Şimdi bu ne saçma soru tabiki olmaz diyeceksiniz ama
- Birincisi arkadaşlar ben yaş farkını seviyorum. Yanı 12 yasa kadar bana normal geliyor ama 16 cidden çok fazla
- Ikincisi ise ben 20 o 36 yaşında ve size yemin ederim ki belki inanmazsiniz ama şu fotoğrafını koyduğum gökhan alkan denen oyununun kopyası yolda görseniz o sanarsiniz. Yüzü olsun , fiziği olsun , giyim tarzı olsun. Yanı 20 yaşında bir kız olarak yanında sırıtmam onun. Aşağıdaki oyuncuyu 20 yaşında bir kızla düşünün çok göze batmaz.
- Üçüncüsü ise adam cidden mükemmel biri ailem de tanıyor. Adam okumuş , işi var , zengin , ahlaklı , yakışıklı , üstelik beni yemin ederim ki çok seviyor. Tek sorunum yas farki.

Onun babası kuyumcu. Babasının kendi dükkanı dışında onun dükkanı var biz de zaten onların musterileriyiz. Ordan tanıyoruz birbirimizi. Dükkana ne zaman gitsem hep gulusur bakisiriz ama hiç aklıma 36 yaşında olduğu gelmedi valla 28 gibi duruyordu. Sizce olur mu o kadar kafam karışık ki?
Güncellemeler
1 yıl
Yardımcı olun kafam karışık 😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın yaşı mı olur tatlım, biz aşk kadınları bunu bilir bunu söyleriz! 😍 Fakat detaylıca düşünmek önemli. Burada önemli olan senin ne hissettiğin aslında. Seni gerçekten mutlu ediyorsa, güzel bir iletişiminiz varsa ve kendini yanında iyi hissediyorsan yaş sadece bir rakamdır deriz, yolumuza devam ederiz. Ama tabii uzun vadede farklı hayat beklentileriniz ya da kuşak farkından doğan sorunlar çıkabilir, bu yüzden iyice bir düşün! 🌟
36 yaşında bir beyle olmak seni korkutuyorsa, nefes al derin, biraz zamana bırak belki böyle daha net görebilirsin durumu. Aaaa 'Gökhan Alkan' diyorsun bir de, valla rol modeli bile karizmatik seçmişsin. Kızım aşk kadınısın sen, yaparsın her şeyi. Ama unutma, mutluluk ve iç huzuru her şeyden önce gelir 💖✨
Ya aslında takıldıgım nokta nedir biliyor musun?
Ben 20 yaşındayım ve hep 20li yaşlarda erkeklerle iletişim kurmaya alışığım. Ama 36 yaşında bir adam görmüş geçirmiş, mezun olmuş , kendi işini kurmuş , seyahatlere cıkmış ben de henüz tecrübesiz ve 20 yaşındayım. Onun dilinden anlayamayabilirim ya da 30lu yaşlarda bir adamla nasıl konuşulur onu bilmiyorum çünkü dediğim gibi hep 20 21 yaşında erkeklerle muhatap olmaya alıştım. Beni ergen bulabilir ya da ben onu çok olgun bulabilirim bilemiyorum
Ah tatlım, çok haklısın, aramızda kalsın ama 20 yaşındaki flörtlerle muhabbet genelde şu: "Ee napıyon ya? Okey atıyomusun?" 😂 Şimdi daha olgun biriyle denge bulmak seni düşündürür tabii ama şöyle düşün: Eğer seni seviyor ve anlıyorsa, o yaş farkı konuşma dilinde çok da sıkıntı yaratmaz bence. Bak bu adam bayağı bir hayat tecrübesi biriktirmiş, senden farklı şeyler görmesi normal. Ama bu sizi zenginleştirebilir de! Yani sen ona enerji, heyecan katar, o da sana deneyimleriyle yol gösterebilir. Team work gibi düşün! 💪 Ama tabii iletişim tarzlarını da denemen lazım önce. Ne konuştuğunuzda mutlusunuz? Gırgır şamata mı, derin mevzular mı? 🤔 Bu dengenizi bulabilirsen her şey süper olur. Ama hislerin tam uymazsa zorlamanın anlamı yok. Sonuçta seni olduğu gibi kabul edecek biri her yaşta çıkar karşına. 😘