Şimdi
türkiyede hiç bir kıza teklif etmedim kızlarda bana etmedi türkiyede ama ingilterede kızlar ediyordu
18 aydır türkiyede yaşıyorum 12. sınıf ögrencisiyim mavi gözlüyüm saçımda koyu sarı ama hiç sevgilim olmadı türkiyede kızlar hiç teklif etmiyormuş ben yarı ingiliz yarı türküm türkiyede hiç kızlar teklif etmiyor hep erkekten bekliyorlamış ingilterede bana hep ediyorlardı türkiyede kimse etmedi bende hiçbir türk kızına etmedim birde türkiyede esmer seviyorlarmış kızlar ingilterede genelde sarışın severler sizce benim neden türkiyede sevgilim olmuyor?

bu arada boyum 1.88 kilom 78 neyim eksik sizce neden türkiyede olmadı sevgilim bendede suç var hiçbir türk kızına teklif etmedim hep teklif gelmesni bekledim peki sizce neden olmuyor
iyi bi tipin var eğer bu sensen olmamasının nedeni burada kızlar erkeklere teklif etmez ingilterede kızlar daha özgür yetişiyolar burdaki kızlar teklif etsem kezban olarak gözükürüm olayı var bide sana tavsiyem sevgi öyle evi arabam var olmuyor bi kız sana evin araban var diye geliyorsa çıkar ilişkisi olur
haklısınız bencede
kjljrjrlejekljelelerk ne safsınız ya sence böyle tipe kızların yürümeme ihtitimalı var mı benim orta tipli erkek arkadaşlarıma bile ne kızlar yürüyor
@Kimbilirkimimm ingilterede kızlar yürüyor zaten degişik
@Kimbilirkimimm zaten ingilterede kızlar teklif ediyordu baya türkiyede kızlar teklif etmiyor ben nerden biliyim etmiyorlar ya
türkiye de kızlar daha çok yürüyor asıl muhtemelen çirkinsn realde
Cevap
10Cevap
Ingilterede yasayan birisi olarak soylediklerinin sahte oldugunu dusunuyorum. burada da erkekler teklif eder. Ingilterede sarisin sevmezler hem o nerden cikti?
bilmeden konuşma ingilterede kızlarda teklif ediyor ingilterede herkes sarışın tam tersi sarışın severler
Bilmeden mi 😂 15 senedir burada yasiyorum ben. Asil sen bilmiyorsun boyle konusuyorsun. Herkes sarisin degil ustelik Ingiltere cok cosmopolitan bir ulke.
aynen aynen hiç inandırıcı degil daha senin ingilizcen yoktur be
sen kim ingiltere kim bacım
Oh really? Let's challenge each other and see who's the liar 😂 but lütfen don't use Google translate. No need for cheating right?
If you have some guts send me a message and I will give you my social media so you can see for yourself lol. Don't be ridiculous
I'm British I don't have to prove it to you I don't have to prove it to you Also everyone knows English Knowing English doesn't mean you live in England
Excuse me but couple of mins ago you yourself claimed that I wouldn't know how to speak English. Now you're saying everyone does 😂. You can add me on Instagram to see where I'm living. But can you do the same? I don't think so
iyi gt etmişsin knk dlşdkşkdglşkdgşlkgdlkgşk ingilizim diyip bacım demesi kim bilir nerenin köylüsü
@Kimbilirkimimm sagol 😂 trolluyor iste kafasina gore
@Kimbilirkimimm yarı ingiliz yarı türküm dedim cahil kro
but why are you messing with me on this site england is a developed european country turks why is it such a rude and ignorant society in your country there are always rude and scruffy people in your country
Thanks for this absolutely meaningless text. I don't know what you used for translation but it makes zero sense. You just proved that you don't know how to speak English. You can stop your acting now. 😂
I know how to speak English better than you you are so ignorant that you are confusing American English with British English
No honey, stop it. Your mask fell off already. You can't put it back on.
I don't have to prove anything to you don't write to me anymore
You are scared of making yourself look like a fool. But you already did. Stop pretending to be somebody else. What's your motive anyways?
Adam üşenmemiş fake fotoğrafa hikaye yazmışş pes diyorumm
sen çirkinsin diye herkes çirkin olmak zorunda degil ne fakesi bacım
ne adamı yaşım 18 fakete degilim ama sen benden 7 yaş büyüksün saygısız ergenlikten çıkamamış
bu çocukta bacım diyecek tip var mı knk sktgt mk dayıları kandırırsın ancak o fotoyla kimse yürümüyormuşta nasıl bir tipsen bu olduğuna inandırmaya çalışıyorsun kendini kljlkglkfgişlifhşlfhişlhifşlhf
@Kimbilirkimimm ya sen ne diyon nerenin şizofrenisin çirkinin tekisin yaglısın götü göbegi sallı vermişssin burdan beni aşagı çekmeye çalışma ucube sana kanıtlama borcum yok instagramda 110 bin takipçim var sen kimsin ya ezik
şizofren ya kfdlsjldkşdlkldkfşdlkdfslkdsf tm namık kemal
@Kimbilirkimimm ya yürü git ezik yaşın olmuş 25 evde kalmışssın yürü git kıskanç köpek
şizofren sensin özürlü
en azından bana yürüyen bir ton kişi var sana tr de kızlar bile yürümüyor ez! ksin :Ddsakldjldjs bb
@Kimbilirkimimm sana yürüyenler abaza oldukları için beyinsiz sana yürüyen erkegin ben aklını s... güzel degilsin siyah saçlı tipsizin tekisin
yaglı esmer tipsiz erkekler sana yürüyorsa bu sitede işin ne
bir erkek eli bile tutamamışssındır sen
sitede mesaj kutum kapalı demek ki sen siteyi o amaçla kullanıyorsun kendini belli ettin ayrıca sitenin amacı KizlarSoruyor sizin gibi ezklere tırnağımı atmam bu sitede :D
bana saldırıp aklınca çirkinliğini kapatmak istiyorsun kendi özelliklerini bana yazarak hadi başka yerde avut kendini acınası herif kfjldfsjdflkjdsjdfskl
@Kimbilirkimimm yaşım 18 burada küçük olan benim ve bana saldıran sensin moruk bana yazma beni rahatsız etme engelle beni yazma bana ya istemiyorum seni benimde mesaj kutum kapalı ezik
aynen hayal dünyanda ben moruk sen 18 yasında su yukarıda ki çocuksun allahın delisi daha yazma gülme krizine gireceğim
@Kimbilirkimimm sen bence erkeksin fotodaki kız sen degilsin bence
bana lütfen daha yazma 25 yaşına gelmişssin ergenlikten çıkamamışssın
Çok yanlış yoldasın kardeşim :) Burada kizlar teklif etmiyor senin adım atman lazım ama şunu da unutma ki her şey tip değil :)
ben adım atmıyorum türkiyede hiçbir kıza
İNGİLTEREDE KIZLAR TEKLİF EDİYORDU BANA her gün yolda bir kız ediyyordu teklif türkiyede ama kızlar etmiyor bana
Yorumlar efso ya ahaha :D Senin sorunun sosyal zekan
sosyal zeka derken niye kanka
Sanmıyorum İngiltere çok kozmopolit bir ülke dediklerinde çeliski var
ingiltere her ülkeden insan almıyor nitelikli insan alıyor birde orada saf ingiliz daha çok
İngiliz olmana rağmen bunu bir yokluk olarak görüyorsan zaten kötü haber İngiliz değilsin, Türksün.
1 sterlin 22 tl ingilterede 1 mercedes 10 bin sterlin türkiyede 3 milyon tl eve ingiliz oldugum için kendimle gurur duyuyorum
daha beni tanımıyorsunuz bilgisayardan yazıyorum şu an ruhsal olarak türk gibi degilim 3 dil biliyorum spor yapıyorum kendimi geliştiren biriyim
Niye yarr**gım bende türküm bende 3 dil biliyorum bende spor yapıyorum benimde 3 tane arabam 4 tane evim var bunun ingiliz olmakla ne alakası var s*ktiğimin angolosaksonları sizi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE LAN
@YANLIZADAMM001 ne diyon sen geri kafalı yobaz tamam avrupaya gelme türkiye senin olsun ingilterede senin gibi tipleri görmek istemiyorum cahil yobaz kro seni
Anneni S*kerim senin * soktuğumun p*ci İngiltere bitti sacma sapan kraliyet sistemi sokaklarda zenci ceteler her köşe basında uyusturucu satıcısı ayrıca benim Amerika vizem var oturum iznimde var 😂 ama sen imrendiğim hayatları burada yasıyormus gibi yazmaya devam et 🍆
@YANLIZADAMM001 avrupanın en güvenli ülkesi gelişmiş bir avrupa ülkesi 1 sterlin 22 tl biz 10 bin sterline mercedese biniyoruz refah düzeyimiz çok yüksek ne bitmesi sizin ülke bitmiş asıl ingiltere gelişmiş bir ülke asıl türkiyenin durumu çok kötüye gidiyor
amerika çokmu iyi sokaklarda zenciler var en çok silahlanmanın oldugu yer en cahil insanlar amerikalılar zenginler ama krolar
1 sterlin 22 liraysa gel burada kazan ingilterede kazandıklarını koçum
İngiliz olmama rağmen derken? İyi bir şey olduğunu mu düşündün bunun?
1 sterlin 22 tl ingilterede 1 mercedes 10 bin sterlin türkiyede 3 milyon tl eve ingiliz oldugum için kendimle gurur duyuyorum
Annen mi İngiliz yoksa baban mı? Ayrıca İngiliz olan herkesin sevgilisi mi oluyormuş? :D
İngilterede de erkekler teklif eder bence bu tüm dünyada böyle
hayır ingilterede kızlar ediyor
Lan böyle adam bile KS ye düştüyse biz ne yapalım mk
niye çocuğu linçlemişsiniz koduğumun malları sadece soru sormuş mk
Yemin ederim senin gibi çocuk mahalleden geçse 40 gün kızların dilinden düşmesin.
18 aydır burdasinda keşke Türkiye'den resim koysaydinda inansaydik sen olduguna
ya reis sen yakışıklısın gel biz senlen arkadaş olalım spora falan gideriz bende 12. sınıf öğrencisiyim
şizofrenik hastalıklara randevu al acil
sarışınım ben ne kara fatması ya ne malsn
haahaha ag şizofreni şizofren siyah saça sarı diyor ergen özürlü beyinsiz
yalnızlıktan ve cirknlkten kafayı yemişsn fkjdkjdlkjfdlskdjskjdlsd hadi boş ver
s***ktr ol yazmstm sansurlenms hadi iyisin şizofren manyk
yanlızlıkmı her hafta başka bir kızla beraber oluyorum asıl sen yanlızxlıktan kafayı yemişssin seni engelledim daha yorum yapma kudur ezik siyah saçlı tipsiz
saçım siyah değil açık kumral güneş arkamda ters açıdan foto karanlık çıkar biraz bilgilen hem şizofrensin hem cahil benim dediğim lafı bana demeye calısıyon kara chil ya
ya yürü git ugraşma benimle saçın siyah senin ilk sarı diyon şimdi açık kumrala düştü sen hayalle gerçegi karıştıran bir ruh hastasısın
beni rahatsız etme sen önce kilo ver fizigine bak sirk maymunu
açık kumral sarışına griyor senin gibi olmak isteyip olamadığım kişiyi paylaşıp kendimmiş gibi davranmıyorum şizofren :D güzelliğime güvenip kendimi paylasıyorum
aynen aynen hala açık kumral diyor ya ne kadar kıskanç bir ruh hastasısın sen hayatımda gördügüm en ezik insansın benden uzak dur saplantılımısın nesin sen kişilik bozuklugu var sende ve sen olmayan şeyleri görüyorsun kendinden 6 yaş küçük biri ile ugraşıyon nerenin köylüsüsün acaba sen
sen hayalle gerçegi ayırt edemeyecek zekada birisin mallesef
sana şizofren dedim benim kelimemle bana laf deme dedim şimdi şizofrenin anlamına bakmış onunla laf etmeye çalışıyor şaka mısın sen kendi özelliklerini başkalarına atarak mı avunuyorsun acınası
kızım bak beni deli etme seni polise şikayet ederim defol git ya
sübyancımısın nesin sen 25 yaşına gelmişssin 18 lik çocuga kafayı takmışssın ruh hastası seni
fake ne konusuyorsun hala aynen snaa takıgım ruh hastası ya kızsızlıktan delirmiş cevap verip yanıt alınca ağlıyor hadi tatlım hayal dünyanda avun
Benim oğlim saqattir
ne diyon laz özürlü sakat sensin
Lwgrpjvdapcadkqnqfkcqiforgqrqr
yaşım 18 fakete degilim ama sen benden 3 yaş büyüksün üstüme geliyorsun saygısız ergenlikten çıkamamış ezik
Xddd
sevgilin olduğunu düşünüyor olabilirler
olabilir tipim nasıl tam olarak abla
güzel
peki benimle çıkarmıydın
hayır
neden
nişanlıyım
baya erken evlenmişssin abla daha yaşın 19
evli değilim nişanlıyım
olsun nişanlanmada evlenme gibi bence çok erken nişanlamnmışssın nişanlın zenginmi benim kadar? merak ettim birde benim gibi ingiliz vatandaşlıgı var mı?
Kürt
peki zenginmi benim kadar yoksa fakirmi aslında benim tip çok iyi benim ingiltere vatandaşlıgım var ve tükiyede evim villa ingilteredede güzel bir site evim var yaşımda daha 18 12. sınıf ögrencisiyim 3 dil biliyorum statümde var tipte var sadece türkiyede kızlardan uzak duruyorum anlamadıgım kızlarda benden uzak duuyor
türkiyede hiç bir kıza teklif etmedim kızlarda bana etmedi türkiyede ama ingilterede kızlar ediyordu
belkide davranışların itici
İNGİLTEREDE KIZLAR TEKLİF EDİYORDU BANA her gün yolda bir kız ediyyordu türkiyede ama kızlar etmiyor davranışlarım gayet iyi bence
çok egolu biri gibi geldin
yok egolu degilim ya özgüvenliyim
Türk kızları teklif etmez
neden
sizce nasılım peki
Nasıl olduğunla ilgilenmiyorum ama genelde erkekler teklif eder kızlar değil
hayır yani tipim nasıl neden sevgilim yok demek istedim ama hiçbir kıza teklif etmedim türkiyede
kıyamaaamm
Bilmem
peki benimle çıkarmıydın
sizce tipim nasıl birde
neden :(
bilgisayardan yazıyorum o yüzdende ya neden tipin degilim gayet yakışıklıyım bence ingilterede her gün başka bir kız teklif ediyordu bana
sende benim tipim degilsin zaten çirkinin tekisin
:) senden çok daha iyileriyle sarışın at gibi hatunlarla takılıyorum ya
ingilterede ortamım çok türkiyede az
sana da ben bakmam zaten senden çok daha zenginim aramız mercedes ve porche evimiz villa fakir olan sensin bence egoistin tekisin sana bakmam zaten bay bay
Bana yazarmisin buradaysan.
Aynen abicim.
u/OdinMax?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?