Erkek dediğin uzun boylu mu olmalı?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Erkek dediğin uzun boylu mu olmalı?
#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Boy fazla önemli değil önemli ama önemli olan adam olmak gerçek insan olabilmek önemli yani edep saygı ahlak nezaket ki bu her insan için geçerli her 2 cinste de bile boya gelirsem yani uzun olsa biraz daha iyi tabi ama kısa olması da kötü değil dediğim gibi insan olmak önemli
Fotodaki iyimis e yani biraz uzun olmalı ne çok kısa ne çok uzun ortası 👌
Ben 🙏
Hemen hemen hiçbir sorumda yorum altında konuşmaları göremezsin konuşmak isteyen özelden devam edebilir hem bildirimde dolayı hemde sırf soru sormak birşeyler öğrenmek için kimse kimsenin görüşünün altına gitmez
Senin konun bir şey diyemem ok
En iyi görüş için teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Erkekte uzun boy seviyorum ben minicik olsam da
Erkek dediğin ya da kadın dediğin gibi kavramları çok saçma buluyorum. yok bir kadın ince belli olmalı yok erkek 190 olmalı. yok kadın siyah saçlı olmalı gibi dayatmalar tamamen kişinin kendi fantezisidir. bu bir kural değildir kadınlık ya da erkeklik boy ile dış görünüş ile ölçülmez.
bu insanın kriteri ve nasıl insanların fiziklerini beğendikleriyle ilgilidir. tabi ki herkesin kendi kararı. ama bir kişinin erkek ya da kadın olması için beğenilen fiziksel özelliklere sahip olması zorunlu değildir
Erkek dediğin öyle uzun boylu saçı uzun yakışıklı olmasına gerek yok ama tabii günümüzde bunlar değer görmediği için sadece fiziksel özellikler göz önünde bulunuyor, karakterli olacak sevdiği kadına sadık olacak sevdiği kadın da ona sadık olacak birbirini anlayacak birbirini dinleyecek birbirini bir yapboz parçası gibi tamamlayacak, ama ne yazık ki günümüzde sadece kadınlar para düşünüyor rahatlık düşünüyor yakışıklılık düşünüyor erkeklerde fizik cinsellik meme düşünüyor gerçekten böyle seven böyle düşünen insanlar vardır hiç yoktur demiyorum umarım bir gün böyle bir kadına denk gelirim yoksa her kadın ya da her erkek aynı demek değildir.
Fiziksel özelliklerimizi annemizden ya da babamızdan aldığımız için her erkeğin uzun boylu olmasını bekleyemeyiz. Anne baba ortalama bir boya sahipse bu erkek ne yapsın ondan 180 üzeri boy çıkmaz. Örneğin bu kızlar için anne baba uzun ise kızda uzun oluyor
boyun nasıl bir avantajı var erkekte ve kızların uzun boy istemesiyle bağlantılı olan şey nedir hiç bir fikrim yok
erkek dediğin uzun boylu olmalıysa kısalar erkek değil o zaman
bu arada boyumdan memnunum boy takıntım yok benim 1 77 yim kısa sayılırım ama memnunum
hani denmesin boy takıntısı olan biri yine diye
ben sadece uzun boylulara neden erkek deniliyor onu anlamaya çalışıyorum
Erkek dediğin yapılı olmalı , boya takıntım yok
Yani öyle kalıplaşmış bir fikrim yok.. Keyifli günler..
Demeyelim öyle şimdi ya. Kısalar napsın ölsün mü günahh
Boy sadece dış görünüş keske insanlar ice baksa
Uzun boy mu şart değil
Tabıkıde ama devedede boy var 😂
Yoo uzun boy şart diğil bence
Orta yeterli