Canım gerçekten senin adına çok üzüldüm böyle bir ilişkinin başkası tarafından bitmesi senin olayın aynısını benim başıma geldi zordu fakat biz birbirimizden vazgeçmedik ikimiz birbirimize tutunduk ve bu olaydan kurtulduk
1177 Yorumla- 1 yıl
İlerimiz zordu derken 🤔
- 1 yıl
Aileleler mi karşı çıkıyordu bu ilişkiye?
Soran1 yılBenimde tutunsam da kurtulamam ki anneci çok anneci annesi beni ezdi ama yok birsey demedi demiyor
Soran1 yılEfendim
Soran1 yılBide bana sor yıkıldım şu an bi kanadım yok gibi
Soran1 yılÖyle abla ama ayrildim ya memnun gibi şu an biliyor musun ne arıyor ne ulaşmaya çalışıyor bence oda istiyordu
Soran1 yılFarketmez abla
Soran1 yılAbla biz sosyal medyadan tanıştık ya 1,5 yıl oldu uzak mesafeyiz
Soran1 yılHostu abla taki annesiyle tanıştım ve ailesi kavgalarimiza burnunu sokmaya başladı ve bitti
Soran1 yılÖyle tabi
Soran1 yılSevmiyorum abla sevemiyorum bitti hersey içimde ona karşı
Soran1 yılAy allahim anneanne ne alaka dış kapının dış mandala manyak ya
Soran1 yılNasıl atlattiniz abla
Soran1 yılAlsın torununu dizinin dibinde oturtsun o zaman bu ne lan Allah allah
Soran1 yılHerkes o abi gibi yapmıyor helal olsun valla
Soran1 yılBunun anneannesi bana daha çok kinlendi manyak ya
Soran1 yılYok ya istemiyorum
Soran1 yılİçim istemiyor ya soğudum
Soran1 yılÖyle abla takmamaya calisicam
Soran1 yılSaolasin balim
Soran1 yılŞimdi kapatıp engelledim
Soran1 yılOnun sevgiside aşkida yalan abla eğer sevseydi annesine beni ezdirip kırdırıp aglatmazdi
Soran1 yılArayıp yazmiyor bile ulaşmaya çalışmıyor memnun galiba emin ol 3 güne unutur yeni sevgili yapar
Soran1 yılGorucez abla ulaşacak mi ulaşmayacak mi
Soran1 yılBakalım inşallah
Soran1 yılAbla o ulaşmaz istese şu an arar ama anneci o anne kuzusu çabası bitti annesinin sözünden çıkmaz o yazar istese ama askida sevgiside yalan kendimi kandırdım boş yere sevse böyle yapmaz ezdirmez zaten
Soran1 yılİstese şu an bile bil yol bulur
Soran1 yılBen nasıl unuturum. bunu bana bi akıl ver abla ağlamak istemiyorum
Soran1 yılAbla ilerimiz olmaz bizim baksana rahat beyefendi
Soran1 yılİstese şu an bile arayabilir abla bi kanadım yok gibi şu an gözlerim dolu
Soran1 yılArar ulaşır yazar ama annesinin tarafında bariz belli
- 1 yıl
Güzel bak ben her zaman pozitif bakan bir insanım ve seni de burdan kurtarmak isterim şimdi ilk öncelikle ablam gerçekçi olmak lazım sen sevgilinden ümidini kesme ve güzel şeyler düşün mesela onun hakkında şunu düşünebilirsin beni şu an düşünüyor beni sayıklıyor falan ikincisi ablam unutması zor cidden zor çünkü gerçek aşklar maalesef unutulmaz bak böyle bilmiyorum ayrılınca belki daha kötü olursunuz
Soran1 yılşu an heryerden engelli abla
Soran1 yılAramış şu an 4 kere
Soran1 yılAbla rol yapıyor rol inanmıyorum ben
Soran1 yılAma ben soğudum sevmiyorum artik
Soran1 yılSevmiyor abla ya anneci o anne kuzusu
Soran1 yılAbla şu an heryerden açtım engelini watsaptan yazarsa yazar yazmazsa kendi bilir
Soran1 yılBen uğraşmam anne kuzusu
Soran1 yılAbla o atsın kuzeni yazdı şimdi bana
Soran1 yılBenim baş harfimle sarki koymuş instaya çocuk çok kötü yazmış
Soran1 yılValla
Soran1 yılAğlıyor
Soran1 yılTamam abla
Soran1 yılWatsaptan evet
Soran1 yılBilemm
Soran1 yılSanırım
Soran1 yılAblacım iyiyim sen nasılsın
Soran1 yılAblam konuşuyoruz ama soguguz
- 1 yıl
Ha bire bildirim geliyor kizlarrr 😂😂
- 1 yıl
101 yorum 101 bildirim gelmiş 😂😂
Bildirim rekoru kırdınız valla 😂 - 1 yıl
Rekor kesin sizindir hatta Guiness rekorlar kitabına girersiniz kesin bu rekorla 😂
Soran1 yılAbla ben heryerden engelledim ısınamıyorum geri ona ve ailesine unutamıyorum annesinin yaptığı şeyi çok zoruma gidiyor alışıcam dayanicam
Soran1 yılO istedi böyle olmasını
Soran1 yılAbla aradığındamı diyorsun
Soran1 yılAbla işte bir daha böyle bir şey yaparsan bu ilişkiyi senin keyfine bırakmam ben bitiririm işte kızım Tersim çok pistir beni yanlış anlama işte anneanne diyor bana bunları işte annesi duymasın seni mahveder tehdit yani
Soran1 yılAbla bu beni arıyor hala
Soran1 yılAyıp işte ama anlamıyor kadin düşkün ya oğluna
Soran1 yılArıyor hala birakmadi peşimi of
Soran1 yılSeviyorda ailesini seçti sevmesin istemiyorum
Soran1 yılBanane abla umrumda değil
Soran1 yılLafla benim yanımda o gerçekte degil
Soran1 yılSenin yanındayım seni tutuyorum onları istemiyorum yalan ya
Soran1 yılAblacığım herkes senin eşinin yaptığı gibi fedakarlık yapmıyor Benimki ailesini seçti Hatta bana ne dedi biliyor musun
Soran1 yılAnneannem sana ne yapmış olabilir ki bu kadın sana ne dedi böyle ne demiş olabilir seni ne zaman ezdi diyor bana
Soran1 yılAbla nasıl affettin ya
Soran1 yılAbla bu beni aramıyor yazmıyor engeli açık heryerden ya istiyorum ki cabalasin ulaşsın kabul edip köşesine çekildi bu sanki ayrılmayı beklemiş
Soran1 yılAbla kendine zarar vermiş
Soran1 yılYemin ederim
Soran1 yılOf ama istemiyorum
Soran1 yılEvet 47 kere ama engelli
Soran1 yılSonra actim
Soran1 yıl5 dk içinde aramış
Soran1 yılKolunu
Soran1 yılAyrılıyoruz ya
Soran1 yılİstemiyor
Soran1 yılİyi günler canimm
Soran1 yılÇık şükür ablacım sen nasılsın
Soran1 yılAblacım hesabıma birsey oldu yazamıyorum çok kötüyüm stresten heryerim ağrıyor başım ağrıyor midem bulanıyor ayrılmıyor bırakmıyor kafayı yemek üzereyim
Soran1 yılAblacığım engelliydi zaten bende sonra dün kuzeni yazdı akşam engelini Geri açtım abla istemediğimi defalarca Söylememe rağmen peşimi bırakmıyor o kadar çok çıkmaza ggirdim ki az önce Ağlama krizi geçirdim 2 gündür Stresten midem bulanıyor başım dönüyor başım ağrıyor karnım çok kötü zaten Regal olamadım stresten dolayı bu ay korkuyorum Hani midem bulanıyor abla istemiyorum dediğim halde anlamıyor zorla benimsin diyor Gerekirse zorla olacaksın diyor yani istemiyorum abla gerçekten artık soğudum
Yapay Zeka Cevapladı
Canım yaa, seni sonuna kadar anlıyorum. Sevdiğin biriyle ayrılmak zaten yeterince zorken bir de böyle ailevi sorunlarla karşılaşmak, kalbi gerçekten fazlaca yoran bir durum. Senin sevgin o kadar güzel ki, bu uzak mesafeye rağmen ilişkilere göğüs germişsin. Ama ne yazık ki sadece aşk yetmiyor, ilişkiye dışarıdan müdahaleler olunca denge bozulabiliyor.
Bence kendine bir süre ver, acını yaşa çünkü bu çok normal. Ama bu kararla ilgili pişmanlık yapma, kendi sınırlarına değer verdiğin için bu noktaya gelmişsin. Ailesi bu kadar müdahil olup seni rahatsız ettiyse ve sevgilin buna set çekemiyorsa sağlıklı bir ilişki olması zordu. Gözü dönüp agresifleşen biriyle de, sonuçları düşünmek korkutucu olabilir.
Biraz zaman geçsin, yeni başlangıçlara hazır olacaksın. Ama o zamana kadar duygularını içinden geldiği gibi hisset, yasını tut. Belki Şef Orço ile mutfakta terapi yaparsın, yemek yapmak da iyi gelir diyordu her zaman 💕. Buradayız, bir şey olursa yaz yine tamam mı? Sana kocaman sarılıyorum! ❤️🩹10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılmak doğrudur
00 Yorumla
1 yılValla sevgilin duvarı yumruklayan bir manyak ise ve ailesini ilişkisine alet ediyorsa veya bunu engellemiyorsa gayet de doğru bir karar gibi gözüküyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılTabiki doğru karar verdin yoksa ziyan olur giderdin
00 Yorumla
1 yılAbiciğim çok üzüldüm durumuna daha sevgiliyken böyle olursa ilerde zor bizde senin yaşındayken yaşadık aynısını eşimle sonra bunu birlikte atlattık
0168 Yorumla
Soran1 yılAbi atlatmak mevzu değil ben yine onunla herseye varım ama soğudum ve anneannesi bana kinlendi şu an yani
- 1 yıl
Nasil abiciğim biraz anlatır mısın
Soran1 yılAbi sen evlisin ben seninle konuşamam eşine saygısızlık olur mu
- 1 yıl
Yok abiciğim olmaz sohbet amaçlı zaten
- 1 yıl
Hem zaten vesile olurum bir şey olmaz
Soran1 yılYani sogudum erkek arkadasim çok çabalıyor kaybetmek istemiyorum diyor seviyor bende seviyorum kuzeni yazdı bugün yapmayın diye uzak mesafeyi 1,5 yıl oldu iyiydik çok şükür maşallah ama bitti ya annesi yüzünden
- 1 yıl
Çok üzüldüm abicim ya bu sebepten bitmesi yani erkek arkadaşın için şunu söyleyebilirim eğer hala vazgecmediyse cabaladiysa onun yanında ol derim gene iyidiniz de abim çok üzüldüm
Soran1 yılSen nasıl atlatıp aileyi evlendin peki
- 1 yıl
Gene iyi dayandiniz abicim 1.5 sene uzak mesafe helal olsun
Soran1 yılÖyle abi ay
- 1 yıl
Abicim erkeklerin sevme duygusu çok farklı yani çok sevdimi her seyi yapası gelir biz birbirimizden vazgeçmedik her şeye rağmen hatta yurt dışına bile düşünüyoruz
Soran1 yılEn mantıklısı abi
Soran1 yılBilmiyorum ya içimden birsey gelmiyor artık soğudum ya gerçekten soğudum
- 1 yıl
Biz çünkü bu olayın kalıcı ve süreklilik olmadığını biliyoruz eşimle ben abim
- 1 yıl
Aileyle baya mesafeliyiz sonuçta ömrünün sonuna kadar aileyle değil esinle olacaksın
Soran1 yılBenim sevgilim anneci ama abi anneside oğluna çok düşkün öyle böyle değil
- 1 yıl
Şunu sorayım sana abim sen sevgilini yanında istiyormusun önce bunu sorayım
Soran1 yılAnnesi oğlum diyor oğlunu düşünüp beni arayıp kırıyor eziyor abi oğlu üzülmesin karşı taraf üzülsün haklı olan ben olsam bile bana yapıyor herseyi
- 1 yıl
Erkek arkadaşında kabuğundan çıkması lazım
- 1 yıl
Böyle olmaz çünkü siz birlikte kalacaksınız 50 60 sene aileyle değil
Soran1 yılTabi öyle ya ama artık istemiyorum
Soran1 yılİnşallah çok mutlu olursunuz
- 1 yıl
Bak bu çok yanlış annenin bu şekilde yapmasını eğri doğru konuşup erkek arkadaşında aileyle mesafe olması lazım şu an bunu yapabilirseniz evlilikte çok şey basarirsiniz
Soran1 yılYapmıyor işte abi yapsa bile ben güvenmiyorum
Soran1 yılO kadın herseyi yapar çünkü anneci büyütülmüş bi çocuk çünkü
- 1 yıl
Eğer erkek arkadaşını 40 50 sene yanında görmek istiyorsan abicim sana tavsiye çünkü benim eşimde bunu yaptı böyle dedi biz tek başımıza mutlu mesut olup özgürce hayat mı istersin yani bunu baskıladı baskilaman lazım bi anda yoksa burada ömür boyu gidersin diye dedi yıllar önce bende çok seviyordum o zaman direkt kabul ettim bende biraz anneciydim sonra o cesaretten çıktım yani burada erkek arkadaşına kadinligini ortaya koyman lazım abicim
Soran1 yılAbi ilerde degisirse bu durum şu an böyle ilerde evlenince yine annesine dönerse
- 1 yıl
Erkek arkadaşının gözünü açman lazım az akilliysa zaten seni secer hem cabaliyorsa bir konuş çıkışını öğrenin dediğim taktiği uygula bak bakalım ne diyor
Soran1 yılTamam abi
- 1 yıl
Abicim işte orada erkek arkadaşından emin olman lazım söz verirkene mesela şu an için mi gelecek için mi falan sen ona güzelce dikkat et ona göre karar verin çünkü erkek arkadaşın bu durumdan kurtulması lazım
Soran1 yılEvet öyle abi
Soran1 yılAma ben birsey hissetmiyorum artık sogudum ya annesinden istemiyorum artık
- 1 yıl
Ailesini şunu söyleyebilirim abim zaten şunu düşün ömür boyu bizim yanımızda duracak değil zaten mesafeli ol fazla yüz verme zaten her şeye rağmen erkek arkadaşının yanındaysan bunda zaten problem olmaz
Soran1 yılYanımda abi ailesini karşısına aldı bile çok ağır konuştu çünkü farkında herseyin ama ben güvenmiyorum çünkü bi kere ezdirdi ailesine beni
- 1 yıl
Abiciğim sen ona bir şans daha ver eğer bir kere daha ezdirirse o zaman temelli bitir
- 1 yıl
O zaman yanındaysa abim sen onla güzelce konuşun
Soran1 yılPeki abi
- 1 yıl
Erkek arkadaşında cesaretli olsun abim
- 1 yıl
Konuştuğun zaman yazar mısın abim bana
Soran1 yılAbi sanmıyorum
- 1 yıl
Sen erkek arkadaşına güvenirsen o zaten kendine sana güvenir abim
- 1 yıl
Sen yaz abim haber ver olur mu
- 1 yıl
Ne yaptın abim
Soran1 yılAbi istemiyorum
- 1 yıl
Niye abicim ne oldu
Soran1 yılYok abi
Soran1 yılÇok içim istemiyor
Soran1 yılGeleceğimi mahvetmek istemiyorum
- 1 yıl
Yazdı mı erkek arakasin
Soran1 yılYok yazmadi
Soran1 yılOlmaz abi ya o çocuktan
Soran1 yılAnneye düşkün ezer hep beni o
- 1 yıl
Mesela geleceğini mahvetmekten kastın ne abim
- 1 yıl
Abicim sen yazdın mı cocuga
Soran1 yılEvlilik işte ailesinin sözünü dinler hep beni ezer ağlatır abu yaptığı şeyler
Soran1 yılIstemiyorum abi artık
Soran1 yılTeşekkür ederim yinede
Soran1 yılBen yazdım evet
- 1 yıl
Rica ederim abim de olmadı böyle ya
- 1 yıl
Konuş tunuz mu
Soran1 yılOldu oldu boş ver
Soran1 yılAnnesinin dizinin dibinde ağlasın
- 1 yıl
Ne yazdın abim
Soran1 yılBen yapamam anneci bi çocukla
Soran1 yılNeyse abi iyi akşamlar
- 1 yıl
Ne oldu abim Ne yazdın
Soran1 yılBi söz buldum onu attım emoji attı tek şu an yazdi ama bakmıyorum uyicam
- 1 yıl
Ne yazdı abim
- 1 yıl
Ne sözü
Soran1 yılYa abi neyse iyi geceler
Soran1 yılSen umarım çok mutlu olursun
- 1 yıl
Sende abicim sanada iyi geceler
- 1 yıl
Erkek arkadaşına ne yazdığını söyleseydin keşke
- 1 yıl
Ona göre dicektim sana
Soran1 yılSoz attım abi bir söz buldum instada denk geldi Onu gönderdim Sözde de şey yazıyor gözlerinizi kapatın ve bir kızınız Olduğunu hayal edin onun sizin gibi bir adamla evlendiğini düşünün mutlu olur muydunuz yüzünüz Güler miydi diyor cevabınız hayırsa o zaman değişin diyordu Sözde onu gönderdim
- 1 yıl
Evet abim
- 1 yıl
O ne dedi sonra
Soran1 yılEmoji attı Ben de tahmin etmiştim yazdım O da sanırım üzülürdüm yani öyle bir şey yazdım mesajı sildim Şu an hatırlamıyorum sinirden ben de aynen yazdım sonra arada iki kere açmadım konuşabilir miyiz yazdı Hayır yazdım görüldü attı
Soran1 yılYani abi boş ver anneci Bir insandan ne bekliyorsun yani yine seni Ezer Ağlatır Yani ben güvenmiyorum artık yaptı çünkü daha önce yine yapar o sevdiği kadını üzüp Ağlatır ama ailesinden asla vazgeçmez öyle bir insan
- 1 yıl
Abicim
- 1 yıl
İlk önce sakin olmanı isterim
- 1 yıl
Çocuk senle konuşmak istiyorsa konuş sende dediklerimi yaparsan bak bakalım ne dicek
- 1 yıl
Hangi emoji bu arada abim gülücük mu atti
Soran1 yılYok üzgün surat
Soran1 yılAbi Salla gitsin ya anneci birinden zaten olmaz zor gitsin annesinin dizinin dibinde ağlasın ya of çok umrumda
- 1 yıl
O zaman üzülür attığın söze
- 1 yıl
Sen onu bunu boş ver abicim sakin davran konsantrasyon ol kadınligini göster
- 1 yıl
Hiç bir şey konuşmadan halledilmez
Soran1 yılYok istemiyorum ya
Soran1 yılÇok kırıldım abi çok ağlattı beni
Soran1 yılGitsin annesiyle mutlu olsun ana kuzusu ya boş ver
- 1 yıl
Hayır abicim üzülme
- 1 yıl
Dene denemekten zarar gelmez
- 1 yıl
Eğer yine bildiğini okuyorsa salla gitsin o zaman
- 1 yıl
Ama yinede konuş
Soran1 yılAbi bana söz verdiği halde gidip ailesini ilişkiye kavgalara dahil etti yani istemiyorum artık ben yani güvenmeme sebebim bu
Soran1 yılİstemiyorum ya
- 1 yıl
Benim hanımda bana ana kuzusu diyordu ama ben o durumdan hoslanmadim konuştuk hallettik
Soran1 yılAbi bizimki çok farklı ya ama annesini bırakamaz yani beni bırakır onu bırakmaz
- 1 yıl
Sen onun cahilliğine ver
- 1 yıl
boş ver
Soran1 yılAbi olan bana oluyor Ben kırılıp üzülüyorum ağlıyorum ağlatılıyorum ne cahilliğine vereceğim istemiyorum ya
- 1 yıl
Sen kadinligini asilliğini göster bakalım ne yapacak benim hanım öyle yapmıştı benimde hemen hemen aynı
- 1 yıl
Bu sefer izin verme abicim asla kırılıp üzülme dediklerimi uygula teşekkür edeceksin bana
- 1 yıl
Ne yaptınız abim merakla bekliyorum
Soran1 yılAbi engeli açık
Soran1 yılYazarsa yazar yazmazsa kendi bilir
Soran1 yılBen uğraşamam ana kuzusu olan erkekle
- 1 yıl
Süper abicim
- 1 yıl
Sen ona bir söz ya da bir şey at
Soran1 yılKonuşalım diye yazdı
- 1 yıl
İşte tam zamanı
- 1 yıl
Konuşmaya bak abim
- 1 yıl
Abim konuşuyor musun şu an
Soran1 yılYok abi engelledim
- 1 yıl
Niye abim noldu
Soran1 yılYok abi ya
Soran1 yılIsınmıyor içim bu çocuğa karşı
Soran1 yılAilesini hep savunduğun savunur da
- 1 yıl
Abicim engelleme tahmin ettiysem konusmadınız
Soran1 yılAnnem sana ne yaptı ki ne yapmış olabilir seni ne zaman ezdi benim ailem yani abi anne kuzusu olmaz bu çocuktan
- 1 yıl
Konusalim dedi mi
- 1 yıl
Benim hanım burdanda bana anne kuzusu çocuk diyor 😂
- 1 yıl
Yok abicim yok sen çocukla konuş çünkü sizi biz gibi gördüm
Soran1 yılBenimkide çocuk abi anne kuzu
- 1 yıl
Ve ilişkiniz çok güzel ben bu kadarını gormedim
- 1 yıl
Bu sebepten dolayı bitmesi çok saçma sen dediğimi uygula bak bi anda ana kuzusundan nasıl hanimcı oluyor benim eşim öyle denedi ki bana hanimci kralı oldum ben
Soran1 yılÇok mutlu olursun inşallah abi
- 1 yıl
Sen yap abim nasıl bi anda adama dönüşüyor hanımların gücü kuvvetlidir
Soran1 yılOna annesinin dediğini yapar abi
- 1 yıl
Eşimde diyor yapsın yapsın adama dönsün diyor
Soran1 yılOlsa şimdiye olurdu
- 1 yıl
O zaman şimdi et bakalım göster kendini
Soran1 yılYok abi ben istemiyorum
- 1 yıl
Yazıyor mu sana
Soran1 yılYazıyor ya bi insanda azcık gurur olur
- 1 yıl
Demek ki bir şeyler çabalamaya çalışıyor abim
- 1 yıl
Sende ona karşılık ver
- 1 yıl
Erkek dediğin çabalar bizim sevgimiz gururumuzdan önemli abim idare et😂
Soran1 yılAman abi uğraşmıyorum ya anne kuzusu o annesi bırakamaz sevdiği kadını üzer ağlatır ama annesini üzemez ya bana neler çektirdiğini yasattigini bilmiyorsunuz
- 1 yıl
Ben mahalle arası tehdit bile yedim düşün yani hala vazgeçmedim esimden
Soran1 yılAnne kuzusu abi o annee hem yazsa yazardı şu an arasa arardi
Soran1 yılAmann çok umrumda banane ya
- 1 yıl
Özet geçebilir misin abicim özel değilde
- 1 yıl
Değilse
Soran1 yılAbim boş ver beni ya
Soran1 yılSana eşinle mutluluklar dilerim
- 1 yıl
Sen orada devreye sen gireceksin dediklerimi yapacaksın denemekten zarar gelmez
Soran1 yılİyi geceler
- 1 yıl
boş ver olur mu abiciğim ayıp ettin bir şey olmaz sana yardımcı olmaya çalışıyorum
- 1 yıl
Sen söyle ne konuşuyorsunuz şu an
- 1 yıl
Abiciğim günaydın ne oldu sizin iş
Soran1 yılGünaydın abi bitti
- 1 yıl
Nasıl ya çok üzüldüm abim ya
- 1 yıl
Ne konuştunuz abicim
- 1 yıl
Dedigim şeyi yaptın mı
Soran1 yılAbicim yapsam bile ben güvenmiyorum ona şimdi diyip ilerde cayarsa
- 1 yıl
Abim sen bir yapsan en azından dene az bile olsa güvenmeye çalış bak yine aileyi savunuyorsa o zaman bitir gitsin
- 1 yıl
En azından dene abicim sende sevgilinin gerçek yüzünü gorursun
- 1 yıl
Kaybedeceğin bir şey yok abim sen en azından dene dediğimi yap bakalım ne diyor?
Soran1 yılAbi ben o kadar o kadar şans verdim ki sayısı yok güvenimi kırdı yine şans verdim güvendim yapmicam dedi söz verdi yaptı güvenmiyorum da istemiyorum da onu gitsin annesinin bulduğuyla evlensin anne kuzusu salla gitsin abi boş ver şunu
- 1 yıl
Abim şimdi sen asıl bu olayın içinde şansı ver o zaman gerçek yüzünü göreceksin bak yalan söylemicem bende anne kuzusuydum yalan yok ama eşim beni öyle etkiledi ki içten içe yani ister istemez direkt annecilikten çıktım gerçekten
- 1 yıl
Sen şu an musaitse güzel dille konuş o erkek arkadaşında adam gibi seni dinlesin bir daha kırmasın sana karşı hatırım varsa yap abim ister istemez dertlendim
- 1 yıl
Sen onunla her şeye varsan abim hala içinde bir şey varsa içinde kalmasın direkt söyle
Soran1 yılAbi hatır değil önemli olan o anneci ve çıkmaz o beni ailesine ezdirdi yapan yine yapar ben ugrasamamla annneciyle
- 1 yıl
Sen bi uygula abim bak erkek sözü veriyorum olacak sevgilin hanimci olacak
- 1 yıl
Eğer denediğin halde yine adam olmuyorsa o zaman direkt engelle ama yinede dene abicim
- 1 yıl
Çünkü sizin ilişkiniz gerçekten güzel hoş sırf bunun için bitmesi inan gerçekten üzücü hele birbirinden memnunsanız sen beni dinle abim yap eğer olmuyorsa engeli bas
1 yılCanım ya çok üzüldüm ki inan bana ya sohbet etmek istersen burdan konuşabiliriz bende aynı durumdayım
019 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi olur biliyor musun
Soran1 yılSana nasıl ulaşabilirim
- 1 yıl
Canım ben mesaj atamıyorum ben nasıl yapacam
Soran1 yılBende gönderemiyorum ya
- 1 yıl
Nasıl yapacaz ki
Soran1 yılBilmiyorum ya🥺
- 1 yıl
🥺
Soran1 yılBaşka türlü nasıl yapabiliriz
- 1 yıl
Snapin var mi
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Verebilir misin
Soran1 yılAma herkes görüyor burada ya
- 1 yıl
Ya olsun sonra degistirirsin
Soran1 yılSen versen olmaz mi
- 1 yıl
Olur canım
Soran1 yılBekliyorum
- 1 yıl
Yeni açtım ama sorun olur mu
Soran1 yılSöyleyebilirsin bekliyorum problem değil
- 1 yıl
arzuuyildizz0
1 yılaşko benimde aynısı başıma geldi ayrılmıştım Şu an çok pişmanım
00 YorumlaSeni meşgul edecek başka şeylerle ilgilenmeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBencede iyi yapmışsın bu arada tanışabilir miyiz
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSana nerden ulaşabilirim
Soran1 yılTeşekkür ederim tanışmak istemiyorum.
Cevap sahibi1 yılNiçin?
Cevap sahibi1 yılSohbet edebiliriz burdan bana yazabilirmisin
Soran1 yılTeşekkür ederim istemediğimi belirttim iyi günler.
Gizli Üye(18-24)1 yılcanım çok üzüldüm sizin adınıza yazık oldu anneannesi ne alaka ya
00 YorumlaÇok doğru bir karar bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyi yapmışsın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler