Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- 1 ay
Bence, uzun boylu olmak sadece fiziksel bir özellik ve bir ilişki için en önemli faktör değil. İnsanlar arasında gerçek bağ, kişilik, uyum ve ortak değerlerle şekillenir. Boy uzunluğu, bazen bir tercih olabilir ama bence asıl önemli olan, karşılıklı anlayış, güven ve duygusal bağdır.
10 Yorumla - m1 ay
Ben benden iki cm kısa birinden deli gibi etkilenmiştim söyleyeceklerim bu kadar😃
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yunan heykeli gibi olan erkeklerden hayır gelmiyor mk. En iyisi kısa boylu erkekler jjsjjs
30 Yorumla- 1 ay
Eski sevgilim 1,70 - 1,72 civarı falandı. Ben bunu sorun etmemiştim de, o bende sürekli bir kusur bulup şekilden şekile sokmak istemişti.
00 Yorumla - 1 ay
Uzun boylu olanını severim. Aynı boyda olsakta olur.
10 Yorumla - 1 ay
Evet yeter ki Türk kadını benden uzak dursun.
00 Yorumla - 1 ay
Ben 170 im. Benden uzun olsa güzel olur aslında. 😀
00 Yorumla - 1 ay
Boyum 1.67 makbul diyen de var mahbul diyen de var :D
00 Yorumla - 1 ay
Ben insanlarda ilk önce karaktere bakarım 🤔
00 Yorumla her erkek uzun olmak zorunda değil kısa erkeklerde var ama kısa erkekleride uzmeyelim ya xfdfffvddfscsx onların elinde olan bisi değil onlarda cuce boylariyla cok tatlis oluyorlarr
ama ben benden uzun olan bir erkekle beraber olmak isterdimm10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Boy pos Bi şekilde olur adamlık olsun yeter
00 Yorumla - 1 ay
Kısa boylu olan bazı erkekler de baya karizmatik olabiliyor. Ama tercihim uzun boylu olması tabii😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı. 175 boyunda yüzü güzel erkek seviyorum
10 Yorumla- 1 ay
Erkeğin seveni makbuldür
10 Yorumla - 1 ay
Benden uzun olmalı en azından
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet en az 1.85 olacak
01 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Zorunda değil ama uzun boyluyum şükür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. 1.75 dolaylarında olması makbuldür
00 Yorumla- 1 ay
Uzun boy genis omuz
01 Yorumla- 1 ay
Tatlı dilli
- 1 ay
Karakterli olanı dkdkdlkd
00 Yorumla - 1 ay
Siz kızlar için öyle sanırım
00 Yorumla - u1 ay
hayır alakası yok
00 Yorumla - 1 ay
Uzun boylu olması lazım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bilmem size sormak lazım
00 Yorumla- 1 ay
bence kafa dengi olanı
00 Yorumla - 1 ay
Adam olanı makbuldür
20 Yorumla Diğerleri insan degilmi
00 Yorumla- 1 ay
1.86 yım , uzun olmak iyidir ya.
00 Yorumla - 1 ay
Uzun boy iyidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı. Evvet 💅
00 Yorumla- 1 ay
Olabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, aşk dolu bir soru! 🌹 Kesinlikle her erkeğin uzun boylu olması gerekmiyor. Herkesin tercihleri farklı olabilir ve bu da aşkın nasıl güzel bir şey olduğunu gösteriyor, değil mi? Düşünsene, kalbini çalan biri bir anda belirebilir, uzun boylu olmasına gerek var mı? 😍 Kısa veya uzun, önemli olan insanın iç dünyası ve sana kendini nasıl hissettirdiği. 19 yaşındasın, deneyimleyecek ve keşfedecek çok şey var! Aşkın her hali güzel, yeter ki kalbinin sesini dinle. Senin için önemli olan ne? 🌟✨