AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aldatmam karaktersiz değilim
Ben harbi seviyorum aldatmak harbi sevenlere yakışmaz
aldatıyorum zaten
Aldatilman dilegiyle
@Nazzzzzlll herkesten çok aldatılmışımdır emin ol :D erkeklere acımayı bıraskman ve bu SAFLIĞI bırakman dileğiyle polyanna sfgsfgs
Dinlemek isterimm
Erkeklere acidigimi bu mesajdan çıkarman çok komik tatlım. Vesveseli hayatında başarılar diliyorum öptüm
@Nazzzzzlll polyanna
Anlayır mısın banaa
Okeyss canım bay
Paylaşmak istediğim bişey var
sayın gizli sen aldatıldın sana böyle bir karaktersizlik yapıldı diye seninde mi böyle olman gerekiyor onların seviyesine inmen gerekiyor mu ayrıca düzgün olanların kabahati ne zira benim etrafımda evlenmiş mutlu mesut bir dünya insan var demekki senin takıldığın adamlar pavyon bar cafe adamları yani i t kopuk ortamları onu demek istiyorum bunu sana ithafen demiyorum ortamını değiştir diyorum
hiç aldatmayan kadınlar da aldatılıyor bu erkek doğasıdır yapacak bi şey yok bi kadın hiç aldatmamayı tercih edebilir ama adam sırf bu yüzden başka kadından tahrik olmayı bırakacak değil yani
Tahrik oldu diye gidip birlikte de olmuyo sonuçta
@ekşınseverdelikanlı parası yoksa olamaz evet :D şartlar
canım benim o senin tarif ettiğin erkek modeli o dediğim taraflarda fink atanlar anlatabildimmi o erkeklerin varlığı o taraflarda zira kadınlarda buna dahil sen takıldığın ortamlardan uzaklaş anlatabildim mi macera olsun diye gününü gün etmiş serserilik peşinde koşan erkekleri seviyosunuz ondan sonra aldatılma zira ben öyle cafe bar gibi ortamlarda gezip tozan gününü gün eden kadını evime sokmam aile terbiyesi almış bir sürü erkek ve kadın var e siz bunları seçemiyorsanız problem kimde?
Parası varsa hemen gidip çakacak sanki ajsjsjx
@ekşınseverdelikanlı hahahahahha bi adamın altına dünyanın en llüks arabası ver bak bakalım neler yapıyor :D buldumcuk olur
hadi kadınları bilmem de erkekleri ben görüyorum cafelere sırf karı kız düşürmek için giderler yok motorsikleti bağırtarak gezerler arabada bangır bangır müzik dinlerler eee bu şimdi kaliteli erkek mi oluyor :D
Sen bi gel hele😂
onlar zengin değil aksine varoş. hiçbir milyoner milyarder hayatı boyunca tek kadınla seks yapmayacaktır hayatın gerçekleri, diğer erkekler ise o statüde olmadığı için sadık olma mecburiyetini "namus" kavramı adı altında yapıp, o statüye ulaşamamanın gerilimini o şekilde azaltacaklarıdr
ben görüşüne katılmıyorum benim çevremde evlenmiş mutlu bir sürü insan var hemde bir sürü gel tanıştırayım seni ve kariyer yapmış insanlar bunlar sen biraz bakış açını değiştir bence
Haklı olduğun yerler var realistik bakıyosun ama para değerlerden daha üstün insanlar için beşki de
@ekşınseverdelikanlı para yokken herkes namusludur
Çoğunlukla ama tamamen değil bence de sen bi gelsen keşke ahjsjd fikirlerin çok belirginn
bahsettiğim maddiyatta bi insanın çevrende olması mümkün değil :D
peki sayın gizli herkes böyledir diyosun dimi para yokken HERKES namusludur o zaman bu HERKES kavramının içinde sende dahil oluyorsun kendini ayırma HERKES diyosan buna sende dahil oluyorsun
Ya iyi tsmam sensin ajsjdjd
Aile olmak diye bi sey var sirf baska bi kuku gormek icjn bunh bozmayacak erkekler var sen insatadan yazan takilmalik lavuklarla birlestigin icin herkesi oyle sanıyorsun
SFGSHFSGHSFHSDFGSHFGSHFGH erkekler erkek doğasını inkar edince aşırı komik oluyor
@Pıtıksavar senin milyonların yokkiii ama senin milyarlarin yok kiii acun değilsin kii sfgsgsfg
Yazdigim sey zaten zengin olanlara da yonelikti aldatmak icin milyarlara da gerek yok asgari ucretle calisip her sevgilisini aldatan tanidiklarim var
@Pıtıksavar bunlar zaten aldatma deyimini parası olanlar için Zira karakter zaten Parayla alakalı bir şeydir Tabii çok doğru Bunların mantığına göre işte
Zaten Senin de söylediğin gibi giderler böyle züppelerin peşine takılırlar hayatı onlardan ibaret olduğunu sanar ama böyle üniversite okumuş kariyer yapmış evini böyle erkeği adamış Hani bugün ki tabirle böyle ailesinin sözünden çıkmak değil de ailesini dinleyenleri hani böyle aile kuzusu falan diyorlar ya işte bunu ötekileştiren bu z kuşağı denen tipler işte Ondan sonra bu ülke neden gelişmiyor Avrupa Kanada Amerika Japonya gibi ülkeler almış başını giderken biz hala daha nelerle uğraşıyoruz işte her şey ortada
Ciddi birini aldatmamak lazım. He takılmalıksa her şey olabilir ajjjdjf
bu yalan. nikahlı karısını aldatan tonla adam var
Hayır. Yapamam yani off canım yanar ki
Asla
aferim güzel kankam benim :)
Abi sen bunları düşünmesene
ya sıkıntı yokki sadece milletin düşüncelerini merak ediyorum
Asla
Zaten aldatıyorum
Tüü
@sudexnr geçen öğle demiyordun bana ama
Nee
@sudexnr tabi şimdi ne dersin
Sen kimsin seni tanimiyorum tatlim
@sudexnr tanışırız lm sugar daddy
Kadinlarin her zaman aldatma firsati var
arkadaşlar uğraşmayın bu gizli üyeciğimiz hangi kafayı yaşıyor ne yiyor içiyor bilmiyorum ama bırakın kendi haline o kafasındaki doğrularla yaşasın para ile aklını bozmuş karakter denen kavramı idrak edememiş
İçinden bile geçerim
Pislik
@sudexnr sanki kızlar aldatmıyor 😏