Sevgilim kültürsüz?

Merhaba arkadaşlar. Benim sevgilimle ilişkim henüz çok yeni. Daha 1 aydır sevgiliyiz ve öncesinde de öyle çok vakit geçirmemiştik öyle alelacele sevgili olduk diyebilirim. Beni çok seviyor bende onu aynı şekilde ama onda hep fark ettiğim bir şeydi bu son zamanlarda daha net görüyorum. En basit deyimleri en genel bilgileri bile bilmiyor. Hayatta uğraştığı herhangi bir şey yok sadece fittness yapıyor. Bana herhangi bir şey anlat dediğimde de spordan bahsediyor çünkü başka bildiği ilgilendiği bir şey yok. Yan yanayken sürekli ya oha bunu da mı bilmiyorsun demek istemiyorum normal açıklıyorum anlatıyorum genelde ama zor oluyor benim için. Ben ikili ilişkilerimde beni bir adım öteye taşıyacak bana bir şeyler katacak insanları severim. Tek yaptığı okula geldikten sonra spora gitmek sonra da gece 2lere kadar arkadaşlarıyla okey oynamak. Her akşamı böyle geçiyor. Kaç kere ‘bak biz aşçıyız ilerde dile ihtiyacımız var öğrenelim ben çalışıyorum sende öğren’ demekten ve onun da hiçbir şey yapmamasından sıkıldım. ‘Gel basit de olsa internetten bir iş bulalım bir şeyler yapalım genciz vaktimiz var’ demekten ve yine onun hiçbir şey yapmamasından da sıkıldım. Bir erkek çocuğu var ve ben onu eğitmeye çalışıyorum resmen. Bu konuları bahane edip ayrılmak istediğimi söylediğimde de her şeyi düzelteceğine dair yeminler edip yalvarıyor bir gün normal insan gibi takılıp ertesi gün yine konfor alanına geri dönüyor. Sonuç olarak değişip düzelip adam olur mu? Yoksa ben yol yakınken bitireyim mi?

Sevgilim kültürsüz?