Bir şansınız olsa ve asla yakalanmayacak olsanız aldatır mıydınız? Samimi olursanız sevinirim. Çünkü samimiyet insanın içini ortaya çıkartır.Şimdi samimice cevap bekliyorum.
Samimi konuşacağım çünkü korkacağım bir şey yok zaten aldatmayan biride oldum dürüstde oldum kızlara değerde ilgide verince yine aşktan yana olumlu birşey olmadı iyi bir erkek olunca kadınlar kıymetimizi bildi hayır yine nerde şerefsizi var onlara iyi oldular bizim gibileri hep üzdüler aldatırım desemde kaybedecek birşey yok kaybetmekten korktuğum zaten başıma geldi iyi olsamda ben evli değilim ve sevgilimde yok sapım eğer sevgilim olsada aldatmaktan korkmam aldatmak istesem gizlide yapmazdım gözünün önünde yapardım eş içinde keza öyle onun zaten imkanım hep var sevgilim olsada beni terkeder korkusu yaşamadan yapardım yapmak istesem terkederse terketsin umrumda değil derdim imkanım olduğu halde hiç aldatmadım kızlardan korktuğum için değil beni kötü bilmesinler soğumasınlar diyede yapmadım isterse tüm dünyada ne kadar kız varsa sogursalar sogusunlar kadın olmasada yaparım zaten bana göre çoğu kadının sevgisi sahte geliyor aldatmaktan neden korkayım zaten gerçek manada sevmiyorlar ki herşey iyise sever bir düş hemen tekmeyi basar bu aldatma değil mi buda aldatma ila başka erkekle yakalamam değil ki sadece iyi zamanımda yana ise onu da aldatma görüyorum ona rağmen hiç aldatmadım bırak sevgili bir kızla dost olunca onun yanında başka kızla konuşurken de zorlanırdım halbuki ne eşimdi ne sevgilim kıskandığını üzüldüğünü görünce yanında pek yapamazdım bazen ben mi saftirik biriyim derim kızların çoğunluğu zaten aldatan kişiler niye aldatmıyorum diye düşündüm aldatmak yapamadım işte ben aptalım sanırım
Siz hiç aşık oldunuz mu? Hani böyle filmlerdeki / dizilerdeki saçmalıklar gibi demiyorum, tesadüfleri zorla yaratılan aşklardan da bahsetmiyorum.
Öyle bir aşk ki, toplu taşıma araçlarında bile kafanızı kaldırıp şu kız / oğlan güzelmiş diye içinizden geçirirseniz, aşkından kör olduğunuz insana ondan habersiz yanlış yaptığınızdan pişmanlık duyarsınız.. Kendinizden utanırsınız..
Öyle bir aşk ki, kelimenin tam anlamı ile saçının teline değen rüzgardan kıskanmak.. Başkası baktığında senin gözünden bakar diye içiniz titrer ya hani..
Onu ondan önce düşünmek, sıkmadan, üzmeden.. O iyi ise, onu güldürebildiysen, geleceğinden endişe etmiyorsa, sana güveniyorsa o kimse, artık bu dünyada senden daha mutlusu yok diye inandınız mı hiç kendinize..
İşte öyle bir aşk kaldıysa, buna rağmen aldatanın, düşünenin, hoş görenin Allah bin türlü belasını versin..
Günümüzde 3 gün çıkıp 4üncü gün yatakta ölçülen ilişkilerle Aşk ı kirletenler utansın..
Çıkar uğruna herkes aldatır herkes en yakınındakini satar yeterki zaafınız olan şeyi size versinler ozaman göreyim kimisi güzellik için satar kimisi para için kimisi şan şöhret için yani kısacası neye çok zaafınız varsa o karşınıza çıktığı zaman ahlaklı birisi değilseniz ihanet edersiniz iyi insan olmak ahlaklı insan olmak anlamına gelmiyor. Bir insanın ahlağı yoksa herşeyi yapar aldatırdım veya aldatmazdım demek yerine Ahlaklı bir insanmıyım yoksa değilmiyim diye düşünün ahlak yoksa istediği kadar iyi olsun satacaktır.
Aldatmazdım çünkü kendime yakışan birşey değil, ben birşey yaparken karşı taraftan önce kendimi düşünüyorum ve yapacağım şeyin ne kadar doğru olduğunu gözden geçiriyorum. Aldatılmak kendimi aşağıya çekmeme sebeb olan birşey öyle zevkime göre de canımın istediğine göre insanları elimde tutamam. Kendime yakışan birşey değil. (:
aldatmazdım, çünkü vicdanımdan kaçamam ve bu beni rahatsız ederdi.. başka bir kadınla beraber olup, hiç bir şey olmamış gibi sevdiğim insanın yanında uyuyamam , bu beni gerçekten öldürür.. kendimi iradesiz, aşağlık , değersiz biri gibi görürdüm.. bin defada aldatılsam , dünyanın en güzel kadınınada rastlasam, yakalanmayacağımı bilsem, ömür boyu sevdilim olmayacak ya da evlenemeyeceğimi bilsem bile yine o yolu seçmezdim.. bana yakışan bir şey değil o
selam :)) aldatmak sence dogru birşeymi ben deyil kime sorsan sor tabiki kabulenemez bir durum ve cok can sıkıcı bir durum... ama malesef günümüzde kişilerin bakış acısı ve birazda genclerin madiyata cok önem verdiklerinden kaynaklı yakışıklı parası var düşüncesi insanları bu yola itiyor malesef o bu olaylarda oluyor..
Evli olduğum dönemde 1 ay Gürcistan da kaldım istediğim herşeyi yapabilirdim ama yapmadım şükürler olsun o kadar şaşırmadım Allah kimseyi de şaşırtmasın. Köpek bile sahibine sadık kalıyorken insan bunu yapamıyorsa köpekten bile daha aşağılıktır bana göre
Imkanim olsaydi aldatirmiydim, aldatilan bir insan olarak kendimi oldukca berbat hissetmistim yani bu hissi kimsenin yasamasini istemem dolayisiyla bunu yapmam
Bu ne ya.. Erkeklerde aldatmazdım kızlarda aldatmazdım demiş.. Eee ya bu aldatanlarla aldatılanlar nerde? Bence hepimiz aldatırdık. Aldatmak cinsellik sözkonusu olunca heyecanlı bir mevzu ve libido erkek ve kadın olsun tavan yapınca sadece cinsellik odaklı karar alabilir insan. Haliyle de öyle vicdan akıl kalp filan çalışmıyor o sırada pek. Öyle oturup görüş beyan etmek değil. Öyle bir durumda insanın kendini tutabilmesidir sadakat.. Bunu da başarabilen insan sayısı az.
Seviyorsam eşimi veya sevgilimi umrumda olmaz bir başkası bir anlik zevk icin uckurum icin sevdiğim kadina ihanet etmem o bilmesede ben bilicem sonucta ben yaparsam gün gelir aynisi benim başimada gelir o yüzden asla yapmam böyle birşey
Sevgilini ne kdr sevdiğine bağlı bir durum bu aldatmalar genelde o kızın sevgilinden sna DHA çekici olmasından kaynaklanıyor yani hatayı birazda kendinizde aramak lazim
Olabilir ama kadınlar sadece kuaföre gelen kesimden oluşmuyor Ona bakarsan Erkekler de sadece senin çevrenden oluşmuyor Ben hala aynı düşünceyi savunuyorum Kesinlikle karakter...
@pempişlady dur ✋🏻 bir sakin ol isyan etme ne evliyim ne sevgilim var istediğim gibi yaşıyorum aldatmıyorum da aldatılmıyorum da kaç tane erkek tanıdın da bu kanıya vardın benfe sen ön yazgılı yaklaşıyorsun şu an
@pempişlady işte bir kişiyle bir hayatı bir cinsiyeti değerlendirmek çok doğru değil bence ön yazgılı olmak yerine hayatın tadını çıkartsan iyi edersin
Vay vayy vayy erkeklere bak sen. Hıcbırınız aldatmıyosanız, neden çogu kadınlar aldatıldım dıyor. Yok yok arkadas doganızda var haınlık yalancılıl duzenbazlık
Kendimi tanıyorum saygı sevgim ve güvenim kendime tam. Aldatmak gibi saygısızlığı alçaklığı ne karşımdaki insana yaparım nede yapanı affederim. İhanet affedilmemeli...
bu aldatma konularını insanın gözüne gözüne sokuyorsunuz şayet aldatmak insanın aklında bile yokken aklına sokuyorsunuz sonrada sağda solda aldatıldım diye oturup ağlanıyorsunuz.
hayır tabi ki de. Şöyle anlatayım size iş yerinden bir arkadaşım eşinden şüphelenmiş. Ve araştırmaları sonucunda dün akşam başka bir kadına ev açtığını öğrenmiş. Kadına çok üzüldüm ve bende merak ettim kimler bu şekilde ikişkiler yaşıyor ve bakış açılarınız ne diye tatlım
Kesinlikle öyle. Ama dediği tek şey kadının direk boşanıcam ve karşıma çıkan sadık bir erkekle evlenicem. Kesinlikle erkek ufak olmalı diyor sizce doğru mu bu?
Burada herkesin çokta dürüst olduğunu düşünmüyorum verilen cevaplar gerçek düşünceler olmayabilir ilişkiler karşılıklı sadakat ve sevgi ile yürür sadakatsiz her erkek ve kadın bu fırsatı kaçırmaz diyorum
Bir iliskiye baslayacak kadar ciddi düsünmüs ve deger vermissem bunu asla yapmam. Önce kendime, sonra da hayatımdaki insana olan saygımdan. Yakalanıp yakalanmamak da hicbir seyi degistirmez sen kendini bildikten sonra.
Yakalanıp yakalanmamak problem değil ki. Böyle bir şeyi yaptığımı ben hep hatırlıyor olucam ve vicdan azabı çekicem..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu soru bana şöyle geldi. Hani bir fırsattır bu, olur da birisi çıkarsa bende beğenirsem, kimsenin de haberi olmadan ,,,1 seferden ne çıkar!!! Gibi birşey. Yani, zaten aldatmaya niyetli ve karar vermiş birisi soruyor gibi..
Seven insan aldatmaz benim şahsi fikrim çünkü artık aşkın yerini mantık aldığı için zaman içinde sevgi yok oluyor ve aldatma ağır basıyor yani mantık devreye giriyor sevgi bitiyor
Şuana kadar hiç bir sevgilimi aldatmadım aldatmayı düşünüyorsam zatem ilişkide sorun vardır. ayrılır ondan slnra yoluma bakarım kimseyi üzmeye gerek yok. aldatan kendini aldatmış olur gerek yok.
Sanal sayılırsa evet aldattım ama gerçekte asla yapmadım yapmam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ya aslında tam cvbını bende bilmiyorum ama o anki duruma bakar bu ama olma ihtimalı %90 bu arada bir mesaj atarmısın bişey sorucam sapıkça degıl merak etme sonra gerı atmazsın