak lazım biraz durulmak lazım ama allahtan hayırlısını isteyip yola devam etmek lazım bu yaşlarım bi daha gelmeyecek her şeyden önce ben hayatı paylaşacağım birisi olsun isterim giden ömürden gidiyor
- 1 yıl
Kafana göre biri karşına çıkmıyorsa ne yapcaz ki o zaman
- 1 yıl
Sen güzel şeyler istiyosun bende istiyorum aynısını inan ama çıkmadı ki karşıma kimse
- 1 yıl
Merhaba
- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
1 yılHiç evlenmedim ama yerinde olsam ikinci kere evleniirm korkma bi kere evlendin zaten
04 Yorumla
Soran1 yılEvet çok haklısın ama doğru insanı bulmak lazım endişe daha fazla oluyor
- 1 yıl
Maddi açıdan durumu iyi biriyle evlen şimdilerde aşkın hibçie önemi kalmadı sana böyle diyorum ama ben tabi aşkı seçerim ilk kez evleniceğim için eğer ikinci kez evleniyo olsaydım parayı seçerdim yine acı çekmek yerine bu sefer hayatın tadını çıkarırdım
Soran1 yılKendisi işten ayrılmıştı bazı mevzular yüzünden yanlışlar yaptı ben memurum çalışıyorum tekrar olursa kendi dengimde birisi olur tabiki daha seçici olurum
- 1 yıl
Aynen öyle yap
Gizli Üye(30-35)1 yılİnan mutlu olduklarını düşünmüyorum yalnızlıgın tadını cıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendini kapatma arayışts olma ama doğru insanı bekle. Yalnızlık en kötüsü
10 YorumlaBaşkaları evleniyor diye evlenmene gerek yok. İlk seferkinden ders almadın mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten buna degecegini düşünmüyorsan yapmış olmak için yapma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılikinci evliliği benim şey yemiyor valla bekar hayatı müq
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılValla bn tavsiye etmem senin derdin ne biraz rahatına bak
00 Yorumla
1 yılBence 3-4 yıl kendine zaman tanı. Evliliği düşünen bile erken şu an.
00 YorumlaBoşanman bile büyük başarı karamsar düşünme belki senin onun seni hakkedecek biri çıkar buna inan yanlızlık tek Allah’a mahsus unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin için genel olarak hayatın ve ilişkilerin için Tarot bakayım mi içimden para istemiyorum 🥲
121 Yorumla
Soran1 yılAy olur valla 😄😄😄
Cevap sahibi1 yılAhaha dur tamam istersen instmiiii vereyim gel olur muyy
Cevap sahibi1 yılOlur mu *
Soran1 yılOlur
Cevap sahibi1 yılAhudenli
Cevap sahibi1 yılSağol ya sen dışında herkes yazdı 😂
Soran1 yılBulamadım ki
Cevap sahibi1 yılDur tamam ismimi değiştirdim , ehvela1 buna gel
Soran1 yılŞaka yapıyorsun ya jajsjsjskdk fake gibi bi hesap var o mu
Cevap sahibi1 yılYahu buraya neden gerçek hesabimi verecem ben
Soran1 yılBulamıyorum şaka mı
Cevap sahibi1 yılE bana biri yazmış kapalı birisi
Soran1 yılYa fake gibi derken foto filan yok onu demek istedim vermeyiz tabi
Cevap sahibi1 yılKapalı olup yazan sen misin
Cevap sahibi1 yılHesabıma bildirim düştü , çalmaya çalışıyorsun sanırım yaptığın suç , eğer çalınırsa hesabım. suclusu sensin !!
Soran1 yılNe calması kardesim napayım senin fake hesabını? Kafayı yedin heralde sen milleti kandırmadan önce düşün erkekmişsin kız mısın diye milleti dolandırıyor allahın manyagı belanı benden bulma akşam akşam
Soran1 yılMillete yazıyorsan başkası yapmıştır bana yazmanda komik
Cevap sahibi1 yılSen iyilik haketmeyen birisin hadi güle güle
Soran1 yılSenin iyiliğiine kalmadım manyak mı ne
Soran1 yılYorumu görüp yazan varsa yazmasın tarot filan baktığı milleti kandırıyor ses at diyor
- 1 yıl
banada bakar mısınız
1 yılNormal çünkü çevrendeki insanların hayatında birisi olup sen de olmayışı eksiklik hissettirir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin ağzın yanmamış evlen de gör ebenin nikahını🤣
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden mutlu olur musun bilmiyorum
Çocuk var mı?
04 Yorumla
Soran1 yılYani bilmiyorum ama değersizlik hissi var çocuk yok
- 1 yıl
Ev hanımı olmak ister miydin yoksa çalışmak mı istiyosun
Soran1 yılHayır istemezdim tabi ki dünyanın en güzel şeyi kendi paranı kazanmak özellikle bu devirde. Tek başıma yapacaksam her şeyi ben neden evlendim adı üstünde bir hayatı paylaşıyorsun
- 1 yıl
Bn kadınım evde olsun isterim gibime geliyo
Bana zaman ayırabilmesi için:)
Umarim İnternet ortamından dışarıdan bırısı değildir görücü usulü evlen bari uzun sürsün Düzgün geçinın barı evlilik oyuncak degil sabırlı olacaksın
00 YorumlaKendini hazır hissedene kadar bekle, zamanı gelince karşına elbet istediğin gibi biri çıkar. Herkesin bir kusuru var önemli olan kalp kırmasın.
00 Yorumla
1 yılEvlenmek zorunda değilsin. Evlilik bi başarı değil.
10 Yorumla
1 yılBence çevrene bakma hazır hissediyorsan ve gerçekten istiyosan yap diğerlerini boş ver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen kurtulmuşsun daha ne.
10 Yorumla
1 yılİslamın hakki 3 tür.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİkinci kez evlendim aielmin isteğiyle kafamı taşlara vuruyorum dünyanın en kötü ikiyüzlü yalancı insanı çıktı.
04 Yorumla
Soran1 yılHadi ya sen tanımadın mı peki şu an çok şükür öyle bi baskı yok ama
Soran1 yılYanlış tanımış demekki bin pişman olduğuna göre
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş kaç biz daha bitanesini yapamadık acele etme çokta bekletme bence ilerde daha zor olabilir birde ailen ile mi yaşıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılAynı durumu ben de yaşıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılHadi yaaa :(
Korkma sebebin tam olarak ne
02 Yorumla
Soran1 yılYaşadığım kötü şeyler insanların değişmesi göründüğü gibi olmaması tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYalniz oldugun icinmi kotu hissediyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bnde ayni. Esimi kaybettim 5 senedir yapayalnizim. Ama bir yandanda korkuyorum
Soran1 yılAllah yardımcınız olsun o daga zor tabi başınız sağ olsun
- 1 yıl
Amin kac senedor yalnizsin
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılBen 2 ci kez Evlendim😁
09 Yorumla
Soran1 yılHadi ya nasıl peki
Soran1 yılÇok negatif bi düşünce böyle düşünürsek yaşamayız aynı şey ilk evlenenler içinde gerekli
- 1 yıl
Bence daha iyi. En azından bazı şeyler oturmuş oluyor, tecrübelerden ders cıkarmış oluyorsun
Bide sevdiğin yani gerçekten sevdiğin öyle çocuksun hisslerle değilde gerçekten sevdiğin bi İnsan olunca daha güzel ve anlayış içinde bi Evlilik oluyor - 1 yıl
Belkide herkes için geçerli değildir, en azından ben bu konuda kendimi şanslı görüyorum
Soran1 yılSiz şanslısınız o zaman inşallah benim de olursa o şekilde olur
- 1 yıl
Umarım sende sana yakışanı ahlakı düzgün merhametli birine denk gelirsin.
İnan buna tüm kalbimle inanıyorum ki, neye nasıl bakarsan o şekilde dönüş yapar sana.
İyi düşün ki Hayat sana güzel kapılar açsın. Tahmin ediyorum ki ağır şeyler yaşamıssındır, ama korkuların mutlu olmana engel olmasın🍀
Soran1 yılÇok teşekkür ederim İnsalalh
- 1 yıl
İnşallah🍀 Kendine iyi bak
Gizli Üye(25-29)1 yılBen düşünmüyorum, tek yaşamaya karar verdim, sanırım en iyisi bu
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi dersiniz bana yazabilir misin
Cevap sahibi1 yılBurada misin şu an
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılHeyy
Niye cesaretin yok ki
02 Yorumla
Soran1 yılYaşadığım kötü şeylerden dolayı
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Ben birinciyi yapamadım daha☺️
010 Yorumla
Soran1 yılBide orası var tabi
Soran1 yılYaaa o zaman daha da doğru çok haklısınız neler gördünüz kim bilir
Soran1 yılGenelde neler oluyor sebepler avukat ya da psikolog olmayı çok istedim bu süreçte bu süreçte ki insanlar nasıl atlatıyor ya da nasıl geçiriyorlar
Soran1 yılMerak ediyorum ya aşırıııııı
Soran1 yıl😄😄😄😄
Evlenme. Biz birinciye evlenmiyoruz kafamız rahat
02 Yorumla
Soran1 yılBöyle de kendimi çok değersiz yalnız hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum
Takıl bundan sonra boş ver canın istediğinde buluş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Evlenme o zaman. Ne bu stres...
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İkinci kez evlenmeye cesaretim yok. Çevremde herkes evli, kötü hissetmem normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler