"Geçmişimde ne yaptıysam beni ilgilendirir". Ben bu söze katılmıyorum mesela. . Anlatmak zorundasın, geçmişin senin geleceğinin refaransıdır. Geçmişinde ki insanlara nasıl davrandın, geçmişinde ki insanları kırdın mı, onlara karşı bir hata işledin mi, onların hatalarına karşı nasıl tutum sergiledin, aslında bu tür şeyler merak edilir. Yoksa özel yaşanmışlıklar, kişi sayıları vs değil. Geçmişini şiddetle saklayan insanların genelde suç dosyaları kalabalık oluyor genelde.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle öyle birde bazı insanların tipi bile belli ediyor
eğer ilişkinizin uzun süreli gelecege dönük olmasını istiyorsan illa ki gecmisini paylaşırsın ve geçmişini merak edersin ama kimseyi gecmiste yaptıklarına göre yargılama hakkına sahip değilsin kabul edeceksen öyle edeceksin ama eger sana ters bir karaktere sahipse gecmiste Şu an ki hareketlerine bakarsın mühim olan şu an çünkü herkes hata yapar mühim olan hatanın devamı ama bilmek şart
Her ne kadar ona sorun etmem desem de sorun ederim 🙄 bu yüzden bi geleceğimiz olucağını bile sanmıyorum ve ayrılmak için çabalıyorum basta anlatması gereken şeyleri ilişki ortasında anlattı en sinir bozucu şey de bu.
En İyi Cevaplar