Reelde arkadaş olup sonra flört olmak çok utangaç geliyor bana. Ben sıkılırım, utanırım.
CCafede, orada, burada gözüyle kesen erkeklere de nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Bakmamayı tercih ediyorum.
EEe nasıl bulucam başka bir yol var mi
Reelde arkadaş olup sonra flört olmak çok utangaç geliyor bana. Ben sıkılırım, utanırım.
CCafede, orada, burada gözüyle kesen erkeklere de nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum. Bakmamayı tercih ediyorum.
EEe nasıl bulucam başka bir yol var mi
Cevap
7Cevap
e yani biraz fırsat vermen lazım sende azıcık elemanları kes
Tamam da Ben ordan güzel gözüküyorum ama yakından kusurlarımı fark edicek veya muhabbetimi sevmicem. Ve kibar bir şekilde ark kalmak istese Ben çok üzülürüm takıntı yaparım.
Sevmicek**
Oldu ama saçma oldu.
İstediklerini alamayınca gittiler diyelim
Vardir
Ahahahhahah çok komik. Herkes siz değil.
Tamam ama istedikleri sadece bu. İlişkiye sahip çıkmıyorlar. Gelmiyorlar, tozmuyorlar.
Bi hal hatır sormayı birakiyolar
Evet öyleler
Sırf benimle o şeyi yaşayabilmek için düzenli bir şekilde ilgiliymiş, seviyomuş taklidi yapanları gördüm. Ve gerçeğinden ayırt edilemez
Bitti ki bu kadar.
Sorundan şarkı yaptım ya
https://vocaroo.com/167mwOT0aMcM
Dinle mutlaka belki keyfin yerine gelir 💙
Yaa süpersin
Ohaaa
:)) beğenmene sevindim
💜
Abi çok güzel bişey bu zil sesi yapçam
Şaka yapıyosun 😂
Yok cidden
Merhaba ben ciddi ilişki arıyorum tanışalım mı
Ben internetten kimseyle o manada konuşmam
Lan smslksksösks sana demedim
Ben senin söylemen gerekeni söyledim aslında
Tamam bunu asla soyleyemem
Söyleme zaten offfff şakaydı yaa amaaaan tamam
Ne kadar cins birisin ya
Gel seni alayım da kurtul
35 yassss
Amcasin nerdeyse
Evet ama olmaz
Ortak ark yardım al
Ortak arkadaşıma sordum. Yok
O zaman elit mekanlarda takılıp bakmaya koröayacaksınız
Elit mekan mi? Oralarda takılıp zengin olanların yarısı zaten afedersin p**ç yani takilirlar
Elit olmayan mekanlara takıl o zaman :)
Yok maalesef
Bulunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaş bulmada doğal ve rahat olmak başlangıç için çok önemli, anlıyorum ki utangaçlık zorlayıcı olabilir. Online platformlar burada devreye giriyor. Flört uygulamaları, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmak için harika bir alternatif olabilir. Elinde telefonun, ortamında rahat hissettiğin için daha özgüvenli davranabilirsin. Ayrıca, sosyal etkinliklere ve hobilerinle ilgili gruplara katılmak, seninle ortak noktaları olan insanlarla karşılaşmanın eğlenceli bir yolu olabilir. Yeni başlangıçlar için biraz cesaret ve açık görüşlülük yeterli! 🌟 Unutma, her şey deneyimle başlar!