Sevgilimden ailesi yüzünden vazgecmek? zorundayım kaldım ve ayrildim?

Bir buçuk yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştık uzak mesafeli ilişkimiz var Kendisi Kocaeli'de Ben Kahramanmaraş'ta yaşıyorum ilişkimiz çok güzel ilerliyordu 3 defa buluştuk güzel gidiyordu Hani mesafeye rağmen ara sıra kavgalarımız oluyordu ama hallediyorduk ama son 3-4 aydır Ailesi kavgalarımızı aşırı derecede karışıyor her büyük kavgadan sonra beni arıyor ve benim sevgilim çok anneci anneciğim büyütülmüş bir çocuk ve annesinden aşırı derecede düşkün anneannesi beni arıyor her kavgadan sonra hani çok üstüme yükleniyorlar Bana çok soğuk yapıyorlar aşırı derecede Çünkü benim sevgilim sinirlendiği zaman gözü dönüyor duvara falan yumrukluyor Ben ailesinden soğuduğum için bugün ayrıldım kendisine ailesine her yerden engelledim yani severken Vazgeçtim ve Canım çok acıyor Ne yapmam gerekiyor Sizce doğru bir karar mı verdim?

Güncellemeler
1 yıl
Ama şöylede birsey var bırakmıyor asla peşimi seni gebertirim öldürürüm dedi senden başkasını istemiyorum beni bi tek sen mutlu edebilirsin diyor asla peşimi bırakmıyor ve korkuyorum ama devamda etmek istemiyorum çünkü ailesi çok yıprattı beni herseyime karışıyor bana bile laf etti görünüştür kişiliktir falan
Güncellemeler
1 yıl
Abi anneannesi en ufak kavgada beni arıyor tehdit ediyor tersim pistir annesi seni mahveder birdaha böyle birsey yaparsan iste canını sıkarsan bu ilişkiyi ben bitiririm sizin keyfinize bırakmam
Güncellemeler
1 yıl
Ya abla bu beni arayıp duruyor of
Sevgilimden ailesi yüzünden vazgecmek? zorundayım kaldım ve ayrildim?