- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
1 yılŞöyle biscolata; sanalda olan ilişkilerde istediğin kimliği yaratabiliyorsun. Ve öyleymiş gibi davranabiliyorsun. Gerçek hayatta sorunlar, geçim sıkıntıları, özgüven sorunları yaşıyor olabilirsin, arkadaş ilişkilerin iyi olmayabilir ve sanal alemde bunları gizlemen çok olası. Ama şu unutulmamalıdır ki gerçek dünya burası.
Yani yarattığın kimlikle gerçek hayatta olan kimliğin arasında ne kadar mesafe varsa o kadar sağlıksız ilişki de yaşıyorsun duygusal kopukluk. Haz alma mekanizmanı destekliyor burası zevk alıyorsun.
Dopamin, melatonin gibi hormonlar sanal alemden aldığın geri dönüşlerle besleniyor. Oysa insan bedeni bu hormonları düzenli ve dengeli yaşadıkça kendisi de karşılıyor.
Sen bunu sosyal ortamlarla giderdiğinde beyin bu hormonu üretemiyor. Üretmeyince de seni daha fazla strese sokuyor. Daha fazla bunu almayı istiyorsun bağımlı hale geliyorsun.
Bundan uzaklaşmak için kendine zaman ayırman gerekiyor. Sessizlik meditasyonuyla bu zamanı kendine verebilirsin. Verilebilir yani 😇11 Yorumla- 1 yıl
Güzel tavsiyeler bende bu durum yok şimdilik ama güzel yazmışsın💜
En İyi Cevaplar
Sanal sıkıntı tam anlamıyla tanıyamıyorsun. Karşı cinsin oturmasını, kalkmasını, tavırlarını, konuşmalarını gözlemlemek için reelde görüşmek şart bana göre anca bu şartlar sağlanırsa duygusal bağ oluşabilir.
416 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle reele taşınmadıkça sanal avuntu olarak kalıyor.
- 1 yıl
💜🌸
- 1 yıl
ben buna katılmıyorum çünkü tavrını saklamak isteyen birisi her türlü saklar
- 1 yıl
@Aslan-sama Kadınlar hisseder. Üst perde alt perde fazla detay biz kadınlar analog zihinlerle bakıyoruz.
- 1 yıl
Boş ver canım gelince sırasıyla geliyorlar öyleler bana da oluyor:D
- 1 yıl
Onlar kadın erkek cinsiyete takmış reddedilmiş tipler ondan atlıyorlar gülüyorum ben 😄
- 1 yıl
Ahhaah🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ya onlar siteyi bilmeyenler oluyor çoğunlukla ahaha🤣
- 1 yıl
Hahaha🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEngel tanır mı duygular ya, başınıza gelsin de görün ebenizin filmini sjdks
411 Yorumla- 1 yıl
☺️☺️
- 1 yıl
Gelmiş mi 😅
- 1 yıl
Yok öyle derin duygular olmadı sanalda ama sen gelmiş gibi dedin sanki kendinde geldimiki acaba 😄
- 1 yıl
Sanalda o bağ kurulamıyorsa, bu flörtleşenler kim ulan ajddja
- 1 yıl
Bilemiyorum onlara sormak gerek. Ben reele taşınmadıkça çok ciddiye alamıyorum ister istemez.
- 1 yıl
Zaten reele taşıma ihtimali yoksa o topa girmezsin. Ama reele taşınana kadar da o duyguları yok sayamazsın.
- 1 yıl
Tabiki öyle hiç yok demek de fazla kendisine yalan olur kişinin. Daha zaman çok belkide olacak bunlar bilemem:)
- 1 yıl
Öyle bebekim 🫶
- 1 yıl
Ahaha alem kadın ya uçan terlik geliyor gibi dedin bir an🌸😄
Sen diyorsan doğrudur💎
- 1 yıl
Yok bazı konularda insanlar çok kasıyor ya, bir de yapmam etmem asla diyip yapanı edeni biliyorum tilt oluyorum (sözüm asla sana değil) :D
- 1 yıl
Yapmam etmem her şey için çok iddialı dememek lazım. Sanal flört de kasacak durum yok☺️👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılBenim için engel değildir ama sanaldan edilen flört aşk ile gerçekte olan aşk flört çok çok ayrıdır.. sanaldan insanlar bir yere kadar hislerini yaşayabilir duygularını yaşayabilir. ama gerçek de bir sınır yoktur
14 Yorumla- 1 yıl
Sanalda devamlıysa ve gerçeğe taşınırsa komşum.
Erkek ya da kadın 1 gün yazışıyor konuşuyorsa 1 hafta konuşmuyorsa orada zaten kopukluk vardır🤣 - 1 yıl
kesinlikle komşum 🤣🙏
- 1 yıl
😄😄✨
- 1 yıl
:D 🌸🦋
1 yılDeğildir ama sanaldan kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz, biraz riskli bence.
15 Yorumla- 1 yıl
Gerçeğe taşımayınca cık ııh yok😄
- 1 yıl
Sanala karşıyım her zaman😅
- 1 yıl
Aman büyük laf etmeyelim birde yıldırım gibi çarpan sanal aşk geliyormuş🤣🤣
- 1 yıl
Aman amann başıma gelmez diye düşünüyorum ama belli de olmaz susalım biz🤐😂
- 1 yıl
Sustukk🤣🤐🤐
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Engel olduğunu düşünmüyorum aksi ilk zamanlar için daha iyi olabilir karşılıklı tanıma maksatlı ancak sanalda kalmaması suretiyle. O bağ köprü kısa sürede kurulup kavuşulması şart yoksa chatgpt çoğu insandan çok daha makul bir aday bence sanal en iyi aday olması bakımından onu tek geçerim 😅😅
10 Yorumla
1 yılMerhaba, öncelikle çok sanal ilişki denemem oldu bir senedir bıraktım, üstüne Esra Erol ve Müge Anlı izleyen biri olarak iyice bu konuda paronayak oldum karşı taraf sapık olur kaçırır falan, t... eder tövbeler tövbesi hergün görüyoruz bunları tvde yani binde bir iyi bit sanal ilşki bulursun canım dikkatlı ol -not paronaytak değilim- (ŞÜPHELİ)
11 Yorumla- 1 yıl
Soru kendime değil teşekkürler.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır neden engel olsun ki duygu akışı yer zaman mekan farketmeksizin yaşanabilir , aşık olunabilir , özlem duyulabilir yeterki o karşındaki insan ruhuna hitap etsin
17 Yorumla- 1 yıl
Gerçeğe taşınmıyorsa askıda duygu izlemek gibi sanki🌚
- 1 yıl
İllaki öyledir ama yaşanılan hisler de hızi ardı edilemez , eğer imkan varsa zaten taşırsın reele , ama bazende sadece sanalda kalır ama yüreğin hep onda kalır
- 1 yıl
:))
- 1 yıl
Bunun sanali reeli olmaz Aşkı nereye koyarsan orada güzel durur ve bazı kavuşmalar mahşere kalır
- 1 yıl
Doğrudur canım öyledir✨🤍
- 1 yıl
Su akar yolunu bulur zaten merak etme 🤗
- 1 yıl
Başıma gelmedi akanlarınki bulur umarım💎☺️☺️
Gizli Üye(25-29)1 yılYok kurulabilir de nasıl güveneceksin klavyeden herkes her şeyi yazabilir. 10 senedir burdayım buradaki herkes kendini beyzade asilzade yüksek sosyete olarak gösteriyor valla sitedeki tek gariban benim galiba psikolog hanım 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Kendi halimdeyim bende ama kimisine kendi halinde olanlar daha çok batıyor. Yüksek göstermek gereksiz kişi gün sonunda kendiyle baş başa kalınca kendinden kaçamaz:)
Cevap sahibi1 yılAyakta alkışlıyorum bu durumu duygusal bağa gelirsek genelde yalnız olanlar veya sorunları olanlar bence çareyi hiç tanımadığı insanlarda arıyor bu da sosyal medya mümkün hale geliyor Allah herkesin yardımcısı olsun valla herkesin iyi insanlarla karşılaşmasını dilerim 🙏🏻
- 1 yıl
Umarım karşılaşsınlar🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılÇok sevince bağ oluyor bazen yanında gibi yaşıyorsun onu
21 Yorumla- 1 yıl
:))
Sanal ilişki kendini avutmaktan başka bişey değil plastik çiçeği sulamak gibi bir şey
11 Yorumla- 1 yıl
Reele taşınmadıkça tam söylediğin gibi. Sadece avuntu ve zaman kaybı.👍🏻
1 yılFlört güzel şey ya enerji uyumu da varsa tadından yenmiyor sjdjd
13 Yorumla- 1 yıl
Hayatlarda stabil bir ilişki yoksa tanımak için güzel bir adım:D
- 1 yıl
Aynen öyle tanımak lazım güzelce 😃
- 1 yıl
👍🏻
1 yılYani yüz yüze bir görüşme olmadığı için masumiyetle kurulan cümleler bazen aşırı samimi olarak anlaşılabiliyor ve dolayısıyla karşımızdaki insanlar farklı düşüncelere girebiliyor. Bunlardan kaçınmak için kimseyle fazla yüz göz olmamak gerek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSanal alem zaten başlı başına bir duygusal tüketim aracı iken bir de ilişkileri de dahil ederlerse harabe içinde kalırlar. İnternetsiz yaşamın güzelliği gibisi yok aslında, dozunu kaçımış çoğu insanlar.
10 Yorumla Büyük konuştum bu konuda olmaz etmez diyodum ama oluyomuş😂
15 Yorumla- 1 yıl
Aman aman konuşmamak gerek sustum😁😁🤐
- 1 yıl
Sen duygusal ponçik birine de benziyorsun etkilemiştir illaki 🫠❣️
- 1 yıl
☺️☺️🌸
1 yılBilmiyorum balım ya Allah düşürmesin diyelim 😄
11 Yorumla- 1 yıl
😄
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılsanaldan birisiyle bağ kurmanın normal hayattan bağ kurmakla hiç bir farkı yoktur çünkü sen ne kadar dikkat edersen et karşındaki eğer bir huyunu saklamak istiyorsa onu senden her şekilde saklar bunun sanal veya reel olmayla alakası yok
10 Yorumla
1 yılHayır engel değildir
Bunun örnekleri yakınımızda 😁😁😁12 Yorumla- 1 yıl
Hahaha yaa🤣🤣
- 1 yıl
😂😂😂🤫🤫
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Her şeyin hakikati iyidir ula sanal felan filan bunlar boş işler
14 Yorumla- 1 yıl
Ulaa😄🤣🤣
- 1 yıl
: Pppp
1 yılSanaldan kesinlikle ilişki yapılmaz. Sanaldan başlayıp yüzyüze devam ederse, reele taşınırsa hadi yine olabilir ama diğer türlü çok sıkıntılı. Bir şekilde duygusal bağ kurulabilse bile güven sorunları ve karşındakini tam manasıyla tanıdığından emin olamamak gibi sorunlar doğuruyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İnsan komplike bir ćanlı her şartta duygusal bağ kurabilir.
Reele taşınmadıkça sonu hüsran. Varsa etkileşim çok da uzatmadan buluşulmalı yoksa tadı kaçıyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılSanaldan birisini tam anlamıyla tanıyamazsin sadece sana kendini yansıttığı kadarıyla yetinirsin. Sanaldan arkadaşlık kurulabilir bilir ancak, duygusal ilişkiyi sağlıklı bulmuyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSanal ve flört gibi kavramlar sağlıksız ve geçici insana mutluluk veriyormuş gibi gözüksede, mutluluktan eksilten kavramlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Hayır değildir duygusal bağ iki taraf içinde bir yerden sonra kurulur
11 Yorumla- 1 yıl
Devamlılık varsa evet.
Bence ilk flörtleşme yüz yüze olduktan sonra gerisi sanalda olabilir ancak ilk gorusmenin yuz yuze olmasi şart...
10 Yorumla
1 yılNormalde olmaz. Ama adı üstünde sanal, büyük çoğunluk farklı kimliklerle buradadır. Bu da iliskiyi sanal ve yalan yapar.
10 Yorumla
1 yılHiç engel değil her zaman için iletişim sürecinde aşk ve güven karşılıklı varsa kâlben karşılıklı olarak bağlanmak mümkün.
10 Yorumla
1 yılBazen boşlukta olunca duygusallık yaşanmak isteniyor
10 Yorumla
1 yılYani her şeyi orada harcamamak gerek. Biraz bişeyler kalsın reele.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimseye güvenmeden duygusal bağ kurmamakta fayda var
10 Yorumla
1 yıluzun bi iliskiden ciktim hic flört skilim kalmamis yaa ugrasamiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sanal ortamda nasıl güven olur orası tartışılır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSanalda kalıyorsa evet, yeteri kadar bağ kurulamaz.
10 Yorumla Eğer o kişiyle buluşma fırsatı olabiliyorsa engel değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Bence olabiliyor ama ne kadar gerçekçi olur bilemem.
Yoksa arkadaşım 🙂🙂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılÖyle şeylere gerek yok bence şimdi daha da emin oldum.
10 Yorumla
1 yılBence değildir günümüzde zaten çoğu kişi hep sanaldan bulup ilişki kuruyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sanal bir yere kadar bir noktadan sonra canlı kanlı görmek isticektir illa ki
10 Yorumla
1 yılBenim için değil guvendikten sonra bir şekilde bağ kurarım ben sanal reel fark etmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEğer anlatılan şeyler doğruysa olabilir ama bir süre sonra reele taşınması lazım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılEngeldir. Dokunmadığın gözünün içine bakmadığın birine duygusal olarak nasıl bağlanırsın ki?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılYaşandı ve bitti saygısızca... sakın sanaldan buluşma ihtimalinizin bile olmayacağı birine karşı duygusal bağ gelistirmeyin sakın. Olan size olur. Çok kötü bir tecrubeydi benim için. Olan hislerime oldu. Allah kimseye yaşatmasın.
10 Yorumla
1 yılBilemiyosun bazen aklında yer ediyo tek bir kişiyi bekliyosan. Herkesle takılan bilmez.
12 Yorumla- 1 yıl
Belli olmuyor evet.
- 1 yıl
Bence bu zamanda zor olan şey sadakat. Hayatında olan ayrıda olmayana bile sadık kalabiliyosan işte orada saflık vardır.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir zaman gerçekteki flörtleşme gibi olamaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Engel değildir 🚬
14 Yorumla- 1 yıl
Sigara yakıldı mevzu derin😛
- 1 yıl
☺️☺️
1 yılhe canım
dolu dolu
KS mesajları olmasa
gözümüzün mesaj
gördüğü YOKK..
00 Yorumla
1 yılEğer sonunda reel görüşme olmadıysa olmayacaksa maalesef evet
00 Yorumla
1 yılSanal ya da Günlük hayat insan sevdiğine her daim vakti olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılDegil o kadinlarin basim. agriyo bahanesinin bir versiyonudur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Yani duygusal olma bile gerçek duygu olmuyor gibi sanki
10 Yorumla
1 yılHayır değildir. Ama pek olumlu bakmıyorum
15 Yorumla- 1 yıl
Gerçeğe taşınırsa olmayacak bir şey değil aslında🙂
- 1 yıl
Tanıma konusunda sanaldan ne kadar tanıyabilirim ki tehlikeli geliyor 😊
- 1 yıl
Kısa sürede taşımak zor ya zaten ben yıllardır sanalda konuşup en nihayetinde gerçeğe taşıyanları bilirim çevremde mutlulular ama tabi çok uzun süre sanaldan yürüttü onlar. Öyle 1 2 ay konuşmayla değildi🙂
- 1 yıl
Evet dediğin gibiyse olur neden olmasın
- 1 yıl
☺️☺️🌸
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Değildir, neden olsun ki😅
19 Yorumla- 1 yıl
Karşılıkli ve istikrarlıysa e değil tabi😄
- 1 yıl
Aynen öyle. Hep yazışmamalı mesela araması ya da ses atması gerekir😄
- 1 yıl
Ahahah cidden helal😄👌🏻
- 1 yıl
Teşekkür ederiimm efendim onore oldumm😄
- 1 yıl
☺️☺️
Sanalda yalanlar çoktur güven sorunu hep vardır yıpratır bulaşmayın derim
10 Yorumla
1 yılDegildir hisler duygular karşıya ilesir ama göz görmeyince gönül katlanır derler x
10 Yorumla
1 yılÇok yokluktaysa sanaldaki için bileklerini kesen bile olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSanal engel değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Benim için değil duygusal bağ kurabiliyorum.
10 YorumlaOnu yüz yüze gelince anlarsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılreele geçmediği sürece boşa zaman kaybıdır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır, engel değildir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır değildir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDuygusallık yoktur bence
10 Yorumla - Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne