Yani yorum var yorum var. Tutup samimi ve cıvık yorumlar yapıyorsa zaten işim olmaz. Ben frenlememeliyim bazı konularda karşımda ki insanı. Kendi kendine ne yapması gerektiğini bilmiyorsa problem var demektir. Hayatımda ki insanın bana benim ona saygımız olmalı yoksa zaten yürümez. Keyifli günler.
Yorumuna bağlı olarak değişir. Normal bir arkadaşına olması gereken samimiyette bir yorum sorun olmaz ama aksi bir durumda tartışma ve kapanışta ilişkinin sonu olur muhtemelen.
Önce bir kendime bakarım.. Neden buna ihtiyaç duydu ve bende olmayan ne ki bu gibi şeylere meyletti.. Bunu ona sorarım, celallenirim elbette sonucunda.. Boşanmaya, terketmeye kadar varır sonu muhakkak. Alacağım cevap samimi olmak gerekirse (kişiliğim, karakterim ve mizacımdan dolayı) beni de tatmin etmez.
Kaçınılmaz son hüsran'dır..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Gerçekten böyle düşünen insanlar var. Şeriat dört kadın almak değil , Allah'ın ayetinde devamında adaleti sağlamanız imkansizdir der, savaş gibi durumlarda ayet geçerli oluyor tarihe bakınca bazı kadınların kendi istediklerini görüyoruz zor durumda olmamak için. Ama zaman değişti, çok şükür kadın erkek daha iyi bir durumdayız eskiye nazaran. şu an imam nikahı ile de evlenebilir. Tam bir salak sürüsü var böyle. Soruya gelirsek kesinlikle hemen yol veririm.
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
eksileyen pembelilerin babasını öldürdük herhslde mal misinizaq
O günden sonra ona sosyal medyayı tamaken yasaklardım eğer yapmazsa beni kaybetceğini söylerdim oda mecbur seviyosa eğer kabul ederdi veya kullanmak çok istiyosa daha dikkatli ve benim gözetimim altında kullanırdı anca o şekil izin verirdim yoksa diğer türlü imkansız yani
Aga realite şu. Erkek sahip olur kadın sahip olunur. Kadın dediğin bi kişinin olacak o da benim olacak yok öyle iş olmaz. Hatta benim gözümde de en değerli, en özel hazine kadındır. Biz erkeklerin bi önemi yok. Ha başka erkekle flörtöz konuşmasına müsade etmişim ha et ete değmiş ben izlemişim aynı şey. Kadın bi erkeğe ait olur, bi kişiye özel olur.
hiç birşey olmaz bende yapıyorum sorun degil abazalık yapmadıgı sürece düzgün düzgün konuşsunlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ciddi duygular beslediğim adamı denedim ve sonuç rezalet. Özür falan diledi ama bu öyle özürlü olacak iş değil. Adadaki güveni çok sarstı. Ayrıca öfkemi kazandı şimdi o düşünsün.