Sevgilimin ailesi beni istemiyor diye terk etti doğru bir şey mi beni yarı yolda bırakıp gitti ve ahımı aldı ah ettim tutar mı?

Arkadaşlarlar biraz uzun bir mevzu kabataslak kısaca bahsetmek istiyorum. 11 ay önce tanıştık o ara ailesi münasipli kız arıyordu benimle tanışınca ailesine kız aramayın ben kızı buldum dedi hâliyle aile merak ediyor kim bu kız diye oğlanın babası ben gecekondu mahallesinde oturuyorum diye hakaret yedim. Oğlanı terk ettim yalvar yakar özür vs vs. O gün babasına öyle bir rest çekmisti kii.. ve o zamandan bu zamana kadar devam ettik. İşler artık ciddiyete girdi aileler tanıştı. Oğlanın yengesi kendini beğenmiş ukala bir kadındı beni çekmediğini ondan güzel olduğumun farkındaydi. En son gelişlerinde oğlanin yengesi ve annesi bizim evde yaşanmayan olayları konuşulmayan şeyleri konuşulmuş gibi abartarak art niyete çekerek oğlanın beynini yikamislar. oğlanın babası demiş ki ben gidip o kızı istemem. Oğlan bana diyor ki annem de babamda seni istemiyor. Ailemi karşıma alamam dedi şok geçirdim. Sanki gerçekten büyük bir olay varmış gibi hareket ettiler. Üstelik oğlan benim aileme kalitesiz demeye çalıştı ve dedi de hatta. Ağzının payını verip susturdum. Oğlanı seviyorum ama beni böyle yarı yolda bırakıp girmesinden ötürü ona o kadar kızgınım ki.. zamanında babasına rest çeken oğlan bu defa çekmedi. evlenecek olan benim o kız sizin için iyi de olsa kötü de olsa hakeza ailesi. Ben evleneceğim demesini bekledim ama oğlan fos çıktı. Birde arkadaşlar biz mobilyalarımiz falan beğendik aldık. Bazen diyorum acaba geri bana döner mi? Merak ediyorum? ya da işte acaba ailesi ona nasıl bir kız bulacak. Benim ailem yanıma yakıştıramadılar oğlanı. Güzelim ve farkındayım. ama her şey güzel lik değil diyorum. Yani durumlar bunlardan ibaret. Beni seviyor bundan şüphe duymuyorum ama gerçekten sevse beni bırakır mıydı ailme seni istemiyorken ben mutlu olamam dedi. Seni de mutlu edemem dedi. Yapma etme dedim dinlemedi ve çekip gitti.. annesi de benim annemi aradı nasip kısmet değilmiş güzel kaderler versin kızınıza dedi en son telefonu kapamadan önce kadına dedim ki ahım tutar inşallah sizi.
Sevgilimin ailesi beni istemiyor diye terk etti doğru bir şey mi beni yarı yolda bırakıp gitti ve ahımı aldı ah ettim tutar mı?