Ailem için hayatımın aşkından vazgeçtim

Ben korkak cesaretsiz sevdiğini haykıramayacak biriyim. Artık bu şekilde düşünüyorum. O benim hayatımın aşkıydı ilk aşkım ilk sevdiğim herşeyimdi. Ama çok büyük hatalar yaptı aileme büyük saygısızlıklar yaptı hakaretler etti. Ailem nuh dedi peygamber demedi . Evlendiğin gün bizden vazgeç deyince bende ailemi seçmek zorunda kaldım. Ayrılalı 1 ayı geçiyor. Başlarda sürekli kavgalardan bunalmıştım. Ve mutluydum rahatlamıştım sanki. Ama bikaç gündür adeta can çekişiyorum. Aileme göstermeden odalara çekilip ağlıyorum . Ölüyorum a dostlar var mı bana akıl verecek:(
Güncellemeler
+1 yıl
herkese tek tek cevap veremedim buradan yazıyorum. Öncelikle teşekkür ediyorum yardımcı olmaya çalıştığınız için. Açık açık yazayım sorunu en azından sizde aydınlanmış olursunuz. Biz birbirimize çok aşıktık herhalde fazla aşk hırçınlaştırdı mı bilmiyorum erkek arkadaşımdan bikaç defa şiddet gördüm ama onu okadar çok sevdim ki bırakamadım . Ve utanarak yazıyorum birlikte olduğumuz için namus gözyle baktım ayrılmadım. Ailem bunun bana fazla karışması ve dengesiz tavırları yüzünden nişan olayını
Güncellemeler
+1 yıl
erteledi ... ve daha sonra hırçınlaşmaya başladı bana sürekli ağıza alınmaz sözler ediyordu tavrımı koyuyordum günlerce konuşmuyordum derken annemle konuştu ve o gün sinirliydi o.ç şerefsizler ve dahası baya ağır kelimeler kullandı bunun üzerine ailem bir daha görüşürsen bizi unut dedi. Ben kaçmak zorunda kaldım ama içime işleyen aşkından kaçamıyorum mantığım durdu beynim durdu unutamyorummmmm
Güncellemeler
+1 yıl
ve bu son güncellemem .. özür dilerim hakkınızı helal edin:( ben aptal salak korkakkkk bir kızım.. kendimden nefret ediyorum mantığım çalışmıyor. Oysaki çok iyi bir bölümde okuyorum okul hayatımda hep başarılı oldum ama aşkta olamadım :(
Ailem için hayatımın aşkından vazgeçtim