İlk çıktığım beni küçümsüyordu kibirli biriydi onu terkettim.
İkinci çıktığım sınavı kazanamadım diye beni terketti.
Üçüncü çıktığım evlenme teklif etti ama beni aldattı.
Dördüncü çıktığım fetöcüymüş bilmiyordum fetöyle dalga geçtim küfrettim diye beni terketti.
Beşinci çıktığım eski sevgilisini unutamıyordu hep onu bana anlatıyordu ağlıyordu, bıraktım.
Altıncı çıktığımı çok sevdim ama kızkardeşi ve annesi ona kendi tanıdıkları başka bir kızı bulup onu ikna ettiler beni terketti. Çok üzüldüm.
Yedinci çıktığım daha önce evlenip boşanmış bir de küçük kızı varmış annesinde kalıyormuş. Hatta ben onun kızıyla fotosunu görüp sorduğumda yeğenim demişti. Bunları bana söylememişti hiç evlenmedim demişti. Çok sonra bana evlenme teklif ettiğinde söyledi yıkıldım ve güvenim kalmadı. Ayrıldım.
şu an da benden hoşlanan biri var niyeti ciddiymiş ama hiçbir dine inanmıyormuş. Yani dinsiz. Sadece Allaha inanıyormuş. Peygamberlere inanmıyor.
Yaşım geçiyor ve ben evlenemiyorum yuva kuramıyorum, Anne olamıyorum. Napıcam bilemiyorum. Sizce bu yaşadıklarım normal mi? Çok mu şanssızım? Bana dua edin nolur 😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evlilik için bu kadar acele etmemelisin, en önemlisi üzülmemelisin de. Sabırlı ol inancını kaybetme.
38 yaşına gelmiş daha ne acelesi bundan cocukbile olmaz
Aslında acele eden biri değildim ama yaşım geçiyor
@Muratby33 çok terbiyrsizsin, millet 45 inde bile doğuruyor. Benim yaşımda doğuran bir sürü imsan var. Cahil
35 den sonra doğumlar da sakat riski yuksek
Merak ettim 8 kişi ile ciktin hic bisey yasamadinmi halen bakiremisin
@Muratby33 senin annen seni 35 den sonra doğurmuş belli
@Muratby33 Ne kadar kabasınız, isterse medikal yollarla 50 yaşına kadar bile anne olabilir. Soruyu soran kişiye gelincede, Umarım sizin için iyi ve hayırlı olan kişi karşınıza çıkar, evlenir mutlu olursunuz.
Onu boş ver o aşapıdaki yorumda söylemiş kıskandığını ondan saldırıyor. Kimse yüzüne bakmamış sevgilisi olmamış hiç
Sen nasıl biri istiyorsun önce onu düşün kafanda
İstediğim gibi kişilerin çevresinde çok kız oluyor veya ailesi onu istediği kişi ile evlendirmeye çalışıyor kimseyi layık bulmuyorlar
Yakışıklı erkek istiyorsan yanlarında çok kız olması normal daha orta düzey namazında niyazında birileri bulmaya çalış iyi gözlemle sosyal medya hesabını falan stalkla
Orta düzey zor çünkü benim gelir seviyem ve mesleki statüm yüksek. Yani kendimden düşük statülü biriyle de denedim olmuyor erkek komplexe giriyor seni ezmeye çalışıyor aldatıyor falan. Egosu yaralanıyor yani.
O yüzden kendi seviyem veya daha üst seviye lazım. Onların da etrafında çok kız var kızlar açıkça asılıyorlar rekabet çok çünkü adam alfa.
Zor bir durum hakkında hayırlısı olur umarım
Çok çıktığınız için evlenmiyorsunuz
Ne alakası var
Çok alakası var
Neymiş açıkla madem
Her ay sevgili değiştiren bir erkekle evlenir misin
Ben her ay sevgili değiştirmiyorum bu 1
Çıktığım kişiler eski çıktıklarımı bilmiyor bu 2
Sen öyle san. Anlaşılır
Nasıl anlaşılacak?
Tavrından bile belli olur
O yüzden mi hepsinden evlenme teklifi alıyorum?
Evlen emiyor dun
Okuduğunu anlama kapasiten yok belli ki. Kimse beni istemiyor mu demişim? Başka sebeplerden olmuyor çoğu kez ben bırakıyorum. Neyse yaa ben cahil insanlarla boşuna muhatap oluyorum. Şu konuşmanın absürtlüğüne
Yazık senle evleneceğe. Yalan üstüne kurulu bir evlilik
Hayatında kitap okumanı öneririm. Okuduğunu anlama kapasitesi önemli çünkü. Senle 2 kelime bile edilmez. Beyin gelişmemiş kültür yok algılama sıfır. Ben ne diyom sen ne sayıklıyon. Dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı 😂
Yeterince zekiyim de sen inanç olarak zayıfsın belli ki
Zekanı da gördük inancını da. Boş adamsın bom boş
Belli canım. Kimi kandıracaksın acaba
Bu öfkenin sebebini anlıyorum ve sana üzülüyorum
Öfke değil. Kızların ikiyüzlülüğü
Acıdım sana, travma olmuş
Masallah yani 8 kişi ilemi ciktin
Evet sen kaç kişiyle çıktın?
Erkek adam cikmis biseyler yasamissa o kızla evlenir ben yasamadim ve bekarim
Sen belli ki aday bile bulamamışsın kimse yüzüne bakmamış ondan bana sataştın
🤣🤣🤣🤣🤣8 kişi
Mazallah yanlislikla biri seni alsa yandı 8 kişinin eli değmiş
Evet 8 kişi ve sen hiç bulamamışsın hiçbir kız seni adam yerine koyup bakmamış 😂
Ciddi dusunmedim dedim sevmedim yani senin gibi olanlarla cok sey yasadim yani evlenilecek değil eglenilecek senin gibi kızlarla yasadim
Hiç sanmıyorum sana hiçbir kız bakmamış. Travma oluşmuş sende, takıntı yapmışsın. O yüzden deli gibi bana saldırıyorsun ama bana sökmez 😂 senin gibi ezikler bana etki etmez. Git köşede ağla evet ben 8 kişiyle çıktım senin yüzüne kimse bakmadı
Cok komik bana bakilip bakilmamasi konumuz değil yarın sen evlensen nasil kocanın koynuna girecen 8 kişi ile çıkmışsın 8 tane degisik şey 8 degisik el vay beee
Sen her çıktığın kişiyle yatıldığını mı sanıyorsun? 😂 köyde yaşıyorsun değil mi? Hayatında karşı cins ile muhabbetin bile olmadı değil mi? Tam bir zavallısın. Acıdım sana. Yazıksın aslında
Yani birde yaz elime erkek eli değmedi cok temiz bakireyim de
Tahmin ettiğim gibi Malatyalıymış 🤣🤣🤣 hayatında ne kız görmüş ne medeniyet. İki kelime konuşamadın değilmi bir sosyal ortamda kızlarla. KIZSIZ ADAM 🤣🤣🤣
Sen konusmussun ya işte 8 kişi ile cikmis medeniyetli kulturlu kiz
Mersinliyim ben malatyada calisiyorum senin gibi sivasli olmaktan iyidir
Senin yüzüne bakmayan kızların bir bildiği varmış
Evde kalmissin sen kendi derdine yan boş ver beni
Ben seçiciliğimden evlenemiyorum. Kriterimi düşürsem şu an evlenirim. Okuduğunu anlama becerisi olmayan senin anlamamış olmana şaşırmadım. Soruyu tekrar tekrar oku belki kafana girer 😂😂😂 senin gibi karşı cins tarafından dışlanmış biri değilim
Yav he he çirkini opmemisler kendini namuslu sanmış
Tamam sana dua edecem 3 vakte kısmetin açılır Allah muradini verir
Aaa kendini ne güzel tarif ettin 😂 Allah şaşırtıyor değil mi?
Cesaretin varsa gizliden cik
Beni görsen ne iş yaptigimi bilsrn küçük dilini yutarsin
Niye sen mi asılıcan? Lütfen dengine bak, biz senle aynı kulvarda değiliz 😂
8 el degismis birinemi asilcam
Yürü git hadi isine
Ayyy beni sivaslı sanmış 😂😂😂 adamdaki vizyona bak. Ben İstanbul'da Beşiktaşta oturuyorum senin hayallerin bile ulaşamaz bana
Evet haklısın ben 188 boy 88 kilo
Sen 152 boy 70 kilo ben meslek kreyer sahibi biriyim sen anaokuluogretmeni kulvar farkı var
Oğlum sen kimle konuştun böyle beni kimle karıştırıyon? 🤣🤣🤣 sivaslı, 152 boy 70 kilo anaokulu öğretmeni 🤣🤣🤣🤣 vizyonuna tüküreyim bu kızı beğendin ve sana yüz vermedi ve sen beni o sandığın için mi sataşıyorsun? 😂😂😂😂 hiç güleceğim yoktu sesli kahkaha attım
Hadi iyi geceler
Hadi sana da iyi geceler. Üzüldüm bak sana. Allah sana dengini nasip etsin yazıksın 😂
Gönül Yazar mübarek
Niye
Yaşınız kaç
Kriterlerin neler