Şöyle bir kendini değerlendirdiğinde, uzaktan gören biri olsan "dur şuna bir mesaj atayım" der miydin kendin için? 

Mesaj atmazdım çünkü dışarıdan bakıldığında soğuk oldukça egolu gaddar biri olarak görünüyormuşum bunun yanında belli kurallarım olduğu için sıkıcı gelebilirim
#SelamGençlik 🍀🍀
Kendimden muhtıra yiyecek biri olmam ki ben. Sinsice köşeme çekilir kendimin bana mesaj atması için gereken tuzakları kendime kurardım kesin, yersem tabi..🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Cevap
22Cevap
Kendime aşık olurdum
Yeni evlenmiş bir kadın, seni 1 ay önce tanısaydım evlenmez ne yapar eder alirdim dedi. Ha ben kız olsam kendime bakar mıyım? Hayır çünkü atanamadim
Atabilirdim. Aynı benim gibi bir karşı cins var mı emin değilim, keşke huyumuz zevklerimiz benzeyen biri olsaydı.
Yaşım 25 olsa atardım, şimdi 35 im benim hedef kitle evli mutlu çocuklu
Kesinlikle atmazdım, atsam bile çok soğuk biri diye düşünürdüm.
Bu kişiye mesaj gonderemezsiniz.. yazısı çıkmıyorsa atardım
Egocuk yani 😊Rahatsız etmemek adına atmayabilirdim
Atardım. Sempatik, pozitif enerjili, güler yüzlü biriyim. Dobrayım ama bunlara değil de yaşantıya, cüzdana baktıkları için yazanımız yok
Atmazdım çünkü şansım yok bunu biliyorum egodan filan kaynaklı değil bu dolu olan birisine mesaj atılmaz
Atmazdım. 😀 Ben karşıt cins olmam zaten. Bir aşı ruhuma trip eklenmesin. Hiç çekilmez. Kimse yaklasamazdı zaten feminist ruhlu olurdum. 🤣🤣🤣
Evet yazarım çünkü abaza değilim. Konuyu sürekli cinselliğe getirmem. Yine de bana yazmasınlar konuşmaya üşeniyorum.
Görmeyle mesaj atılıp iletişime geçilecek bir tipim yok, tanıyınca atardım dicem, lakabım ‘buzdağı’. Zor ya, bulaşmazdım hiç.
Düzgün karaktere sahip aklı başında bir kadınsam mesaj atardım.
Rahatsız etmeyeyim
Kesin ters biridir diye mesaj atmazdım.
O derece ince düşünürüm. 😄
Saygıdeğer hanımefendiler beni hep itici bulurlar ben de onlara hak veririm ama onların en itici buldukları yönlerim benim en sevdiklerim...
Hayır çünkü engellerdi ;')
Bayılırdım kendime sahsen
Asla peşimi bırakmazdım
Atardım ortalama veya altıysam
Ohoo paspas bile olunur yani bırak mesajı
Alanımda iyi olduğum için mesaj atan çok oluyor zaten ben olsam kendime atardım
çekici gelirdim bence ve kesin atardım :)
Atmam ya çirkin bir şeyim zaten
Ne mesajı yanımda olurdum
Kafamı toparlamadan mesaj atmazdım.
o bana atsın önce derdim
Atardım kesin, red yerdim sonra da
Atardım
Yürürdüm ya kendime kendimi seviyorum
Yalan yok atardım😃
Atmazdım muhabbetim kötü sarmaz
Evet atardım
Cıks atmazdım
Atmazdim