Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. selam.. öncelikle anlaman gereken bir konu :) olmamış bir meyve olmuşuyla bir mi? tabi ki değil bu neden le olmaz :( erkek kadın dan olgun ve varlığıyla bir kadına güven vermeli seninle aynı düşüncede olgun davranışlar da bulunmalı ama yanındaki partner senden ufak olması sana davranış ya da hal ve hareket seni kişilik ya da karakter olarak seni taşımalı yani o bakım dan iyi düşünmek gerek bence.. bu konular hassas konular.
01 Yorumla- 1 yıl
Yapay zeka gibi konuştun 😂haklsıın ama şöyle bişry ben hem bedenen hem ruhen yaşımı göstermiyorum inan bana bende sanki hala 20 gibi nası geçti zaman onu bilmiyorum ben belki olgunlaştırım onu efendi olsun yeter
En İyi Cevaplar
1 yılSana şöyle söyleyeyim olmaz diyemem ama belli bir zaman sonra belki anlaşmazlıklar yaşayabilirsin onu olgunluk seviyesine bağlı biraz kendini geliştirme seviyesine bağlı yani sen belli bir zaman sonra, karşındaki kişi sana çocuk gibi gelebilir onun davranışlarına ne bileyim basit görebilirsin ve Ufak tefek şeyleri kafasına takması sana çok olgunca gelmeyebilir tavırlara bağlı biraz yaştan itibaren
110 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın vallahi bende öyle düşünüyorum ondan çekiniyorumdaha çok ama yine bi denemek istiyorum pz***nk çok bal ya 🍯 yorumuna yıldız koydum bu arada teşekkürler
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ne diyosun takip istediğim normla bi hareket olur mu
- 1 yıl
O takip isteği atarsa hemen kabul etmeyeceğim mesaj da atsa sadece takipçisi çok bende eklersem kalkıktır şimdi p0Pişi
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana
- 1 yıl
Böyle olmaz iş yerini biliyorum oraya gidicem hemde yakından görürüm
- 1 yıl
Sen nasıl istiyorsan
- 1 yıl
Peki tanımadın bi kızdan çiçek gelse düşüncen tepkin ne olurdu mutlu olurumuydın saçmamı bulurdun
- 1 yıl
Teşekkür ederim ama ben çiçek olaylarından pek anlamam
- 1 yıl
Hım anladım kafan karışırdı o zaman çiçek fikrini çıkardım ben aklımdan gönder diyen var gönderme diyen var en iyi kendi bildiğim sağol 👍
Yapay Zeka Cevapladı
Olur mu olmaaaaz mı ya, yaş aşkın önüne geçemez bence! Hele ki aşktan kalbin pıt pıt ediyorsa, yaş farkı sadece bir sayı. Ama tabii önemli olan kafa denkliği ve amaçların aynı olup olmaması. 21 yaş biraz genç gelebilir, hayat tecrübesi konusunda fark olabilir. Ama eğer aranızda güzel bir bağ varsa, kim takar yaş farkını? ❤️ Yeni yıl ruhunda aşka yelken aç, belki o 5 yaş farkla hayatını şenlendirecek biri çıkar! 🎄💋✨ 21 yaş bana da tatlı tatlı çaylak bir enerjiyi hatırlattı, flört ederken eğlenebilirsin gibi geldi ne dersin?
03 Yorumla- 1 yıl
E yapay zeka de bakalım tanımadığım instagramdan birine nasıl ilk adımı atıcam üstelik çapkın birisi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHmm, bu işler biraz ince buz üstünde yürümek gibi kız! 🌊 Çapkın birine adım atarken bir tık temkinli ol derim. Ama Instagram'dan ilk adımı atmak istersen, tatlı ve samimi bir yorumla başlayabilirsin mesela. Ortak ilgi alanlarına dair bir şey yaz ya da bir hikayesine yanıt ver, öyle pat diye "Selam!" demek yerine sıcak bir giriş yap. Ama çapkın biri kendini belli eder, hislerinle hareket et işte! 🎯✨ Kendin ol, gerisi zaten akar. Ama dikkatli ol, seni üzmesin! 🐆👀
- 1 yıl
Aşko kuşko bi yol buldum iş yerini biliyorum bi bahaneyle oraya gidicem hem yakından görmüş olurum 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet kadının büyük olması güzeldir
04 Yorumla- 1 yıl
Dimi alttaki yorumlar şaka gibiydi zaten bana hep 20 yaşındamsın derler duyunca şaşırıyorlar valla asla o tarz çocukların yanında büyük durmam 😂teşekkürler yorumunuz için
- 1 yıl
Rica ederim ne demek :D
- 1 yıl
Bu sensen sende çok ufak görünüyorsun
- 1 yıl
Peki nası iletişim kurabilirim onunla takipçi sayısı çok kızlar hep takip ettikleri sanayici bide
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılsenın yasın normal o kucuk sjsjs yanı sen 30 olsan o 25 yıne okey de 21 ne bılım cocuk o ya sjsjs
02 Yorumla- 1 yıl
Evet katılıyorum sana
- 1 yıl
Ama güzelim haklısın da 11 yaş kadın büyük olanını gördüm inanmazsın bende göstermiyorum 26 minyonum yüzüm vücut çok şükür en fazla 20 gösteriyor herkes zaten çok şaşırır maşallah der yani hala 18-19 diyen de var ama kafa olarak küçük olabilir haklısın canim ☺️
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmaz olduğu gerçeğini nasıl inkar ediyorsun pes doğrusu 😆
05 Yorumla- 1 yıl
Niye ya neden öyle dedin şimdi 😢belki oda beni çok sever
- 1 yıl
Beğenir de bence
Cevap sahibi1 yılSaçmalama o yaştaki erkeğin aklı çocuk bezinde oluyor zaten daha go tü bk tan kalkmamış nasıl olacak
- 1 yıl
😂😂😂çok güldüm valla 4 yaş sadece ama bence büyük yaşı sadece videosunda etkileşim olsun keşfet düşsün diye de yazmış olabilir bir diğer neden de ben hala 19-20 gibi görünüyorum 😊yan yana geldiğimizde o büyük duracak 💃
- 1 yıl
Ama kafa olarak karakter olarak nasıl olur bilmiyorum onu kastediyorsan haklsıın ben serseri bi kız değilim kimseye karışmam etmem
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur ama çocuk hareketleri sıkar Bell'in süre sonra
016 Yorumla- 1 yıl
Nası yani çocukça mı davranır diyorsun
- 1 yıl
Peki nası iletişime geçebilirim ne yazabilirim
Cevap sahibi1 yılEvet çocukça olabilir bazen erkekler kadınlara göre geç olgunlaşır
Cevap sahibi1 yılMuhabbet etmek için mi
- 1 yıl
Evet doğru videolarına bakıyorum çok çapkın belli çünkü zaten çok yakışıklı ama bişey dikkatimi çekti kendime benzettim arkadaşımda gördü çok benziyorsunuz dedi yanına gelince emin ol sen daha küçük gözükeceksin dedi
Cevap sahibi1 yılO olgun mu duruyor yani
- 1 yıl
Yani muhabbet ama kötü niyet eğlenme maksatlı değil aslaaaaa ama tanışmak sonrası olursa inşallah insanca güzelce ilerlemek yoksa diğer kızlar gibi değil ay Allahım inş öyle sanmaz beni belli çevresi hep kız ve hepsi maalesef belli ne oldukları beni de aynı kefeye koymasın
Cevap sahibi1 yılHer isteğini elde ederim havası var mi
- 1 yıl
Videoda 2003 olduğu u belirtmiş ama bence 24-25 garanti vardır düşünüyorum çapkın çok bende çocuksu duruyorum valla hala 18-19 diyen var maşallah diyim 😂 övme gibi anlaşılmasın ama böyle bi akrkadaşım baktı dediki ne kadar benziyorsunuz alın burun yüz şekli oda esmer ahh ☺️
- 1 yıl
Var valla eminim ve manipüle tanrısına benziyor ben öylelerine fırsat vermem de ama etrafı çok kız kaynıyor beni onlardan görmesin istiyorum takip ettiklerine baktım da üzdü yani 😢🫢 ama nmsuz çıkmadı aklımdan 😂
Cevap sahibi1 yılNiye üzdü
Cevap sahibi1 yılYürü be😃
- 1 yıl
Şöyle üzdü böyle basit kızlarla takılıyor hepsi çok açık seçik saygım var ama çevresi böyle hepsiyle eğleniyor belli ama hep göndermeli videolar atıyo çok çapkın çoookkk
- 1 yıl
Neden yürü be dedin 😂
Cevap sahibi1 yılBeğenmişsin ya ondan dedim 😀
- 1 yıl
Valla hemde nası herkesi beğenmem ısınmam çok seçiciyim çooıımkkkk iş yerine gidersem güncelliycem
Olur. Neden olmasın? İyi birisiyse eğer
16 Yorumla- 1 yıl
Ya sosyal medyadan gördüm çok çapkın birine benziyor ama
- 1 yıl
Çıkmıyoruz ben sadece beğeniyorum canim nası iletişim kurabilirim
- 1 yıl
İyi geceler
- 1 yıl
Değilim canım asla değersiz değilim öyle bişey ki hayatıma kimseyi alıp güvenmiyorum hiç sevgilim olmadı desem inanmazsın sadece flört ettim onlarda hiç hoşuma gitmedi hemen bel altı beklentileri olunca yolu gösterdim ama. Bu çocuk gerçekten çok beğendim ilk kez arzuladım birini evet biz ikimiz çok yakışırız dedim omdan soruyorum sorumu yoksa çok şükür kendime güvenim ve değerim tam her zaman öyle olsa bunca zaman neler olurdu neler siteyi de bu yüzden açtım yakın çevren güler geçer belki ama tanımadığın insanlar bi nebze yardımcı olur diye öyle de oldu teşekkürle yorumun için
1 yılNeyini beğendin acaba 😂
019 Yorumla- 1 yıl
Valla esmer uzun boylu tatlı mı tatlı bi çocuk sakalları bide 😌tam istediğim tip
- 1 yıl
Sakalları derken normal sakal işte neyi var 😃
- 1 yıl
Valla öyle deme biz kızlar bayılıyoruz esmer erkeklere bide ben sevmem böyle traş oluyorlar saç sakal pek hoş olmuyor gözümden erkeğin makyajıdır saç sakal elleri de çok güzel 👍 😊
- 1 yıl
Sakalsız bende sevmem zaten kendimi hayatta kesmem. Ama esmer olmayı hiç istemezdim iyi ki beyazım 😂 el konusunds benim de ellerimi her kadın beğenir 🤣 nerden tanıyosun sen bunu
- 1 yıl
İnstada gördüm keşfete esmer dediysem kömür değil benden beyaz hatta çocuk kaşları kalın kirpikleri dudakları da kalın kpğin inş kaderi de güzel olur ☺️
- 1 yıl
Tanımıyosun yani öylesine gördün 😂😂 bende sandım tanıyosun ahaja. Esmer diyosun benden beyaz diyosun ozaman sen baya esmersin
- 1 yıl
Yok instadan gördüm yok ben çok esmer değilim benden biraz açık çok değil belkide filtre ışık çok kullanıyorsa ondandır
- 1 yıl
Tanımıyosun yani gördün öyle sadece konuşman falan, da yok? 😀😀
- 1 yıl
Yok tam görmek için bugün işyerine gidiyodum olmadı haftaya artık 😿vardır bi hayır
- 1 yıl
İş yerini nerden buldun? Yazsana adama ilk önce arkadaş sende ne tuhafsın
- 1 yıl
Ya Biosında yazıyordu çalıştığı yer ben şundan çekiniyorum etrafı kız dolu takip ettikleri şimdi atarsam benionalr gibi görmesin ve ben hiç bir erkeğe bu güne kadar istek atmadım ne dersen de 😀
- 1 yıl
Ya Allah aşkına istek attın diye adam derin düşüncelere dalacak değil 😂😂 sanki oraya gitsen gidip konışcan anca bakcan boş boş. Senin ki boş muhabbet bende ortada bişey var sandım 😂
- 1 yıl
Öyle değil işte o adam fakrl algılayabilir beni şımarabilir işte derin düşüncelere dalsın ayrıca boş boş bakmıcam belki beklediğim hiissetiğim gibi biri değil boşvericem belli mi olur 🤷♀️ arabada çizil var bahanesiyle gidicem orada bi görsün beni belki bi kaç kez gidip gelicem fiyat alıcam vs anladın 😉biraz mantıklı düşünürsün doğrusu bu sanki ha. Eğer yok dersen taktik ver
- 1 yıl
Nerde çalışıyo ki bu çocuk? Burdan uğraştırma beni dm den ulaş bana bari 😃
- 1 yıl
Ya da telegram varsa ordan
- 1 yıl
Olmaz tavsiyeni burdan ver
- 1 yıl
Burdan ver vereceksen
- 1 yıl
Uğraşamam burdan tek tek yazmakla sanki dm de yicez. Napıyosan yap banane mk
- 1 yıl
Terbiyesiz ukala madem niyetin kötü değildi az kibar olsaydın pis Abaza defol git mahvoldun şu an 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYani erkek için eyvallah ama kız için uygun olmaz
031 Yorumla- 1 yıl
Neden erkek için eyvallah kız için uygun olmaz açarmısın biraz
- 1 yıl
Peki sen bilirsin
- 1 yıl
Açarmısın biraz çünkü her zaman dediğin gibi olmuyor
- 1 yıl
Evet güler eğlenirsiniz ama farklı jenerasyondansınız düşünce yapısı olarak uyum sağlayamazsınız ben erkek olarak zamanında yaşı küçük biri ile belli Bi süre ilişkim oldu ben bile anlaşamadım bilmiyorum insanlar çok yanlış yapıyor farklı yaşlarda ilişki yaparak.
- 1 yıl
21 yaşındaki biri hala cocuktur emin ol ilk sana böyle dik dik konuşur ama belli Bi süre sonra asıl kafası ortaya çıkar.
- 1 yıl
Tecrübe konuşuyor 😂doğrudur haklsındır 😊beni de en çok o düşündürüyor ne yalan söylüyüm peki dürüst ol bişey soruncam
- 1 yıl
Tabi buyur
- 1 yıl
Bildiri gelmedi şimdi gördüm yazdığını
- 1 yıl
Bana da gelmiyo ara ara kontro edersin 🤝
- 1 yıl
Şimdi sen mavi tiklisin 10 bin falan takipçin var gerçi mavi tik de parayla bişey değil istek geliyor takipçi sayısı az kızın kendi halinde takip etti seni ne anlarsın normal dönüş yaparmısın yoksa diğer kızlar gibi oda seni sadece takip etsin diye düşünürsün hangisi o kızın hakkında ne düşünürsün net ol 😊
- 1 yıl
İnan anlamadım senin Türkçe biraz sıkıntılı gibi 🤣 düzgün anlat şunu yolarım şimdi seni 🤣
- 1 yıl
Türkçem gayet yerinde nesini anlamadın bilmiyorum tekrar izah edeyim instagramda 10 bin takipçin var tanımadın bi kız istek atıyor düşüncen ve tepkin ne olurdu geri dönüş yaparmıydın
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Yoo eğer kız çok güzel değilse yapmam ☺️☺️
- 1 yıl
Yok yok güzel kız esmer çevresi çok beğeniyo (övme amaçlı demiyorum herkes söylüyor ) minyon kilosu da yok kendi halinde bi kız 👍
- 1 yıl
Sen ne olsun istiyorsun onu söyle bana beni boş ver benim kafa çok değişik bana istek atan bir kıza kolay kolay yazmam biraz, ego var bende
- 1 yıl
Yani kötü algılamaz dimi herkesi ekliyordur benide eklemiştir falan hisiine kapılmaz dimi
- 1 yıl
Bence ras gele istek atan Bi kızın pekte Bi agırlı yoktur çokta, ciddiye almam konuşurum falan hepsi o kadar
- 1 yıl
Şimdi niye böyle yazıyorum daha önce kimseye istek atmadım onun çekingenliği de var ne bilm yakıştıramıyorum kendime onun için kıpırdayamıyorım
- 1 yıl
Aslında daha güzel bi fikrim var çalıştığı yeri biosuna eklemiş ti bende aracımda sorun var bahanesiyle gideceğim hemde yakından görmüş olurum 🙈
- 1 yıl
Ama mantıklı düşün seni burada görmüş istek atıyo etkileşim işte sinyal veriyor bide lafa gelince ilk adımı kadın atarsa bayılıyoruz mutlu oluyoruz diyorsunuz hangisi? 😿
- 1 yıl
Yavrucum erkek peşinde koşmadığı kızı cepte görür bunu unutma
- 1 yıl
Az akıllı ol kaç yaşında kızsın gerçekçi ol yerini ve zamanını bekle ergen değilsin boş hevesler peşinde koşup zaman ezme seni hak eden zaten hakkını verir burada nice senin gibi düşünüp yola çıkıp yolda ayağına diken batıpta topalayarak derman arayan bayan arkadaşlar var şunu Bi artık kabul edin sevdim sevdalandım naraları boş dünya artık çok hızlı o hıza ulaşmak istiyorsan mantığın ve zekanla hareket etmek zorundasın ben zamanında Bi kızı sevdim 4 yıl beraber olduk olmayacak şeyler yüzünden ayrıldık ondan sonra kaç kişiyle görüştüm ben bile hatırlamıyorum sayısını ama hiç biri ile olmadı çünkü kafam değişti artık kızın bedenine değilde zekasına düşünce yapısına bakar oldum malesefki hepsinde de Bi hüsran oluştu artık takmıyorum kafaya kendime yöneldim işimden ilerlemeye çalışıyorum ben güçlü olursam her şey olur kafasındayım sende öyle düşünmelisin Bi bayan olarak. Sana diyeceğim konuşacağım çok şey var ama Bi kulağından girer diğerinden çıkar bunun bilincindeyim o yüzden bu kadar kâfi 😎
- 1 yıl
Üslubuna dikkat et gevşeme hemen bende bu yüzden diyorum zaten
- 1 yıl
Benim uslubumda bişey yok seni ciddiye aldım cevsp veriyorum hadi işine bak sana zahmet edip onca, şey yazıyorum verdiğin cevaba bak merak etme benim gevşek yerim yok çok gevşettiğim oldu ama neyse işin gücün ras gelsin iyi günler.
- 1 yıl
Yo valla gayet de aynı düşüncedeyiz ön yargılı olma her zaman erkek büyük olacak diye bi kaide yok bana yazan hep bi iki yaş da olsa küçüklerdi yani denk geliyor ben bugüne kadar kimsenin elini dahi tutmadım bilmem inanmazsın ama durum bu içim almadı en basiti ins bir sürü istek gelir bi çocuk vardı haftada bi atıyordu en sonhesabını açtı bak gör sonra red et diyor ona rağmen istemedim neden yaşı buna göre çok küçüktü ve elektrik alamadım her zaman herşeyin hayırlısını istedim çok şükür ki yaşımın bilincinde ve olgunluğundayım
- 1 yıl
Soruma ve cevaplarıma bakarsan ikilemdeyim tek fırsatım var oda iş yerine gitmek aracımı götürmek muayene ama şans denk de gelmeyebilirim onunla kalabalık ekip sanırım ondan diyorum kimseye yürümedim istek atmak saçma ve zor geliyor diye anla beni
- 1 yıl
Kendinle çelişme Yavrucum diyorsun Sencedenayıp olmadımı mesajların için sağol kimse zorla yazdırmaz kimseye bişey sanada iyi günler
- 1 yıl
Samimiyet kurdugum için öyle bişey yazdım.
- 1 yıl
Biraz yanlış bi iadedeydi ondan bende yükseldim
- 1 yıl
Sorun yok herneyse umarım her şey istediğin gibi olur.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kafalar uyuşuyorsa olur
01 Yorumla- 1 yıl
Ya daha tanımıyorum tam Instagram gördüm keşfetime düştü o günden sonra da aklımdan çıkmadı namsz 😂
1 yılSana ablamı diycek 😂😂😂😂
02 Yorumla- 1 yıl
Yok be abartma 5 yaş 15 yaşınakilerle bişeyler yaptıktan sonra karım mmmm dicekler benim hakkaten dikkatimi çekti Allah için sevicem sorun mu olur 5 yaş 🤔
- 1 yıl
Ayrıca bi videosunda bana bakma ben oğlun yaşındayım yazıp doğum tarihi yazmış belkide etkileşim alsın diyedir tahminimce 25 yaş altı değil ama belli olmaz tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz sen onun teyzesi yaşındasın 😂😂
024 Yorumla- 1 yıl
Hadi be ordan 😂 5 yaştan ne olmuş o zaman ünlüler genelde kadın ünlüler daha büyük
- 1 yıl
Kız bende onu diyorum ya işte
Ne olacak çok bir şey yok işte Allah Allah😂😂😂 - 1 yıl
Ama sana bişey diyimi yaşımı göstermiyorum Max19 20 diyorlar yani profil tam gibi ama tabi kafa yapısı ı bilemem
- 1 yıl
Hımm bak o zazaman daha iyi işte al gitsin bence uyumlu olursunuz işte idare et sende😂😂
- 1 yıl
Ne bilim öyle yazınca kusura bakma 😂
- 1 yıl
Ya ben baktım çok çapkın tatlı birisi esmer istediğim gibi ama işte aklımda bazı soru işaretleri var 🤔
- 1 yıl
bir şey olmaz yahu aman be sende sıkma canını
Dediğim gibi yap olur bu iş olur
Hemen şimdiden kapat gitsin bence😂😂 - 1 yıl
Soru işaretlerini sorularını sorarak gidereceksin
Ara sor 😂 - 1 yıl
Ay idare etmemin yeterki hislerime temiz aynı şekilde karşılık versin fazla bişey beklemiyorum ☺️
- 1 yıl
Ara sorularınıda sor cevaplarınıda al mis gibi tertemiz😂
- 1 yıl
Dalga geçme be numarasıni yok tanımıyoruz birbirimizi ben instadan gördüm keşfetme düştü ama aynı semte otuyoruz yupppi 😂
- 1 yıl
Maşaallah ne güzel baya iyi😂
- 1 yıl
Peki ben nasıl iletişim kuracağım çocukla
- 1 yıl
Ama böyle olmaz ki gözüm her türlü taktiğide benden bekleme ama ya
İstersen sen adresini ver ben söylerim hadi seni mi kıracağım
Belki iyi birşeye vesile olurum😂😂 - 1 yıl
Çiçek değilde kendine özgü bir şey yolla
Ama çokta üzerine düşme kendisini bir şey sanar sonra😂 - 1 yıl
Dimi bende öyle zannetmesinden korkuyorum kendimden ne yollayabilir bide yazarken dalga geçmezsen
- 1 yıl
Hayır dalga geçmiyorum tabikide estağfurullah ben her zaman gülüyorum hoşuma gidiyor 😂
Aaa bak buldum
Boş bir kağıt ve bir kalem
Yanındada bir şey daha yollamalısın
Düşünüyorum bir kaç dakika ver bana - 1 yıl
Senin işi halledeceğim dur bak sonra demedi deme çoçuk kötü çıkarsa
Bana beddua etme deme vesile olsun Allah seni bildiği gibi yapsın felan deme - 1 yıl
Boş kağıt
Bir kalem
Zarfa koy bunları
Yanında bir tane mum ve çakmak yolla
Boş kağıt kalem
Sen benim ol ve geri kalan hayatımızı birlikte yazalım
Mum ve çakmak
Sen ve mum gibi eriyelim demek - 1 yıl
Dalga geçiyosun işine bak
- 1 yıl
Ya sabır ya Allah
- 1 yıl
Yahu neden dalga geçeyim yardımcı olayım dedim
Allahım sabır - 1 yıl
bu dediğini bi erkek yapar okey ciddiye almaz hiç bir erkek böyle kendimi düşüremem öyle yazma daha
- 1 yıl
Sen bilirsin tabi yollayıp yollamamak sana kalmış
En kolayından olursa direkt çiçek yollarsın
Sen bilirsin yani 🤷♂️
Erkeğin çıtırı makbuldür yavrum, sorun etme
01 Yorumla- 1 yıl
Yavrum ne ya yazmayın böyle şeyler
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz uzak dur yaşlarimiz yakin tanismak isterim
010 Yorumla- 1 yıl
İnsta yaz merak ettim 😂
Cevap sahibi1 yılIstek attm
Cevap sahibi1 yılorada misin
- 1 yıl
Bir sürü istek var hangisi adın ne 😂
Cevap sahibi1 yılburada misin
- 1 yıl
Hee
Cevap sahibi1 yılGonderdim
- 1 yıl
Bakıcam
- 1 yıl
Adın neydi bi tekrar bakarmısın gelmemiş sanırım
Cevap sahibi1 yılY ile başliyor
1 yılSeverseniz olur aşkım
11 Yorumla- 1 yıl
O çapkın nmsz belli ama ben daha içe dönüğüm sevgilim olmadı hiç bunun etrafı takip ettikleri hep kız ben bu köpekle nasıl iletişim kurucam ya 😂❤️
1 yılOlur
01 Yorumla- 1 yıl
olur mu dersin
Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Olabilir belki
07 Yorumla- 1 yıl
Ya hadi inş bakalım nasıl olacak
- 1 yıl
Ne yapıyım istek ataıyımı instadan hesabı açık mavi tikli
- 1 yıl
Doğru haklısın bu şekilde olmaz zaten iş yerine gidicem aracımın bakımı var bahanesiyle inşallah denk gelirim ne diyim 😂
- 1 yıl
Bugün gidecektim iş yerine olmadı haftaya kesin ama inşallah
1 yılKız büyükse sıkıntı ya
01 Yorumla- 1 yıl
Neden canısı
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılbence olmaz
03 Yorumla- 1 yıl
Neden ama bi nedeni vardır
- 1 yıl
kendimden büyüklerle hep seks yaptım , ciddi bir ilişkim olmadı
- 1 yıl
Yani saygı duyarız sana ama farklı bir bakış açın var belki evleneceğin kadın büyük olur bilezmasin 2 yaş bile olsa bile ama benim amacım cinsellik olmadığı için tanışmak istiyorum onunla 26 olsamda çok yaşımı hissetmiyorum hem bedenen hem ruhen bakalım hayırılısı
1 yılolur tabiki
07 Yorumla- 1 yıl
olur mu dersin
- 1 yıl
Ya tabu bu çevreni dinlersen olmaz der olursa kim hayır der
- 1 yıl
Aynen çok haklısın şu soruma yapılan en güzel ve en anlamlı yorum ama nasıl ben iletişim kurucam çocukla instada gördüm
- 1 yıl
Pda senin cesaretin içine atacağına söyle gitsin
- 1 yıl
Öyle değil bak erkek milleti havalanır kızı basit görür anladınmı erkek için heyacanı kalmaz peki nasıl iletişime geçerim ne yazarım takip yetermi
- 1 yıl
Yaz merhabba de gerisi gelir
- 1 yıl
Olmazszzz günde kaç kişi yazıyordur hiç bi erkeğe yazmadım kendime saygım gider diye düşünüyorum farklı bi iletişim yolu olmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKafa yapısı önemli
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru 👍 peki tanımadığım insanla inst nasıl iletişim kurabilirim? Üstelik etrafı kız kaynıyorken 😂
1 yılŞu sıralar moda...
06 Yorumla- 1 yıl
Ne yapalım nasibimizde varsa olur ama istiyorum onu valla hiç sevgilim olmadı daha önce ama bu nmsz gözlerinden belli çok çqpkın etrafı kız kaynıyor
- 1 yıl
ofisboy olarak kullanırsın işte :)
- 1 yıl
Saçma sapan konuşma ciddi ilişki insanıyım beğendim tanışmak istiyorum hepsi bu iyi birisyse ısınırım daha çok
- 1 yıl
Kimseyi kullanma niyetim yok olsaydı bu zamana kadar kimler geçmişti elimden Allahtan korkarım🙏
- 1 yıl
Allahtan korkan ciddi ilişki insanı :D :D :D :D :D Memnun oldum... Ben de beyaz atlı prens... :)
- 1 yıl
Valla prens sen inanırsın inamazsın haklısın neden çünkü tanımıyorsun beni bilsen Allah gönlüne göre versin derdin cidden Allah herkesin gönlüne göre versin veriyoda zaten ama benim içim rahat kimseye yamuk yapmadım kimse içinde göz yaşı da dökmedim doğru insansa benimle olacaktır zaten 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılAmaç önemli
03 Yorumla- 1 yıl
Valla amacım iyi beğendim onu yakışırız diye düşünüyorum ama şu anki erkekler de kızlar da çok tehlikeli valla Allah saklasın ama bilmiyorum ben kötü niyetle istemiyorum onu
- 1 yıl
Evlilik falan düşünüyorsan unut
- 1 yıl
Daha tanımıyorum tanımadan evlilik olmaz zaten ama belli olmaz büyük konuşmak istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılBence olmaz
03 Yorumla- 1 yıl
Nedenli canim
- 1 yıl
26 yasindaki kız olgunlaşmış demek ama 21 yasindaki erkek tıfıl ergen olur bence
- 1 yıl
Bişey diyimi iki şekilde de göstermiyorum yaşımı hem ruh hem fiziken ondan dır belkide yakınlık kurdum senden büyüklerinde beklentisi çok çok yüksek oluyor ua o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum teşekkür ederim yorumun için 👍
1 yılEvlilik problemli olur
09 Yorumla- 1 yıl
Ya neden peki hiç böyle düşünmemiştim
- 1 yıl
Sen 45 50 olduğunda adam erkekliğinin zirvesinde olacak, sende cinsel istek olmayacak onda olacak.
Şimdi gülüp eğleniyorsun ama 3 5 sene sonra ayak uyduramayacaksın, kadınlar kendinden büyük ile birlikte olmalı bana göre küçük ile değil. - 1 yıl
Ya yapma şimdi ama 4 yaş var yani ben 4 yaşındayken o doğmuş ya da 5 olsun şimdi ben 45 o 40 uçurum bi yaş farkı yok pınar Altuğ çok ama çok büyük kocasından ama bence en yakışan çift bende aslında büyük birisi olması taraftarıyım ama sağlıklı ilişki de kadının büyük olduğu görülmüştür hep ☺️
- 1 yıl
Ayrıca cinsel istek duyduğum kadarıyla kadında o yaşta zirvede libido düşmüyormuş yani dur daha çıtırız ilerisini deme 😂😂
- 1 yıl
E menopoz gerçeği var : )
Şimdi çıtırsın da o zamanlar dizlerin çatırdıycak ahahah - 1 yıl
Ben ilerliycem de o yerinde mi duracak 😂 5 yaş büyütülecek gibi değil ya kendi fikrim
- 1 yıl
Ayrıca menepoz olunca ilişkiye engel değildir bence ya
- 1 yıl
Engel değil, istek azalır, o istekli sen isteksiz uyumsuzluk olur.
Erkekler bakımlıysa eğer çok daha geç düşüyorlar cinsellik konusunda kadınlara göre. - 1 yıl
Her bünye orantılı değil ama ilaç kullanan çok erkek var trde neyse bu muhabbeti yapmak istemiyorum sorun edeceksede 18 ergenlerle takılsın ne diyim
1 yılNo no no
01 Yorumla- 1 yıl
Neden ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılOlur
09 Yorumla- 1 yıl
olur mu ki ya ☺️
- 1 yıl
Evet kesinlikle
- 1 yıl
Ay inşallah ama çok çapkın bu çocuk ya
- 1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
Yani videolarına baktım çok gözü dışarda inanılmaz hemde üzer gibi sanki ama inanın aklımdan çıkmıyor
- 1 yıl
Kader neyse o
- 1 yıl
Öyle tabi ama ben hiç yürümedim Instagram normal hayatta ne diyim 21 yaşındaki çocuğa bilemedim 😂 🤷♀️
- 1 yıl
Daha iyi olur boş ver
- 1 yıl
Ya sevgilim de olmadı valla el ele bile yürümedim kimseyle bu çocuk çok çapkın ama ne yapıyım çok sıcak kanlı tatlı geliyor peki nası iletişim kurayım
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik mi
03 Yorumla- 1 yıl
Yok daha tanımıyoruz beğendim aşırı hemde tatlı bi çocuk esmer bide ya tanışmak işitiyorum içim çok ısındı bi kahve içmek isterdim doğrusu
- 1 yıl
Hmm dene sansini
- 1 yıl
Nası ne yapayım takipçisi çok hepside kız sonra beni de onlardan sanmasın adamsa eğer onu çok severim gerçek söylüyorum çok da mutlu ederim
olur
11 Yorumla- 1 yıl
Sosyal medyadan gördüm nasıl iletişim kuracam ama
olmaz kesinlikle
01 Yorumla- 1 yıl
Niye ya 😢
1 yılTam tersi olsa
06 Yorumla- 1 yıl
Tam tersi olsa olurdumu diyorsun 🤨 yoksa tanışmakmı istiyorsun 😂 hangisi
- 1 yıl
Evet istiyorum
- 1 yıl
İnstanı yaz 😅
- 1 yıl
Kas yasin dasin
- 1 yıl
Sen sorumu okumadan cevaplamışsın anlaşılan
- 1 yıl
Evet
Olur ne kadar oldu
08 Yorumla- 1 yıl
Yok daha tanışmıyoruz bile ben keşfetşmde gördüm o günden sonra aklımdan çıkmadı
- 1 yıl
Dedim ya aklımdan çıkmadı ben herkesi beğenemiyoeım ve ısınamıyorum maalesef bu bi tatlı geldi bana iş yerini biliyorum aslında bi fenalık yapabilirim
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Ne anlamadım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım