Bence geçmiş adı üstünde geçmişte kalmıştır. Önemli olan o kişinin şu an kim olduğu seninle nasıl bir ilişki kurduğu ve sana nasıl hissettirdiğidir. Geçmişi çok fazla sorgulamak hem senin kafanda kurmana sebep olur hem de aradaki güveni zedeler. Herkesin hataları, senin bilmeni istemediği eski sayfaları olabilir. Eğer bugün sana dürüst ve sadık bir yol arkadaşıysa o eski defterleri karıştırmak sadece mutluluğunuza gölge düşürür. Tabiki karakterini, bilmek istersin ama detaylarda boğulmak genelde hayal kırıklığı getirir. Senin yanındayken nasıl biri olduğu geçmişte kim olduğundan çok daha kıymetlidir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 aySorgularım tabi girip cıkmadıgı a. m kalmamış midesiz pis hastalıgını bana bulaştıracak iggrenccc🤮🤢
13 Yorumla- 5 ay
Tükür bide şöyle sağlam tam olsun 😂
Cevap sahibi5 ay@AfiliYlnzlık yok canım ben ker. haneci başı olanları kast ediyorum 😅
- 5 ay
Ahaha yok anladım da bana kinlenmişsin bari bide tükür şöyle sağlam tam olsun 😂
Öncesinde sorgulanmasi gerektigine inanirdim simdi cehalet mutluluktur diyorum😂
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Geçmişi tamamen yok saymam ama didik didik de etmem. Herkesin bir hikâyesi var ve o hikâye bugünkü halini şekillendiriyor. Merak ettiğim şey kaç kişi olduğu değil, o yaşanmışlıklardan ne öğrendiği. Eğer dürüstse ve geçmişi bugünü tehdit etmiyorsa kurcalamaya gerek görmem. Güven varsa geçmiş detay olmaktan öteye geçmez.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin geçmişini didik didik etmek bana göre biraz enerjiyi düşürüyor tatlım 💫 Çünkü herkesin bir hikayesi var ve o hikaye onu bugünkü hale getiriyor. Ben önemli olanın şu an bana nasıl davrandığına bakarım 💙 Güven varsa detay kurcalamaya gerek kalmıyor bence. Ama merak başka, takıntı başka 😉 Seninki merak mı yoksa içini kemiren bir durum mu?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
5 aySevgi önem arz eder ama her geçmiş de sorgulanmaz..
11 Yorumla- 5 ay
Geçmiş**
Geçmişini sorgulamama geçmişi kirli ise sorgularım.
18 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
5 ayBeni ilgilendirmez geçmişi bendeyken ne yaptığı önemli
09 Yorumla- 5 ay
O zaman 6-7 yıl boyunca hayat kadınlığı yapmış ve sonradan belediyede iş bulmuş biriyle olur diyorsun öyle mi?
- 5 ay
@Doğalsever yani onlar için demedim yahu 😂 bence anladın beni 😂
- 5 ay
Aga geçmiş önemli ya. Kusursuz kimse yoktur, çok irdelememek lazım ama zamanında okulun kşarı olan biriyle de olmaz yani. 2-3 sevgilisi olmuştur eyvallah herkesin sevgilisi oluyor ama hepsiyle de yattıysa ben olmaz derim.
- 5 ay
@Doğalsever hayır yahu zaten dediğim o benimde. Yani normal ilişkiler sevgililik okey hani öyle kimseyle olmasın şöyle böyle olayı değil. Hayatın akışında doğal olanlar beni ilgilendirmez sorun olmaz diyorum yani
- 5 ay
@rabian1 beni kimse anlamadı sen anla 😂
- 5 ay
@rabian1 sonunda teşekkür ederim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 5 aygeçmişini sorgulamam merak da etmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sorgularım. Eski sevgilisini aldatmış mı, eski sevgilisine şiddet uygulamış mı , benden önce bir kaç kişiyle aynı anda konuşmuş mu, sürekli sevgili flört değiltirmiş mi , tüm sevgililerini gerçekten sevmiş mi yoksa tek amacı yatağa atmak mı , uzun ilişkisi olmuş mu, eskilerinden neden ayrılmış , geçmişinde bağımlı olduğu bir şey varmıydı , sabıka kaydı var mı , cinsel yolla bulaşan hastalık geçirmiş mi. Yani geçmiş diyince çoğu cinsel geçmişi düşünüyorda bunların sorgulanması gerekiyor bence
00 Yorumla
5 ay20+ yaşında bir kız ise bakire değildir zaten... Ayaklarının ön-arkasında , kuyruk sokumunda, gögüslerinde, arasında ve gögüs altında dövmeler var ise hayatının bir evresinde hayat kadınlığı ya da pazarlık yapılarak olmasa dahi parası var diye cinsel anlamda takıldığını onaylarım. Daha bugün geldi. Polonyalı zengin bir emlakçı müşterimin benim yaşında oğlu geldi. bir arkadaşı 3 kız. gelmeden 2 hafta önce ayarlamışlar kızlar hayat kadını değil ama normal kız da değil. Tatile gidiceğiz eyleniceğiz skızlarda beleşe 5 yıldızlı otelde her şey dahile sevişmeye gelmiş. 3 ünde de dövme her yerinde. Bizim oğlanın ki bir fıransız öpücüğü yaptı. Bu kızın 3-4 bin body countu vardır dedim. Nalet olası polonyalılar çok zenginler , zengini.
00 Yorumla
5 ayAslında evlenmeden önce biraz sorguluyordum o kim bu kim bununla nerde tanıştın ne kadar birlikte oldun ciddi ilişkin oldumu. Aslında biz erkekler kendimiz herşeyi yaparız kadının gururunu düşünmeyiz ama kadın bir birliktelik yaşadığında gurur yaparız ben bunun yanlış olduğunu fark ettiğimde geçmişi sildim ve ne kadar yanlış yaptığımı bizzat görmüş oldum. Kısacasi kadın ve erkeğin geçmişinde illaki bir arkadaşlık dostluklar olmuştur ciddi birliktelikler de illaki olmuştur. Şu an 14 yıllık evlilik hayatımda 2 kizim var ve inanın tek bir yanlışı olmadı ve ben bazı şeyler için kendisinden özür dahi diledim.
00 Yorumlasorgulamam bence geçmiş geçmişte kaldı önemli olan şu an ne yaşadığınız ama tabii çok merak edersem sorarım ama detayına inmem kiminle ne yaptı kaç kişiyle oldu gibi şeyler sormam bu sağlıksız olur çünkü kafaya takarsın sonra duyduklarını unutamazsın herkesin geçmişi var ve o geçmiş onu bugünkü haline getirdi sevdiysen kabul edersin ama eğer bi şeyler gizliyorsa veya hâlâ eskisiyle iletişimi varsa o zaman sorun olur sorgulamak değil güvenmek önemli bence
00 Yorumlasaymam demeyin özellikle bir erkeğin geçmişi hakkında bakın kızlar benden size abla tavsiyesi ciddiye alın cok erkek tanıdım yasım gereği ve emin ol bunu umursamanız gerekiyor ciddi düşünüyorsanız bir adamla onun haberi olmadan gizlice telefonunu ve arkadaslarıyla mesajlarını dijital ayak izlerini hepsini didik didik edin bazı uygulamalarlada silinenleri bulabilirsiniz bulduklarınız karsısında zaten o adamla mutlu olur musunuz olmazmısınız anlarsınız gidipte bir kadın hakkında *off bu ne sklr* diyen bir adamla olmaz mesela anlayın sunu artık patlak erkegı annesinin evine yollayın
03 Yorumla- 5 ay
Bana ahlak dersi verenin ykrumu çok erkek tanıdım lalelide bir rahibe
- 5 ay
@ScramblerChopperMam senin gibi her önüme gelene vermedim en azından ve cok erkek tanıdım derken hepsi cinsel değildi erkek kafası işte ne desen boş anlamıyor birde gocunup beni stalklamış ben ciddiye alıp cevap bile vermezken awpğgmawg
- 5 ay
Ya empty charsın üslübun bile leş gibi kenar mahalle ağzınıda cehaletinide al hayatımdan çık.
5 ayTabii ki sorarım ya sonuçta hayatıma alacağım insanın geçmişte nasıl biri olduğunu bilmek isterim ne yaşamış nasıl ilişkiler yaşamış karakter olarak nasılmış bunlar önemli mraktan değil sadece biraz da kendimi korumak için cünkü insanın geçmişi az çok bugününü de gösteriyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayGüvenebileceğim biri olmalı eğer dürüst değilse benim için bitmiştir sorgularım ben önüne gelen ile birlikte olmuşsa neden eş olarak alayım ki öyle birini benim elime kız eli bile değmemiş tabi öyleleri bize bakmaz o konuda çok şanslıyım eline erkek eli değmeyenlerde bakmıyor aslında hiç bir kız bakmıyor
00 Yorumla
5 ayEvet bi ara böyle huxurlu bi gündü uzanmış sarılarak yatıyorduk ben geçmişle ilgili sorular sormuştum iştee hiç aşk oldun mu cart curt çocuk kederlensin diye elimden geleni yaptım sonra şey dedim ne kadar gıcığım ya pardon fnvbvbcbc
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
5 ayBir gün oturup herşeyi anlatırım ve ondanda dinlerim bu konular burada kapandı ben senin önüne bunları koymam asla lütfen sende koyma bunlar haricinde bir şey duyarsan bilki yalan bana gel sor diye eklerim.
05 Yorumla- 5 ay
Keyfi bilir oyun oynamıyoruz
- 5 ay
Kirli olduğunu nerden çikardın?
- 5 ay
ya da her neyse yazma bana mağrana dön
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aynen bunu yapmak gerekiyor bence Çünkü güvensizlik olmasını istemiyorum açıkçası sevgilinin geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak bana rahatlık verecektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Hayır sorgulamam benden önce naptıgı nasıl yasadıgı degil benimleyken nasıl yasadıgı ne yaptıgı önemli olan yoksaa herkes geçmişte bişeyler yaşamış yapmıştır geçmişe bakmam geleceğe bakarım
00 Yorumla
5 ayKadının geçmişini bilmiyorsam gelecek planı yapmam ama önem vermediğim kadınla da olabilirim kondom takar dudaklarımı kullanmam yani öpmek sonra yıkanır ve unutur giderim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Çok karanlıksa ancak burada ağır ve buna ters çıkan bir olaya denk geldim zengin bir adam ve bir hayat kadını evlendi ben hayatımda o kadar vefalı bir ilişki görmedim ikisine de Allah rahmet eylesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. 40 deliğe girenler bakire arıyor çünkü ataerkil düzen namusu sadece kadından bekliyor, komedi.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
5 ayevet direkt sorgu odasına alıp çağraz sorgu yapıyorum
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Sorgulasanda bişey değişmez yaşanmışlıkları silemezsin ayrıca anlattığı kadarını bilirsin o yüzdrn kurcalamanın bir mantığı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
5 ayHayır. Benden önceki hayatı, benle ilgisi olmadan ilişkisi olmadandı. Önemli olan, benimle birlikte neler yaştığı yapacağı. Benimle birlikteyken yaptığı planlar
00 Yorumla Hayır benden sonrasına bakarım onun amel defterini ben tutmuyorum sonuçta sorgu meleği gibi gerek yok böyle şeylere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
5 aySorgulama değilde bazı sorular olabilir geçmişte neler yaşadığı ve neler yaptığı ile ilgili sorular..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayBeni ilgilendirmez diyenlerin % 80 i araştırıyor 😂😂😂 kimdir nedir necidir bilmem lazım devir kötü eskisi gibi değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır asla. İnsan geçmişi, yaşanmışlıkları ve tecrübesi ile bir değerdir. Boś birisi ile birlikte olmak istemem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
5 ayTabiki sorgularim araba alırken geçmişini didik didik ediyoruz... kapının önüne koyavagimiz arabayı alırken yani... Koynunuza ne aldiginiz çok önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlişkileri onu ilgilendirir ama sapkın ilişkiler fazla kurduysa bir düşündürür..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kesinlikle. "Yapmam" diyenler yalançının kılıfıdır. Herkes merak eder, aklını kurcalar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçmişini sorgulamam bilmek de istemem ama sıkıntılı bir geçmişi olanı da istemiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Asla ne yaptığı neler yaşadığı hiç önemli değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorgulamak değil de merak ederim benden iyi olamaz diye 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
5 ayseviyorsam ve bana sadık kalacaksa sorgulamam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayGeçmiş yaşandı ve bittti değiştirilemez.. piskopat katil canı biri değil ise sorgulamayın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Geçmişi bu günü etkilemediği sürece sorgulamam
00 Yorumla
5 ayBeni rahatsız edecek bir geçmişi yoksa çok da umrumda olmaz ve sorgulamam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. sen ne diyosun, gbt müdürlüğü gibiyim.
zaten orta da bi geçmiş varsa behlül kaçar.
00 YorumlaSen onun geçmişini sorgularsan oda seni geçmişini sorgular knka
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
5 ayBilmem gereken bişey varsa solemesini isterm yksa ilgilenmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Kendim gibi yaşamış birini bulmaya çalışırım bulursam zaten sorgulamam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. benden öncesi beni ilgilendirmez eskortluk yapmış olsa bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
5 ay~ Kimle ne yaşamış beni ilgilendirmez ama sabıka kaydı ve sağlık durumunu bilmek isterim ~
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayGenel olarak bilmek gerekir ki yarına ne getireceği belli olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. eğer şüphe ettiğim, farklı bulduğum konular varsa sorgularım
00 Yorumla
5 ayGeçmişinde ben yoktum olmadığım yerlerde ilgim yok ben olduğum dj sonrasina bakarim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sorgulamam hayır. Sadece geçmişte yaptığı hataları bende tekrar etmemesi lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
5 ayGeçmişi beni alakadar etmiyor, ben bana gelecekte ne sunar onu sorgularım
00 Yorumla
5 ayEvet. Geçmişi kirli bir insanla isim niye olsun.. ben temizsem o da temiz olmak zorunda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 aySorgularım fakat geçmiş geçmişte kaliyor
Sorgulasan ne yazar her seyi anlatmadiktan sonra00 Yorumla Bir erkeğin yapacağı ilk şey budur zaten eğer seviyorsa tabi ve eğer bakire değilse heleki hiç bana yaklaşmasın
00 YorumlaHerkesin bir geçmişi vardır. Eğer ayrılmak için bahane arıyorsan, elbette bu seni rahatsız etmeye başlar. Ama genel olarak insan seninle tanışmadan önce de yaşadı, hatalar yaptı, sevindi, hayatını yaşadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKadının da erkeğinde geçmişi sorgulanmaz birinin eline silah verirsiniz geçmişi anlatarak aptal olmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySorgularım, daha önceden onun arkadaşı olmuş birisi karşıma çıkıp “Senden önce ben onun arkadaşıydım.” demesin diye sorgularım.
00 Yorumla
5 aySorgulamam , geçmiş yolu bk yoludur afedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySorgulanmaz diyenin geçmişi kirlidir kesin ve net
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayEvet sorgularım. Benimki gibi temiz birini isterim.
00 Yorumla
5 ayNe olduğuna bağlı mesela eski erkek arkadaşım eskiden ayrıldığı kızı aşırı kötülerdi bende acaba ayrıldıktan sonra benim hakkımda ne der diye düşündüm. Kendisi beni terk etti de😒
00 YorumlaGeçmişinde bana Değmeyen konuları sorgulamam. Ama benleyken o konular bana değiyorsa sorgularım ve hatta farklı şeyler yaşadıysa hiçbir şekilde kabul etmem.
00 YorumlaHayır asla. Ama o da berrak olmalı. Yoksa geçmişinde 1 olmuş, 11 olmuş umrumda olmaz ve kimsenin de olmamalı. Sevgi ve bağ kolay kurulmuyor o yüzden geçmişi sorgulamayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySorgulamam kendi gecmisi ama birlikte bir ciddi karar alacaksak evlilik gibi o zaman sorgularım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKısmende olsa bilmek iyidir. Önemsemem diyenlere inanmıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar