Aşk İlişkileri Ciddi ilişki mi flört mü? bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor Selammmss🙃Tek kişiyle kafayı bozan mısın🤔🤗10 kişiyle flört eden mi😁? Ciddi ilişki mi flört mü? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. 10 kişiyle flört ederken birine çırpılmak 😅 2 6 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl 😅😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Ne yazdım ben öyle djdjw Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Sanırım en mantıklı cevap. d Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Herkes böyle yapıyor zaten amaaan :D Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Herkes deme😃ben yokum. d Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Hemen hemen herkes djdj Yorumla
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Flört insanı değilim, ciddi ilişkiden yanayım. 2 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Tek kişiyle her konuda anlaşmayı seven, sevgisini sadece ona veren ve sevgilisini hayatının merkezine koyan bir ilişki. 1 1 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl En güzeli Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Tek flörtten tek ilişki kafasıyım ben. Biri varsa, başkası yoktur benim için. Aynı anda 10 flörtü yüreğim kaldırmaz. 🥲 1 3 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Diyosunn Yorumla Seinjerlin 1 yıl Aynen öylee Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Pekiğğ Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 38 , eic 83% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ciddi ilişki en güzeli ama doğru insanla, flörtte sorumluluk yok bağlılık yok. Sevgili miyiz diyerek resti çekebilirsin direkt silip atabilirsin bir çok insan için bu kolay geliyor. 1 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. on kişiyle flort etmek nedir oha. ben öyle kimseyle flort etmem ciddiyimdir. kimseyle eğlence için konuşmam 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tek kişi ile hayatımı devam ettirmek benim için önemli değişen bir şeyler olmuyor ancak bu durum başkaları için bu böyle değil gibi 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ciddi ilişki insanıyım ama ciddiyet olan bir devirde değiliz 😂 2 0 Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Doğru kişiyle ciddi ilişki. Flört işi geçti bizden 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ciddi ilişki elbette 3 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ciddi ilişki den yanayım ben 😅 Sevdiğim kızla Evlenmeye kadar gider yolum 1 0 Yorumla
Tekeli00 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tek kişiyi buldukta 10u kaldı. Ciddi ilişki tabiki. Sorumluluk almayı sevmeli insan. 1 0 Yorumla
Sibelbamesi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Flörtöz biri değilim aşık edebilene kafayı bozarım ama şu an tek odagim ben ve geleceğimim. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Aynı anda 47488 kişiyi idare edecek mide bende yok şükür Ciddi tek ilişki huzurdur 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Genelde şu an flört ediyorum. Ama doğru kişi olunca ondan başkası ile konuşacağımı düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kafayı bozacak olan kadına denk gelelim artık lütfen 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. 10 kişiyle flört eden ağır kaşardır. Flört bilmem ben 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Flörtöz olan biriyle zaten ben olmam flört 1ay olursun sonra sevgili olurum ciddi düşünürüm o kişiyle 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 39 , eic 89% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ciddiyetten hiç bir zaman vazgeçmedim. 1 2 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Olması gereken Yorumla Sarpergülsoy 1 yıl Kesinlikle. Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bol flört ve tek gecelik 1 5 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Oha oha🤦♀️ Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Ne var ki bence bu daha iyi Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl 🙄😅 Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Diğer türlü çok sıkıcı Yorumla özgür1022 1 yıl Aynen en güzeli böyle Yorumla
u MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hiç biri Sahte aşklar yerini aldı artık. 1 1 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Aynen öyle Yorumla
üyekunes Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Flört sevmem hiç genelde tek bir kişiye kafayı takarım ya da kimseden hoşlanmıyorumdur 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ciddi ama bir türlü olmadı. 2 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Ciddi ilişki elbette 2 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kiminle zevk alırsam, onunla konuşurum ⚡ 1 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir de neyi bulduk kaldı on dene 1 0 Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. bekarlık sultanlıktır 1 0 Yorumla
Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 94 , eic 89% 1 yıl flörtden ciddi ilişkiye gidilmiyormu zaten 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 28 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Flört edemem yalnızca nikah masası💅🏻 1 0 Yorumla
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 31% 1 yıl Ciddi ilişki insanıyım ya flört zaman kaybı. 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. Flört iyidir, kafama göre yaşamak her zaman iyidir 1 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Herkes 10 kişiyle flört ediyor zaten. 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ciddi ilişki bencede 1 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Tek olsun ömürlük olsun 1 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. C hiçbiri 1 2 Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Ikisinden birini seç abi olmaz öyle😅 Yorumla ayhanist3435 1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Hayatımda hiç flörtüm bile olmadı 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Ciddiyet tarafındanım. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 58,1b cevap paylaştı. Ciddi ilişki 1 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabuii tekk 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 68% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ciddi ilişki 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Ciddi ilişki 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ciddi ilişki 1 0 Yorumla
m YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ciddi 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. İkisinide uzağım 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 69% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tek. 1 0 Yorumla
qookhann Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ciddi.. 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,9b cevap paylaştı. İkisi 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ciddi ik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
10 kişiyle flört ederken birine çırpılmak 😅
😅😅
Ne yazdım ben öyle djdjw
Sanırım en mantıklı cevap. d
Herkes böyle yapıyor zaten amaaan :D
Herkes deme😃ben yokum. d
Hemen hemen herkes djdj
Flört insanı değilim, ciddi ilişkiden yanayım.
Tek kişiyle her konuda anlaşmayı seven, sevgisini sadece ona veren ve sevgilisini hayatının merkezine koyan bir ilişki.
En güzeli
Tek flörtten tek ilişki kafasıyım ben. Biri varsa, başkası yoktur benim için.
Aynı anda 10 flörtü yüreğim kaldırmaz. 🥲
Diyosunn
Aynen öylee
Pekiğğ
Ciddi ilişki en güzeli ama doğru insanla, flörtte sorumluluk yok bağlılık yok. Sevgili miyiz diyerek resti çekebilirsin direkt silip atabilirsin bir çok insan için bu kolay geliyor.
on kişiyle flort etmek nedir oha. ben öyle kimseyle flort etmem ciddiyimdir. kimseyle eğlence için konuşmam
Tek kişi ile hayatımı devam ettirmek benim için önemli değişen bir şeyler olmuyor ancak bu durum başkaları için bu böyle değil gibi
Ciddi ilişki insanıyım ama ciddiyet olan bir devirde değiliz 😂
Doğru kişiyle ciddi ilişki. Flört işi geçti bizden
Ciddi ilişki elbette
Ciddi ilişki den yanayım ben 😅 Sevdiğim kızla Evlenmeye kadar gider yolum
Tek kişiyi buldukta 10u kaldı. Ciddi ilişki tabiki. Sorumluluk almayı sevmeli insan.
Flörtöz biri değilim aşık edebilene kafayı bozarım ama şu an tek odagim ben ve geleceğimim.
Aynı anda 47488 kişiyi idare edecek mide bende yok şükür
Ciddi tek ilişki huzurdur
Genelde şu an flört ediyorum. Ama doğru kişi olunca ondan başkası ile konuşacağımı düşünmüyorum.
Kafayı bozacak olan kadına denk gelelim artık lütfen
10 kişiyle flört eden ağır kaşardır.
Flört bilmem ben
Flörtöz olan biriyle zaten ben olmam flört 1ay olursun sonra sevgili olurum ciddi düşünürüm o kişiyle
Ciddiyetten hiç bir zaman vazgeçmedim.
Olması gereken
Kesinlikle.
Bol flört ve tek gecelik
Oha oha🤦♀️
Ne var ki bence bu daha iyi
🙄😅
Diğer türlü çok sıkıcı
Aynen en güzeli böyle
Hiç biri
Sahte aşklar yerini aldı artık.
Aynen öyle
Flört sevmem hiç genelde tek bir kişiye kafayı takarım ya da kimseden hoşlanmıyorumdur
Ciddi ama bir türlü olmadı.
Ciddi ilişki elbette
Kiminle zevk alırsam, onunla konuşurum ⚡
Bir de neyi bulduk kaldı on dene
Tek kişiyle kafayı bozan
bekarlık sultanlıktır
flörtden ciddi ilişkiye gidilmiyormu zaten
Flört edemem yalnızca nikah masası💅🏻
Ciddi ilişki insanıyım ya flört zaman kaybı.
Bir tane olsun tam olsun yeter djkd
Flört iyidir, kafama göre yaşamak her zaman iyidir
Herkes 10 kişiyle flört ediyor zaten.
ciddi ilişki bencede
Tek olsun ömürlük olsun
C hiçbiri
Ikisinden birini seç abi olmaz öyle😅
Bilmiyorum ki
Hayatımda hiç flörtüm bile olmadı
Ciddiyet tarafındanım.
Ciddi ilişki
Ciddi ilişki kesinlikle