Karşı cins olsanız kendinizle sevgili olur muydunuz mesela?

Karşı cins olsanız kendinizle sevgili olur muydunuz mesela?

Gayet ideal bir seçim olduğuma inanıyorum.
İletişim, empati, saygı, sevgi, anlayış, dürüstlük, eşitlik, tutku, arzu, libido, kötü zamanlarda psikolojik destek, iyi zamanda daha fazlası, kültür, sanat, gerçeklik, mutfak becerileri, müşterek yaşam felsefesi, özel günleri hatırlama ve kutlama, düşünülmüş hediyeler...
Daha ne olsun?
Amma da övdüm kendimi.
Şu an değilim çünkü sadece kendime ayırabilecek zamanım var. 2 bölüm birden okuyorum üniversitede o yüzden zamanım az. İleriki yıllarda kariyerimi oluşturmaya başladıkça daha ideal ilişkiler yaşayabilirim.
ovunmek gibi olmasin cok iyi sevgiliyimdir
En iyi özelliğin ne peki
Kendimle sevgili olur muydum? O ne demek ya? Kesinlikle olurdu 😏 Kendime çiçek alır, sinemaya götürür, bir de üzerime titrerim. Şımartmayı severim. Tabii tatlı krizlerimde çikolata almayı unutmazdım, söylemesi ayıp tam bir romantik prensesim ✨ E bir de flörtlerin kitabını yazmışım; olmazsam yazık derdim!
Peki sen kendine sevgili olur muydun? Olmazsam eksik kaldığım yerde söyle, aşk danışmanı gibi buradayım 😌✨ Yeni yılda farklı bir sevgili standartları kovalıyoruz tabii, yılbaşı dileklerini de hazırladın mı sevgili konusuna dair? ❤
Cevap
65Cevap
Öyle bi iddiam yok, değilim bence. Benimle geçinmek çoğu zaman zor.
Birşeyler yaşamak için bence gayet ideal birisin erkekler için üzme kendini
Bunu yazabilmek için hesap mı açtın? Sen üzme kendini
Bana dürüst va sadık olursa evet
evet öyleyimdir
Birinin ideal sevgilisi olabilmek, öncelikle o kişiye özel olmakla ilgilidir. Benim için ideal, sadece sevdiğim adam için geçerlidir. Çünkü her insanın ihtiyaçları ve beklentileri farklıdır, ve bir ilişkide birbirini gerçekten anlayan, değer veren ve uyumlu olan kişiler, ideal sevgililerdir. Genel anlamda "ideal" olmak yerine, o kişinin hayatına değer katabilmek ve onunla uyum içinde olmak daha kıymetlidir.
Ideal bir sevgili degimim cunku evlenmeden yakinlasma temasa izin vermem vaktim oldugu kadar ayiririm hemen baglanmam sevgililigi uzun sure tutmam zor baglanirim hemen onume gekenle birlikte olmama karakter ve dqvranisi on planda tutarim ama ideal bir esim cunku hep kendimi korudum elime erkek eli degmedi davransilarima dikkat ederim evlilik odakliyimdir aile kavramina onem verir esim ve sevdiklerim icin canimi dahi veririm. Fedakarim, sakinim ve sadece eşime cilvemi sakliyorum bence ideal bir esim
HAYIR DEĞİLİM ‼️. Çünkü ;
Bir insanım. Bu yüzden karşı cins beni sevmez.
Malum onlar serseri seviyor bir şey için çıkar için seviyor sonra da başarına bir şey gelince feryat figan ediyorlar.
İyi erkekler tercih edilmezler. ( Türkiye de )
Aslında öyle olduğumu düşünüyorum. Uyumlu, anlayışlı biriyim. Gereksiz takıntılarım yok. Duruma göre fedakar da olabiliyorum. Ama kıskanç biriyim, bazen küçük bir şeye kırılabiliyorum, özleyince huysuz olabiliyorum.
Seversem zor severim ve çok derin severim, karşılığını da isterim
Evet olurdum ama şimdi ki sevgiler aşklar naylon duygularımı da bozuk para gibi harcatmazdım asla sevgi değene kalp hakedene verilir😉
Olurdum valla sonuna kadar olurdum hiç toxic değilim ama aşırı kıskanç ve sahiplenici bir kadinim hem çok güzelde severim bırakamam kendimi öpmeden doyamammm
Aşırı kıskanç birisi toxic birisidir
Hayır
olurdum sanırım. ama once bı tanıması gerekırdı. aslında ben tam avlanmalık erkegım aklı olan kız tawlar.
Bence değilim çünkü çok hayatıma müdehaleden hoşlanmıyorum her işi kendim halletmeye çalışıyorum bu sebeple değilim gibi geliyor
Vallah birazcık öyleyim ama herkese olmam saygılı efendili biriyle olurum her türlü kalbi temiz düzgün biri ile
Kesinlikle olurum. Otantik, mesafeli, kendi düşünceleri olan karakterisk biri benim için çok heyecan verici gelirdi ve özel.
Her karşı cins için ideal sevgili olmam sadece karşılıklı aşk ve güven hissettiğim tek bir karşı cins için ideal sevgili olabilirim 😅👍
Tamamen anlamsız bir soru hocam birbirini seven anlayan ve saygı gösteren kişiler olmak önemli öncelik
Kendimden bazen sıkılıyorum. Bu ilişkide geçerli. Onun dışında kendim gibi biriyle evet sevgili olurdum. Zaten bu yüzden pek kimseyi beğenemiyorum.
Benim kedime bakış açımdan evet
Ama birde karşı cinse sormak lazım
Burada olan karşı cinslere soralım
Bilemedim şimdi hxjxjdjd anlaşılması zor bir karakterim olmazdım büyük ihtimalle ama çok iyi arkadaş olacağım kesindi.
Bende hoşlanan herkesle arkadaş olmak istediğim gibi kendimlede aynı şeyi istemem çok adilce değil mi xhhdjdhd
Herkes beni kaldıramaz ağır gelebilirim kilo açısından değil 🙄ama ben olurdum evet
İdealdim ama ideal sevgili arayan yok ki nerde kötü davranan var onlari seviyor peşlerinden koşuyorlar 🚬
Evet eşim beni beğeniyor ve seviyor. İdealim sanırım:))
Kimse için ideal değilim kimse sevmek zorunda değil kısaca umrumda değil
Ben öyleyimdir. Hatuna da sordum şimdi öyleymişim 😂
Evettt olurdum ama biraz kavgalı bir ilişkimiz olurdu
Herkesin beklentisi farklı ama herkesi uygun ideal İnsan olamazsın
Tipsiz olduğum için değilim. Yakışıklı olsaydım öyleyim derdim.
Hayata bakış açısı, fikirler, beklentiler önemli. Yoksa kendimin kopyasıyla elbette mutlu olurdum
Burada herkes kendine tabi ki ideal adayım diyecek. Ama artılarımız kadar eksilerimizi de görmemiz lazım sağlıklı bir yapıda olmamız için. Ben mesela anlayış, tolerans gösterme, ilgi gösterme, sevdiğini belli etme , dürüstlük ve sadakat konusunda iyi olduğumu düşünüyorum ancak fevri kararsız ve bazı durumlarda ne istediğine bir türlü karar veremeyen ve işin içine sıçan bir insan oluyorum. Beğenen de böyle beğenecek yapacak bir şey yok
Aklını kaçırtacak bir kadınım :)
Resim seçimi şahane bu ikiliye bayılırım❤️
Dglm bnce.
Bn kendimle bile anlaşamıyorum başka napsn beni
İdeal sevgiliyim. Ama ideal eş değilim. Evlenemem o yüzden. Ama sevgililikde iyiyimdir.
Fazla sinirli biriyim aşko kusko görünüeüm ama sinirlendim mi asla susmam kavga çıkaırırım
En büyük düşman öfke hocam
@GereksizBilgi80 yapacak bir şey yok buyum
Elbet sevdiğiniz kişi için değişim geçirirsiniz ayrıca öfke kontrolü de mümkün bir şey kavga gerçekten gereksiz ömrünüz iyi geçsin hocam
@GereksizBilgi80 kimse için değişmem öfkemi belki kontrol edebilirim ama tamamen değil bazı insanlar ısrarla hayır dediğim şeye evet derse işte o zaman dişlerimi çıkarırım
Bende biraz öğleyim doğrusu doğal durum ama biyerde kontrolü mutlaka sağlarım kontrolü kaybetmemek önemli olan :)
@GereksizBilgi80 sizin adınıza sevindim iyi günler
İyi akşamlar ve iyi geceler olsun hocam sizede kendinize hakim olun lütfen bana bunu hayvan sevgisi sağladı:)
@GereksizBilgi80 memnunum
Hadi hayırlısı :)
Bilmem olanlar zor vazgeçiyor, sanırım var bir ideallik 😀
Kişiliğim karşı cinse ağır geliyor. Onlar alışmış sağı solu belli olmayan hemcinslerimee
Evlilik için de senin gibisini ararlar sonra snein gibiler yuz vermeyince siz kendinize yakisani yaptiniz ben size fazla gelirim dermiscesine onlari umursamayinca evlenecek kiz kalmamis turk kizlari egolu derler
@askkokuskokizz kesinliklee bu yüzden erkoları umursamıyorum 😂
Onu çok çok sever, istediği vakitte çay demlerim ona kitap okurum. Bence benden olur be
Olmazdım herhalde...
Onlar " Hayır" diyince ben arkamı dönüp gidiyorum
Bu yüzden çoğu ilişkim başlamadan bitti.
Sadakat , güven , sevgisini gösterebilme açısından evet fakat bazı yönden eksiklerim var hayata tam atılamadım onuda başarırsam tam olacak
Hayır olmam , kapsamlı bir estetik ameliyatı olmadan bu mümkün değil.
Kesinlikle evet karşı cins kaçırılmayacak bir fırsat , çekirdeksiz üzüm olarak görüyorum kendimi…
Evet gayet değer bir insanım
Zevkimi alıp bırakıyorum.. Bunu pek sevmiyor yurdum kezzoları.
ilişki karşılıklı anlaşma değil mi? öyle olmalı her halinle her durumunla kabul edilmeli ve etmelisin bence, kimse ideal olmak için kendini değiştirmemeli aksi durumda patlar.
Kiminle sevgili olduğuma bağlı
Sonuçta herkesin kriteri beklentisi farklı
aşırı idealim ama sorunlarım var bu yüzden sıkıntı
Her insanın istediği ayrı şeyler var herkes için yorum yapamam ama ben erkek olsam kendimi kacırmam nwpxjwpxkd
Ego olarak söylemiyorum asla ama kesinlikle olurdum
Kendimle sevgili olmazdım, kendimle hemen evlenirdim.
Kıskançlık ve toxiclik seviyorsa doğru adres 😅
Olurdum kıskanç biri surekli birşeylere karışan biri değilim
Kendini beğenmişlik olarak kesinlikle söylemiyorum ama ideal biri olduğumu düşünüyorum
Boyum bir erkeğe göre normal ama kadınların kriterine göre kısa; tip yok, para yok, kafa yok, kocaman p*pim de yok yani ideal kelimesinden uzak biriyim.
Hiç iddam olmadı beni sevecek kişi aklı başında ne istediğini bilmeli
Ben olsam kendimle sevgili olurdum tabiki ama evlenir miydim orası meçhul 🤷🏼♀️😁
İddialı
@Cheddarpeynirii niçin
Bu karşı cinse bağlı ben adam gibi adam olmak isterim onu mutlu etmek beni mutlu eder
Ruhum çok çapkın kadınlar da çapkın erkek sevdiği için idealim tabi ki
Yürümez koşardım benim gibi yok piyasada cıkmayan kırıpto gibiyim değerim hiç bilinmiyor :))
Karṣı cins olsaydım kendime kurban olurdum 😂(cidden)
İdeal bir eşim bence ama herkesin ideali farklıdır
Çok iyi bir insanım o yüzden değilim
Baskın karakterim zor yani ben beni istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?