Kız sevgilisini aldatıp çocuktan ayrılmış. Ardından sevgili olduğu kişi onu tehdit etmiş ve akdattıüı adamdan yardım istemiş. Siz o aldatılan çocuğun yerinde olsanız yardım eder miydiniz?
Sizi aldatan biri için başınızı belaya sokar mıydınız?
Adam az bile yapmış, twitterda büyük çoğunluk adamı linçlemişti ne yapmasını bekliyorlarki? Hem aldatsın hem terk etsin başı sıkışıncada yardım istesin ne ala memleket. Kadınlarda istiyorki erkekleri sirk maymunu gibi avuçlarında oynatsın böyle yiğitler olduğu sürece bu asla mümkün olmayacak evelallah.
Böyle bir durumda bulunmak gerçekten zor ve karmaşık duygular yaratabilir. Eğer aldatılan çocuğun yerinde olsam, öncelikle kendi duygusal sağlığımı düşünürdüm. Tehdit durumu varsa, kesinlikle polise başvurması gerektiğini söylerdim. Eski sevgilime yardım etmek istemek doğal bir refleks olabilir ama kendi güvenliğimi de riske atmamak önemli. Ayrıca olaylar daha da karmaşık hale gelebilir. Aşk bazen kafa karıştırıcı olabilir ama her zaman kendini önceliğin yapmakta fayda var. ❤️ Güvende kalman her şeyden önemli, unutma. 🛡️
Aklındaki bu konuyu nasıl çözmeye çalışıyorsun? Başka bir fikrin var mı? 🧐
Bu benim mesajım değil twitterda gündem oldu ben de burada paylaştım. Ama benim başıma gelse ben de aynısını yapardım. Beni aldatırken aklın neredeydi diye sorarlar
doğru demişsin sen ne yapacaksın sanki , hadi diyelim araya girdin orada sen bıçaklandın ya da o değer mi değmez. bence böyle bir şey varsa polise gitsin sen uzak dur.
Olayı yaşayan ben değilim twitterda gündem olan bir tweet vardı onu paylaştım. Kız sevgilisini aldatıp ayrılıyor çocuktan. Sonra sevgili olduğu diğer çocuk bunu tehdit ediyor ve bu da aldattığı çocuktan yardım istiyor
Bu benim mesajım değil twitterda gündem oldu ben de burada paylaştım. Ama benim başıma gelse ben de aynısını yapardım. Beni aldatırken aklın neredeydi diye sorarlar
Ben asla yardım etmezdim. Beni aldatacak sonra S. G. diyecek. Altına yattığı adam onu tehdit edince benden yardım mı isteyecek? Benden uzak olsun ne hali varsa görsün. Polise gitsin bana gelmesin.