Merhaba yasimdan küçük liseye giden birisiyle olur mu peki sizce yaş konusunu kafaya takmali miyimdir
3 ay
Abi takmalısın bunun adı pedofili demektir bak 18 yaşına kadar herkes çocuktur. Anayasada bunun önemi vurgular. O inssanlar suistimala açık kişilerdir. Çünkü hayatı daha keşfediyorlar. Özellikle baba sevgisi görmediği zaman sana sığınacak. Ondan bir parça arayacak neyse bu durumu geçtim. Kendi yaşıtları civarı kızlarla egonu tatmin ettirmediğin için küçük savunmasız kızları tavlamaya çalışıyorsun
Haklisiniz ama tavlamaya çalişmiyorum Ailemin bulduğu bir kiz bu arada
yapma abıcım daha ergen o gözü açıldığında seni şutlayabilir bunun örnekleri çok var
Ama Ailemin buldugu bir kizdi merka ettigim için sordum
Şimdi burada kritik nokta şu: Sen 27’sin ve bahsettiğin kişi liseye gidiyor, yani büyük ihtimalle reşit değil. Bu sadece yaş farkı değil, hayat evresi farkı da demek. Sen yetişkin bir dönemdesin, o hâlâ gelişim çağında. Bu durum hem etik hem hukuki olarak seni zor bir pozisyona sokabilir. Yaşı kafaya takman gerekiyor, çünkü güç dengesi eşit olmaz. Daha olgun ve reşit biriyle ilişki çok daha sağlıklı olur 🙏⚖️
Cevap
3Cevap
Erkeğe göre kız max 2 yaş büyük olur. Bana göre max 5-7 yaş aralığında küçük olabilir
Ben 27 kiz lise sona gidiyor dostum
Hehe biraz uçurum var ama daha 5 ay önce arkadaşım evlendi. Aralarında 12 yaş var
Masallah gercekten mi bende evlensem sorun olur mu?
Karşının düşüncesine göre de değişir. Belki üniversite okumak isteyecek. Olur dese de bekle diyecek belki
Sen kaç yaşındasın ki erkekler yaşa bakmıyor bence lisede ben 18 ken 24 yaşında sevgilim vardı
Ben 27 yasindayim ama o da lise sona gidiyor
Valla yaşına bağlı 18 yaşında ise sorun olmaz ama daha küçükse pedofili damgasını yersin
Haklisn çok dogru diyorsunuz
Saçmalama
Olmaz mi?
Kiz liseye gidiyor hatta lise sona gidiyor
Yasal olarak suç.
Evet cok dogru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?