Sevgilim çok cahil ve kültürsüz biri, sizce ayrılmalımıyım?

Aklıma bir şey gelse o anlamaz diye söylemiyorum bile. Leonardo da vinci, nicola tesla, einstein, charles bukowski, ve daha birçok tarihi insanı tanımıyor. onunla bir konuyu tartışacak kadar zeki bulmuyorum. Ben 5 dil biliyorum kendisi ingilizce bile bilmiyor, ama günümüz kızları gibi makyaj yapar, giyinir, maddi durumları falan iyi yani bildiğiniz sosyete görünümlü çingene kızı, arkadaş ortamıma sokasım gelmiyor, yabancı bir şarkı görse bu ne diyo diyor, LGBTden, feminizmden, satanizm, ateizm, deizm, agnostizm, bunları bile bilmiyor HADI BUNLARI GEÇTIM sikhism, yahudi, buddhismus gibi başka dinlerin olduğunu bile bilmiyor, insan vücudu hakkinda bir bilgisi yok, ya ben BAKIN ERKEK OLARAK BEN kadın hakları savunucusuyum o gelmiş bana erkek adam döverde söverde diyor minakym ya bu nasıl bir cehalettir yaa. Yeminle arkadaş ortamima sokasim gelmiyor cahilce bir şey söylese ben yerin dibine batarim,

Ve bilin bakalım benim en çok tiksindiğim, dalga geçtiğim insan türü ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum bakin çok ciddiyim yazmasını bile doğru düzgün bilmiyor. Şu "cahil" kelimesini bile "çail' olarak diyor yemin ederimki böyle
Sevgilim çok cahil ve kültürsüz biri, sizce ayrılmalımıyım?