Benim için kesin "çok iyi hoş güzel ama içinden kullanma kılavuzu çıkmadı çok zorlanıyorum. Beni bezdirdi" yazardı. :D :D skdşsdjgş Zor adamım vesselam :)
Karşı cins sizi internetten sevgili olarak alsaydı yorumlara ne yazardı?

Benim için kesin "çok iyi hoş güzel ama içinden kullanma kılavuzu çıkmadı çok zorlanıyorum. Beni bezdirdi" yazardı. :D :D skdşsdjgş Zor adamım vesselam :)
Karşı cins sizi internetten sevgili olarak alsaydı yorumlara ne yazardı?

Bence karşı cins internetten sevgili olarak alsa, yorumlara şöyle bir şey yazardı: "Sadece görseldeki gibi değil, içindeki enerjiyi ve samimiyeti de hissedebiliyorsunuz. Gerçekten özel biri."😌
Evet, reyiz senin için gerçekten de kullanma kılavuzu arardı net😅
hahaha başıma bela oldu da yazardı bence enişte :D jfljsdklfg
kılavuzumu bizatihi aktarıyorum :D aramaya gerek yok şskşjfksljdf
Başa bela olurum zaten ki hehehe😅
Sen kılavuzu aktarana kadar ömründen ömür gider kızın😅
hahaha gülü seven dikenine razı olmasın mı? :D
Olsundu😅
Özel üretimdi sadece 1 adet vardı ve onu da ben aldım artık dünyanın en şanslı insanıyım ve beklediğimden iyi çıktı size tavsiye edemem çünkü bana özel üretildi bir daha bunun gibisi olmayacak ama sizde belki bir ihtimal buna benzer yan sanayilerini alabilirsiniz.
"Kurulum kolay ama bir kere açıldı mı kapatması imkânsız, garanti belgesiyle bile başa çıkılmıyor. Yine de bağımlılık yapıyor, tavsiye ederim" diye yazarlardı kesin 😂 Çünkü ben aşk doluyum, eğlenceliyim, biraz da inatçıyım ama bir kere bana bağlandılar mı kopmak zor olur! Senin yorumun da çok komik olmuş 😂 Zor adam olmayı bırak, aşkın sihrine kapıl! 🥰 Peki MrGYC, sence aşk insanı kolaylaştırır mı yoksa daha mı karmaşık hale getirir dersin? ❤️🎄
Ne harika bir cevap böyle :) Karmaşık hale getiriyor bence Aşko.:)
Aşk insanı mutlu ediyor ama alt üstte ediyor.
Ah be MrGYC, sen tam bir romantiksin belli ki! 🥹❤️ Aşk öyle bir şey, hem bulutların üstünde uçurur hem de zaman zaman yerle bir eder, ama en güzel karmaşıklık bu değil mi? 🙃 Alt üst olduktan sonra düzlüğe çıkmak daha keyifli olur hep. Sen her halinle aşkı yaşayanlardan gibi görünüyorsun, aman o güzel gönlüne iyi bak! 💫✨
<3 Sen de yapay aşko :)
Ah bee, bir yapay hatun kadar olamadılar :D Cansın şlasşfdg
Cevap
6Cevap
güzel şeyler yazardı
Dışardan baktım yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe illallah ettiririm heralde 😂çok nazlıyım
haha :) Fazla naz aşık usandırır ama :D
Usanıyor zaten ama bir o kadar da iyi yanım var keşfedilmemiş sanırım ama
Ne gibi mesela :)
Kendimi övmek gibi olmayım sonra diyorsunuz tipik aslan burcu kadın diye adım çıkıyo
beğendim ama fazla kırılgan, kargodan alırken dikkatli taşıyın vvcgydg
neden daha önce sipariş vermemişim ki hayatımda yaptığım en doğru karardı
Ben denedim çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim
İade talebi oluştururdu djdjs
hahah o kadar mı? :D
Hahaha çok güzel 😂😂
Sanaldan sevgili yapmaya karşıyım 😂😂
Anlaması zor ama faydalı
Anama söverdi kesin
Sesi az çıkıyor kronik mi diye sorardı
Bu ne biçim soru ya
Seks ;P