Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net. Evliliğe varan ciddi ilişki insanı mısınız yani sevdim mi tam severim sonuna kadar giderim mi dersiniz yoksa flört veya kısa ilişki insanı mısınız?
Cevaplarınızda nedenlerini de belirtirseniz daha iyi olur 🙂
Cevaplarınızda nedenlerini de belirtirseniz daha iyi olur 🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Flört dediğimiz şey geçici heveslerdir..
İnsan ciddi olmalı en baştan en sona kadar
Kimsenin duygusu düsüncesi önemsiz degildir kimsenin kalbini düsüncesini kucumseyip hevesti diyip birakmamsk gerek
seversem tam severim sevgi insaniyim ama buna kıymet değer veren insanı bulmak zor bu dönemde.. bu kadar güvensizlik ve maymun iştahlı varken hemde.
Kesinlikle katılıyorum sana. Bu devirde sevgi, saygı ve de güven bu üçünün bulunduğu bir tane ilişki, evlilik gösterin bana öpüp başıma koyarım yani ama yok yok yok. Biri olsa diğeri yok diğeri olsa öbürü yok muhakkak bir noksanlık oluyor. Yani tamam kimse dört dörtlük değl biz de değiliz ama bir ilişkide eğer karşındakini seviyorsan ve hele ki evlendiysen severek evlendiysen bu üçünü korumak ve devam ettirmek güç olmamalı diye düşünüyorm ben ya bilmiyorum..
Uzun sureli iliski sevmiyorum kisa sureli iliski insaniyim
Neden sevmiyorsunuz?
Heyecani bitiyor yeni birileriyle tanismak daha heyecanli geliyor bana
Hımm tercih meselesi tabi..
Uuzn süreli ilişki isterim. Evlilikte olur düzenli manita da
Kısa zaman ilişkileri bu devirde daha uygun zaten çabuk sönüyor balon 🎈 uzun sürmesi çok zor 😅
Ciddi ilişki istediğim için kolay olmuyor tabi dengesizler çok
Haklısın normal insan kalmadı ülkemizde ne kadın ne erkek 🙂
Öyle
Ekonomik sebeplerden ötürü flört. Oysa ciddi ilişki kurmak, evlenmek baba olmak istiyorum. Fakat ekonomim bunu bir kadına verebilecek kadar iyi değil.
Ekonomisi çoğu kişinin evlilik için hazır değil veya uygun değil ama bence bunu öne sürerek kısa ilişkiyi seçmek veya o yola sapmak çok mantıksız geldi bana. Sonuçta sen gerçekten biriyle anlaşıp seviyorsan hemen olmasa bile er geç ciddilik yolunda daha doğrusu evlilik yolunda iyi kötü adımlar atılır. Sağlığınız yerinde olduktan sonra ikiniz de yani iki taraf da para kazanabilir ha ne olur geç olur ama olur. Bana birazcık bahane gibi geldi ama yine de tanımadan günahınızı almak da istemiyorum..
Restorasyon terkim, okurken iş bulamadım diye okulu bırakmak zorunda kaldım ve şu an da okula 10 bin , KYK da 14 bin borcum var... Gel anlaştık, iyi gidiyoruz, evlenelim diyemem birisine çünkü önce bu borçlar, sonra askerlik kargo da çalışıyorum birde 3.5 maaş alıyorum... Aynı yastayız birde :) gerçekten baba olmayı, evimi ailemi kurup eşimle güzel vakit geçirmeyi, onunla yemek yapıp, duşta bile yan yana olmayı, yastık yerine eşime sarılarak uyumayı çok istiyorum...
Aynı yaştayız derken hayatında birisi var da onu mu kastediyorsun yoksa benim mi yaş aralığımı kastettin onu anlayamadım da kusurabakma?
28 im bende, seninle aynı yaştayız :) hayatımda birisi yok, kimseyi almıyorum bu nedenle ama olursa da ekonomi işte... Diyorsan birlikte çalışır, geç olsun güç olmasın ne mutlu :)
Anladım bu kdr detay vermişsin kendi hayatınla ilgili ama neden yorumu gizli olarak yaptın merek ettim doğrusu 🙂
Sadece sen bil diye :) takip ediyorum şimdi :)
Aynı anda 2 kişi takip etmeye başladığı için o yüzden hangisi olduğunu bilemiyorum..
Tekrar ediyorum o zaman :)
Tamam anlaşıldı tşkler.
Kısa ilişki yani flört nedeni ise çok basit ‘Seven skilir , sikn sevilir ‘ Aşk hayatının gerçek yüzü budur
Evlilik bana göre değil flört sevgili modu en güzeli bence
Bu yeni hesabım. Sana yazamadım Sırdaşın e… ben. Diğer konuştuğum hesabımda sıkıntı oldu
Ciddi ilişki yaşlandırır , bence flört 🙏
Neden yaşlandırsın ya?
Sürekli dert stres kederrrr ama artık yeter 😀
Anladım ne diyim senin düşüncen öyleyse kimse karışamaz tabiki mutluluklar sana da o zaman 🙂
Teşekkür ve tavsiye ederim 👍🏻
Evlilik, ciddi ilişki falan bana göre değil. Kısa ilişkilerden yanayım.
Neden peki?
Biriyle bir ömür geçiremem. Evlilik bana yük gibi gelir. Sorumluluk ve sadakat gerektirir. Bunları yapacağımı sanmıyorum
Anladım herkes bir olmuyor tabiki. Görüşünüze saygım var. Hayatınızda mutluluklar diliyorum size..
Zamanında ciddi ilişki insanıymşm 😂😂
Şimdi ne oldu ki 🙂 ?
Evlendim işte zamanında 😂😂
Ha çok pardon. Mutlusundur umarım 🙂
Şükür herkesin evliliği gibi bizimkide 😂
Anladım. Mutluluklar diliyorum o zaman 🙂
Saol saol sanada ☺️
Sevişme arkadaşı istiyorum ben
Zamana göre değişebiliyor o durum 🤭
Zamana göre derken?
İmkanları olan durumu maddiyatı yaşı gelmiş insanlar ciddi ilişkiye yöneliyor. Ama maddi durumu ve evliliğe hazır hissetmeyenler farklı yönde ilerliyorlar.
Paralı ilişkilere açığım
ciddi iliski
Neden desem peki?
ömür boyu aşkınla birlikte yaşamak için
Mantıklı.. mutluluklar diliyorum size
sizede mutluluklar
Kaç yıldır evlisin
Yalnız burada ben soru sormuşum bu sorun biraz yersiz olmamış mı burada sence de?
Ozaman mesaj at bana
Neden?
At işte
Ciddi
Ciddi ilişki insani
No ciddi no