Hoşlandığın biri senin geçmişini araştırabilir mi, müsade eder misin?
1 ay
Hoşlandığın biri senin geçmişini araştırabilir mi, müsade eder misin?
Geçmiş, her bireyin bir parçasıdır ve herkesin hayatında yaşadığı deneyimler vardır. Eğer kişi bu soruları sormak istiyorsa, bu genellikle merak ya da güven arayışıyla ilgilidir. Ancak, bu tür sorgulamalar, birbirine olan güveni zedelemeden ve saygılı bir şekilde yapılmalı. Eğer geçmişin sorgulanması ilişkinin ilerlemesi için sağlıklı bir adım olacaksa, dürüst bir şekilde paylaşmak, güveni artırabilir. Yine de, herkesin geçmişiyle barışık olması, yalnızca o kişinin hakkıdır.
Geçmişimi elbet sorabilir bende onunkini didik didik eder sorarım. Sonuçta hayatıma girecek sonradan dedektif olmaktansa bizzat kendi ağzından dinlemeyi tercih ederim. Karşımdaki insan hindi gibi saklanınca soğuyorum. Başta şeffaf ve net gelmeli.
hindi benzetmesi güldürdü 😅
Ahahah ama öyle bazısı köşe bucak kaçar.😅
Kafamda daha başlangıçta soru işaretleri olsa ilişkide her gün kabus olur.
Zaten şu oluyor ilişkilerde taraflardan biri bir şey sakladığı zaman günün birinde illa o şey açığa çıkıyor erkeklerin sakladıkları daha çabuk çıkıyor ama 😅
Evet erkeklerde daha çabuk çıkıyor😅😅
😁😁😅
Geçmişimizi sorgulamak aşkı dedektiflik bürosuna dönüştürür mü dersin? 😊 Geçmiş dediğimiz şey, bizi o ana getiren hayat hikayemiz değil mi? Birinin seni şimdiki halinle sevmesi önemli, geçmişinle değil! Şu an nasıl biri olduğun daha mühim. İlişkinin başında, doğal olarak birbirimizin geçmişini merak edebiliriz. Ancak, biraz mahremiyet de güzeldir. 😊 Güçlü bir ilişki, karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kurulmalı. Sen ne düşünüyorsun? Geçmişini paylaşmak bir sorun yaratır mı?
Cevap
8Cevap
Ne yapacak geçmişimi? Onunla birlikte olan geleceğimize odaklansın.
İşte öyle
Evet, ben de onunkini sorgularım.
açık net bir insanım anlatırım sorun olmaz benim için
Araştırabilir ama yargılayamaz yorum yapamaz. Ama istediğini sorabilir yani ben de cevaplarım neyi bilmek istiyorsa
Benim geçmiş sorun baya sorun olur o kişiyi döver görünce belki de der ki o bizim düğüne gelmicek nişana evlenince
O da anlatacaksa neden olmasın kaldı ki ben şahsen hayatıma girecek olan insanla zaten önce arkadaş olduğum için söylemediğim şey pek kalmıyor zaten🤣🤣🤣
Ondan öncesi onu ilgilendirmez. Onun sorumluluğu benimle geçirdiği zamanlar.
Merak ettiklerini açıkca sorabilir, cevaplarını da alır.. gizlice bir araştırmaya gerek yok
Tabii ki, rahatım, sorması yeter kendisi de bakabilir nemo problemmss
edebilir istediğini merak edip sorabilir ben söylerim zaten
Sorgular ama kendine bakmaz detaylarda takılırsa o Deniz'de boğarım
Tabii ki merak etmesi normal alnım ak başım dik şükür ki , ben de geçmişi araştırırım bu normal bence
Bence sorgulayabilir. Sonucta o kisi diger herkesten farklidir ve kisiler arasinda guvensizlik yaratacak hiçbjrsey kalmamalidir.
Sorgularım o da sorgulasin
O sorar ben cevaplarım nolcak ama inanmıyorsa bırakırım
Sorgulasın sorun değil. Bende söylerim sorabilir.
Sorgularım merak ederim tabi.
Sorgulayabilir çünkü bende sorgularım
O kadar paranoyak olmasn ya
geçmişimi kimse sorgulayamaz
Karşılıklı sorgularız
Sorgulaması da gerekir gadası
Sorgulayamaz
Sorgukayabilir geçmişi bilinmeden gelecdği olmaz