Evet üniversite itiraf sayfalarında görüyorum sırf Boyu uzun diye benden 10 kat cirkin erkeklere tav olan kızlar var, bakıyorum.. yazdıkları şey hep şu uzun boylu çocuk uzun boylu çocuk, boyu uzun olan çocuk boylu çocuk falan
Yemin ederim birkere olsun aksini görmedim ya, yazan kızların tav olduğu bütün erkekler uzun boylu
Daha birde bu site de o kadar önemli değil diyenler var onlara sadece gülüyorum, ben de ameliyat olacağım vallahi sırf boydan kaybediyorum şaka gibi ya tip fena değil diğer erkeklerin yüzde 85 inden iyi ama sırf Boy 172 diye kaybettik ya şaka gibi.
Hiçbir kız bana Boy onemli demesin, sahtekarlar ya sizi xjdhshs
Yemin ederim birkere olsun aksini görmedim ya, yazan kızların tav olduğu bütün erkekler uzun boylu
Daha birde bu site de o kadar önemli değil diyenler var onlara sadece gülüyorum, ben de ameliyat olacağım vallahi sırf boydan kaybediyorum şaka gibi ya tip fena değil diğer erkeklerin yüzde 85 inden iyi ama sırf Boy 172 diye kaybettik ya şaka gibi.
Hiçbir kız bana Boy onemli demesin, sahtekarlar ya sizi xjdhshs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla öyle bu site saçmalıyor bana da renkli göz önemli değil yazıyorlar ama nah önemli değil hep renkli göz yazıyor itiraf sayfalarında ya da nasılım sorularında hep renkli gözlü kızlar beğeniliyor bende renkli göz amaliyatı olcam
Aynı şey mi hahahaha sen lens takarsın amacına ulaşırsın, ya ben napicam takılı kaldım bu boyda
Ayrıca karşılaştırfigin şeye bak mk biri Boy biri göz, erkeklerin yüzde 95 i kahverengi gözlü bir kızla sevgili olur ama kızların anca yüzde 20 si 30 u falan kısa erkekle sevgili olur
Lens balık gibi kötü duruyor Kezban duruyor, renkli göz çok yok erkekler el mahkum kalıyor insanların %90 I kahve gözlü, çok beğendikleri için sevgili olmuyorlar yani mecburiyet var orada kız buldum renkli göz mü arıycam hesabı ama demek uzun erkek sayısı çokmuş kıtlık yok o konuda demek ki…
Yani aynısı değil karşılaştıdigin şeye bak, ben hiçbir kıza yaklaşımıyorum bile boyum kısa diye
Aynı şey gayet senin özgüvenin yok çünkü 165 boyundaki arkadaşım bile mala vuruyor hatta 155 kızlarla dalga geçiyor aşağılıyordu 🤣
Renkli göz takıntısı normal mi? ↗
Böyle birsürü soru var aynı şey yani
Mala vuruyordu derken,31 mi çekiyordu
165 boyunda esmer tipsiz kasıntı bir çocuk ama dövmeci olduğu için herhal çorap gibi manita değiştiriyor kızlar efendi yerine * seviyor, mala vurmak, karıyla vuruşmak demek, niye 31 olsun 🤣🤣🤣
165 olduğunu nerden biliyorsun ve benim bildiğim mala vurmak 31 demek
Aynısını sizde kızlara yapiyosunuz uzun kız isteyen erkek cok
Ne alaka
Çok alaka çoğu erkek uzun kız peşinde
Yalan, erkekler için boyun bir önemi yok,180 alti olmaz diyen sizsiniz
Yok olmaz demiyoruz biz seversek boyu sorun etmeyiz ama 1.65alti kız mı olur çocuk musun diyen çok erkek var
Erkekler şakasına diyor, ama çoğu erken kısa kizla sevgili olur
Ve 190 erkeklerin yanında hep 160 kizlar var
Ve seversek diyorsun, sevmen için begenmen gerek şovu kesin
Kızların yüzde 60 i kısa erkekle sevgili olmaz, ancak erkeklerin yüzde 90 i kısa kızla sevgili okur gayet
Sanmıyorum
Neyi sanmiyorsun hiçbir argümanın yok, kizlar erkeklerden 10 kat daha takıntılı
Git kızlara sor hepsi en az 180 istiyor
😂😂ya takıntı yapma boyun kötü değil
Boyum gayet kotu, kızların yüzde 70 i de boy yüzünden benle sevgili olmaz
Çoğu erkek en az 176 177 falan günümüzde aşırı kısa kalıyorum, okula her gittiğimde psikolojim bozuluyor be git itiraf sayfalarına bak kızların beğendiği erkekler hep uzun boylu
Snde biraz kısa kızlara bak 1.60alti kızlar mesela
160 kizlar:erkek dediğin en az 190 olur, kısa erkkele sevgili olmam diyor
154 bir kız vardı 178 çocuğu reddetmişti Boyu kısa diye
Ohoo sacmalamasinlar ya 1.55lik kızda uzun erkek istemesin bi zahmet 1.70yeterli o boya
İstiyorlar mı istiyorlar, nokta
Çoğu kısa kızın sevgilisi de uzun görüyoruz sokaklarda
Bence önemli değil ama önemsiyen çok arkadaşım var maalesef
Çok mu ya, ne kadar onemsiyorlar ne diyorlar mesela
Kiz topuklu giyebilcek kadar boyun olsa yeter
Boyu 1,60 olan boyunu problem yapmaz diye düsünüyorum
O boydaki kizlar en az 180 istediğini biliyorum biliyorum de
Bence boyun gayet normal bu kadar kafana takma basta hemen sorarsin kiza boyun kac diye öyle muhabbete devam edersiniz
E tamam da 155 kız bile 172 olduğunu duyunca üzülüyor, yalan mı
Yalan değil ama abartıyorlar işte yaninda dev mi gezdirmek istiyorlar😂
Demekki haklıyım, Boy uzatma ameliyati olmak zorundayım
Bence hersey boy değil ve bunlada bitmiyor zaten ama yinede sen bilirsin
Sen kendin dedin, hersey degil ama çok şey
Çoğu kızın kısa erkekle yakiskli olsa bile sevgili olmayacağını biliyorum yasayarak gördüm
Haklısın umarım ameliyattan sonra daha iyi olur senin için hersey
İnşallah
Sonunda kabul eden bir kız, bir de inemli değil kızlar için diyen bazı mallar var ya onların ta yedi sülalesini
Neyse
erkekte boy maalesef önemli tabi
Evet önemli yani belli oluyor, olmayınca hiç çekicilik olmuyor sanirsam
Yav yok olm her şey para
TR kızının yenemediği saplantısı