Sizce neden sevgilim yok ingiliz olmama ragmen resimli?

18 aydır türkiyede yaşıyorum 12. sınıf ögrencisiyim mavi gözlüyüm saçımda koyu sarı ama hiç sevgilim olmadı türkiyede kızlar hiç teklif etmiyormuş ben yarı ingiliz yarı türküm türkiyede hiç kızlar teklif etmiyor hep erkekten bekliyorlamış ingilterede bana hep ediyorlardı türkiyede kimse etmedi bende hiçbir türk kızına etmedim birde türkiyede esmer seviyorlarmış kızlar ingilterede genelde sarışın severler sizce benim neden türkiyede sevgilim olmuyor?

bu arada boyum 1.88 kilom 78 neyim eksik sizce neden türkiyede olmadı sevgilim bendede suç var hiçbir türk kızına teklif etmedim hep teklif gelmesni bekledim peki sizce neden olmuyor

Güncellemeler
+1 yıl
aslında benim tip çok iyi benim ingiltere vatandaşlıgım var ve tükiyede evim villa ingilteredede güzel bir site evim var yaşımda daha 18 12. sınıf ögrencisiyim 3 dil biliyorum statümde var tipte var sadece türkiyede kızlardan uzak duruyorum anlamadıgım kızlarda benden uzak duuyor
Şimdi
türkiyede hiç bir kıza teklif etmedim kızlarda bana etmedi türkiyede ama ingilterede kızlar ediyordu