- Diğer konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yalnız olma ihtimalin hiç yok.
Sen sadece etrafına bakarak kendin için yorum yapıyor ve kendini sorguluyorsun " acaba bende bir hatamı var neden yalnızım " gibi.
Sen yaşamı ve kendini ciddiye aldığın için, önemsediğin için kendini iyi yetiştirip, hayata donanımlı olarak hazırlanıyorsun.
İlgi alanın bunlar. İlgi alanında ilişki aramak pek olmamış. Sen dışarıya karşı bir ilişki enerjisi göndermediğin için sana da karşı bir enerji gelmiyor.
Senin bu tarzını ve prensiplerini bilen Tanrı'da sana uygun birisi için sana karşı seçici ve sabırlı davranıyor.
Yani vakti saati ayarlıyor.
Yarın ya da yarından da daha yakın bir zaman olabilir.,
Bunu Allah'tan başka kimse bilemez.
Allah sevdiği kullarını korur ve kollar, hatalara karşı koruyucuları olur.
Onlarca gereksiz ilişkimi gerekli? Yoksa sonsuza kadar bir biri için yaşayan ve güzel çocuklar yetiştiren tek bir birliktelik mi?
Sevinmelisin.
Temiz bir yalnızlık, kirlenen birlikteliklerden her zaman asildir...22 Yorumla- +1 yıl
Eic yapmalısin bence
- +1 yıl
@benaslındayoğumm Teşekkür ederim, size ve soru sahibi kardeşimize..
En İyi Cevaplar
+1 yılDengini bulacaksın. Mesela benim dengim değilsin.
Film kültürüm yoktur. İzlerim geçerim. Unuturum da. Sonra tekrar bile izlerim. Hiç kritiğini yapamam ortamda. Yapmak da istemiyorum.
Hayvanşaları çok sevmem. DÜşündüm de hiç sevmiyorum.
İyiliği severim ama herkese yapmam.
Dans vs gibi olaylar benim gözümde seni elit gösterir. Ben cebimden para dökülürken bile elit bir restoranta gitmeyen biriyim ki beni kasıyor o mekanlar.
Senin yanında kendimi sürekli frenleyecekmiş gibi hissederim, rahat davranamayacağımı düşünürüm. O yüzden sen gibi biriyle sadece muhabbet ederim.
Hani derler ya beni kaldıracak biri lazım. Ha işte ben senin şartlarını kaldıramam :) Bundan dolayı yalnız olabilirsin.
Kendim ve senin üzerinden anlattım kusura bakma ama anca böyle rahat anlatabiliyorum.10 Yorumla
erkekler ne yazık ki zeki hatunların beyin yapılarına erişemiyorlar... sözüm meclisten dışarı... aynı soruyu uzun süre bende sordum ve bir arkadaşım şu cümleyi kullandı :
'biz erkekler zeki bilgin kızlardan bazen korkarız... yanaşamayız...'
ben onun yalancısıyım bilemedim :)10 Yorumla
+1 yılBence bunu çok takmamalısın bu şekilde kendini geliştirmeye devam et mutlaka biri çıkar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
+1 yılBende bilgisayar mühendisiyim, güzelim, karizma var, boy pos desen süper, güzel iş, zeki ve kendimi geliştirenim ama hep yalnızım. Bazıları diyorki mesleğinle alakalıdır. BT uzmanları felan hep böyle kendine kapanır. Bıktım usandım bu yalnızlıktan :(
ingilizce, türkçe, rusça ve kendi ana dilim azerice. 4 dil biliyorum. fransızca, ispanca çalışıyorum. roman, şiir yazar, resim çekerim. Şimdi neden yalnızım? :(12 Yorumla
Soran+1 yılSanirim daha siradan olmaya calisip siradan secimler yapmamiz lazim bilmiyorum ki
- +1 yıl
Karsima biri ciksa yapcamda... Sıkıcı da değilim, entelektüelim. Keşke türkiyede olsaydım belki tanışırdık :) ))
Okumak eğer şanslıysan seni iş sahibi yapar. Bilgisayar mühendisliği okuyabilirsin, siyasetle ilgilenebilirsin. Ancak 1 byte'in 8 bit olması seni koca sahibi yapmaz. Aktif bir insan olabilirsin. Birde burnu havada olan veya öyle gözüken insanlar vardır. Kendilerini çok beğenmişlerdir. Dünyanın kendi çevrelerinde döndüğünü zannederler. Ancak iş böyle değildir. Egolarından vazgeçersen bence bir arkadaş bulabilirsin.
10 Yorumla- Diğer konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılBen de kendimi öyle görüyorum ama insanlara çok zıt geliyorum bazen. Bir bakmışım nefret etmişler benden. Sebeplerini biliyorum tabiki.. Benim siyasi görüşüm, dini yaşantım şuanki çevremden çok farklı. Belki sende de bu vardır. Çevren senden çok farklı olabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda siyasi gorusum dini yasantim cevremden cok farkli degil. İzmirliyim burada kimsenin dini kimsenin de cok umrunda degil aslina bakarsan ama cevreme gore de farkliliklarim var tabi. Agnostigim ama bunu tum cevrem biliyor nerdeyse
Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu yazdıklarını yapan kaç erkek tanıyorsun ki? Bir kere zeki olman ya da onu göstermen işi bozuyor. Erkekler kül yutmaz kızlardan çekinir, kendini saf göster karşındaki sana aşık olduktan sonra zamanla öğrensin. İlişkinizde yapmanızı istediğin şeylere karşındakini kelimelerden çok imalar ile höster ama kararları o veriyormuş gibi yap.
00 Yorumla
+1 yılEvet gençler arkadaş bütün özelliklerini saydı hadi evlendirelim bence sen bir esra erola görün :D şakayıgeçelim hakkaten bu özelliklerin varsa çok iyi bişey özelliklerine özellik eklemende iyidir tebrik ederim böyle devam et kısmet bu işler aceleye gelmez
00 YorumlaUcuz malın alıcısı çoktur. Kullanmak için yanaşılacak bir insan değilsin. yani sıradan olmadığın için sıradan ilişkileri haketmiyosun. Kaliteden anlayan kaliteli bir insan denk gelecektir illaki keşfedileceksindir sabırlı ol ilişki için çaba sarfetme hayatına devam et içiden gelenleri yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ego biraz degil fazla oldugu icin...
Birak insanlar seni ovsun bu bir, ikincisi yalnizliktan kastin nedir? Hayatta tek basinamisin? Bukadar idealist ve kendine guvenen bir kadin hayatinda bir erkek yok die kendini yalniz mi hissediyor? Bence kendinle ve soylediklerinle alakali celiskili konusuyosun yani yalancisin buyuzdende yalnizsin !!!07 Yorumla
Soran+1 yılYalniz hissetmiyorum aslinda yalniz olmayi seviyorum ama bir yerden sonra insan dusunuyor iste neden boyle diye? yoksa dert yanmiyorum aslinda
Cevap sahibi+1 yılBenim kiz arkadasim seden daha mukemmel mesela ben onun olcegini bilsem yalan soylemicegini bilirim, insanlari oldugu gibi kabul edip herkesle iyi anlasabiliyor ki kendisi bir is kadini kendine ait cok buyuk bir sirketi var ve cokta zengin ve kulturlu ama buna ragmen onu sokakta kokorec yerkende bulabilirsin... Universite mezunu vede.. Yani sunu soylemeye calisiyorum degisime kendinden baslarken insanlarin senin gibi olmasini bekleme eminimki vardir kotu yanin ve buyuzden yalnizsindir. Bence aynaya gercekleri gormek icin icinin guzelligini gormek icin bak...
Soran+1 yılBen de oyleyim kokorec de yerim hic de gocunmam zateb cok elit takilicak diye de ugrasmam herkese uyum saglarim hicbir zaman arabam olsun istemedim mesela gerek yok metro veya otobus yeterli. Gider donercide de takilirim arkadas secerken asla maddiyata ve tipe bakmam zaten insan ayrimi yapmam. Yeterince arkadasim dostum var zaten bahsettigim yalnizlik bu degil sevgili anlaminda yoksa sevdigim sevenim coktur
Cevap sahibi+1 yılBirde sunu eklemek isterim umarim kendini bu yonde gelistirirsin.. Karsindaki goruslere ve hayat sartlarina oldugu gibi bak sakin kimseyi degistirmeye calisma! Sen herseyin en dogrusunu tabikide bil ama yanlis bilenlere karsi gardini alirken etik ol. Ayrica surda bile yanlissin siyasetten anlarim diyorsun ya bu yastaki kimse siyaseti tam anlamiyla anlayamaz siyasi gorusun vardir muhakak ama bu anladigini belirtmez. Bir ozal zamanini yasamadin bir sezer zamanini yasamadin dogrulari okudugun kitaplarla ogrenemezsin sadece KENDİ GORUSUYLE O ZAMANLARİ YASAMİS insanlardan ogrenirsin dedigim gibi oda onlarin bakis acisiyla sadece. Asagilarda agnostik oldugunu belirtmissin bu bile celiski evren hicbirzaman teorilerle aciklanamaz. Din zihninin bittigi yerde kalbindedir buna teorik aciklamalarla yaklasan kisi de benim gozumde tikanir kalir demem o ki kendinle celiskiye girdigin cok fazla detay var bence sen mukemmel falan degilsin BU SADECE SENİN GORUSUN!!!
Soran+1 yılMukemmelim demedim zaten hepimiz insaniz eksiklerimiz var mukemmel biri oldugunu da zannetmiyorum. Agnostigim evet agnostik olmanin ne oldugunu bilmiyorsun herhalde dunyanin en zeki insanlarin Stephen Hawking de bu goruste. burada anlatmakla olmaz bir arastirmani tavsiye ederim detaylica. Herneyse, siyaseti muthis biliyorum diyemem ancak ailem politiktir biraz 5 yasinda haberleri izlerdim o zamanlar Tansu Çiller , Mesut Yilmaz vardi bunun benim yasimdaki herkes hatirlamaz bak , sonra Ataturk'u okulda ogrenmedim cok kucuk yasta cok sey biliyordum hakkinda. Lisede siyasi kitaplar okumaya basladim, cok fazla mitinge eyleme katildim, internetten cok arastirdim. Siyasi partilere gidip konustum.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şunu söylemeliyim ki konuşma tarzın kaliteni zaten belli ediyor. Oldukça kibar ve anlayışlı biri olduğun, zamanın kızları gibi "off snne be slk" modunda olmadığın çok belli bu yönden takdir ediyorum seni.! Siyasi görüş anlamında siyasetten bahsetmedim sakın yanlış anlama siyasi görüşte herkesin düşüncelerine önem veririm ve benim için bu çok önemli bir detay. Evet küçüklüğünden bunları hatırlaman çok normal aslında bazı insanların hafızaları güçlüdür. Dini görüşün hakkında savunduğun kişinin yaradanını biliyorum bende tüm kainattan daha zeki daha üstün ve kudreti büyük :) Bu din konularında tartışmayı çok sevmem dediğim gibi kişiler ve teorilerle kainatı ve dini açıklamak mümkün değildir çünkü din zihninin bittiği yerde başlar ve kalbindedir biz buna inanç diyoruz sizin bakış açınızda nedir bilemicem :).
Cevap sahibi+1 yılSevgili anlamında yaşadığın yalnızlıktan bahsedicek olursam öncelikle sevgi, aşk ki bunlar kız-erkek ilişkisi için saçma terimler bana göre çünkü aşk kalbindedir ve sen bugün aslında annene de aşıksın, kardeşine, babana... Sevgi zihnindedir ve mantıklı olduğun sürece sevdiğin her insana saygılı ve mantıklı yaklaşırsın bunu kadın erkek ilişkisine yansıtmak doğru değildir. Umarım annen baban kadar aşık olacağın, mantığınla saygınla sevgi duyacağın biriyle tanışırsın bu şans faktörüdür birgün mutlaka karşına çıkacaktır.
havalı olduğun yazından belli oluyor sen kendini övme bırak insanlar seni övsün bebeğim... 20 yaşındasın sanki feleğin çemberinden geçmiş gibi konuşuyorsun bende 26 yaşındayım büyüdükçe ne kadar cahil olduğumu gördüm... sende bu kafada yaşa o zaman insanlara daha çok gülümsersin :)
00 Yorumlaaynı sorundan bendede var bunun nedeni kendini fazla geliştirmiş olman neticede karşına çıkan insanlar belli başlı kalıplarla 100 200 kelime haznesiyle tekrar tekrar aynı cümleleri kullanıp sohbeti başa döndürüyorlar haliylede kolay beğenmeme durumu oluyo
00 Yorumla
+1 yılaşk dediğin şey gönülden olur duygularla olur. Biran gelir bir bakışa kapılır gidersin ne o kültürün değeri kalır nede o yabancı dillerin. sen bu yüzden yanlızsın. Aşkı o saydıklarınla bulamazsın. Gönlünle bulursun.
00 YorumlaDiğer konusunda 689 cevap paylaştı. Hayat seçimlerden ibaret, bence sen bu halinden memnunsun.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana göre bir erkekte aradığın kriterler düşük bilr olsa, çevrendekiler için yüksektir ve bu nedenle anlaşamıyor olabilirsin. Bütün insanlar aynı seviyede değildir sonuçta.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. "dans dersleri" dediğin anda aklımda oluşturduğun "mantıklı kız" imajı komple çöpe gitti..
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden dans etmek kotu bir sey mi? Salsa yapiyorum cok eglenceli muzikleri de cok guzel
+1 yıl20 yaşında 35 yaşına girmişin. Egoyu azalt. Kafe vs. Yerlerde hemcins lerin ile takıl. Unutma gençlik elden gidiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKafere gidiyorum gayet sosyalim arkadas cevrem de var hatta genis sayilir
- Diğer konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEgoyu biraz kıs
Kendini çok övüyosun pıss
Zeki olabilirsin ama senden daha zekileride var kızzzz
Hadi kapat kapağı ses yapmasın fıssss :D10 Yorumla
+1 yılHelal olsun söylediklerin güzel şeyler ve toplumdaki insanların pek umursamadığı ve sahip olmadığı özellikler fakat davul bile dengi dengine...
00 YorumlaBiraz fırlama olmak lazım bu hayatta, bak bizim burada İzmir de öyle çok insan var yalnız da değiller.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de İzmirliyim
Eee egon olman çok doğal :)) lakin bunu fazlası seni alçaltır sadece sen güzel olarak kalırsın yani güzel kızsındır ama benim gözümde iyi bir kız değilsindir
00 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. İlla başıma dert alıcam diyosun, boşver yalnızlık iyidir.. :)
00 Yorumla
+1 yılSenin yaşça büyük erkek versiyonun benim. Ben de yalnızım :(
00 YorumlaDiğer konusunda 934 cevap paylaştı. Mükemmeller hep yalnızdır, O sebepten sıradan kalmaya çalışırım
00 YorumlaKendini geliştirmen güzel. Anlattıklarına bakılırsa daha uzun süre yalnız kalacakmışsın gibi görünüyor.
00 YorumlaHayalimde ki kadini anlatmissin ya. Cevrende ki erkekler allahindan bulsun. Ne salaklar var ya :) kacar mi be su kadin...
00 Yorumlaİnsan yaptıkları için sevilmez ben çok zekiyim beni sevin ya da çok güzelim beni sevin böyle değil işte sevgi nedensiz sebepsizdir ansızın çıkıp gelir
00 Yorumla
+1 yılgenelde güzeller ve çok zeki akıllı olanlar yalnız kalır aynısı erkekler içinde geçerlidir ya aldatılırlar ya da yalnızdırlar
00 YorumlaBence Ego...
Ya da zaten sevgilisi vardır düşüncesinin kurbanı.00 YorumlaDiğer konusunda 309 cevap paylaştı. tüm bunlara rağmen yalnızım yerine eş adaylarımı bekliyorum yazsan daha uygun olurdu :Djhgkjgkjh
00 Yorumlaaynıyız. bende öyleyim.
neden diyeceksin ama çünkü bu benim seçimim.01 Yorumla- +1 yıl
Sen bir de Çömlekcisin :pp
işte kendini beğenmiş gibi bakıyolar bende aynı durumdayım halbu ki bir selam verseler anlıcaklar ama nerde
00 Yorumla
+1 yılKardeşim şansın yoksa kader kısmetten yana olmadımı olmuyor. Umarım karşına istediğin aradığın gibi birisi çıkar
00 Yorumla
+1 yılNe kadar insansın ve iyi bir insan olduğunı düşünüyorsun. şu saydıklqrının gözümde değeri yok önemli olan insanlık
00 YorumlaDiğer konusunda 50b cevap paylaştı. Zaten iyiler yalnız kalmak için yaratılmıştır çünkü kimse halinden anlamıyor bence en iyisi böyle bırak böyle devam et
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sen çok bilmiş, havalı ve egoist bir kız olduğun izlenimini vermişsin etrafındakilere haberin ola.
00 YorumlaYalnızım demek için henüz çok gençsin. = ) MErak etme zamanla kafana göre biri mutlaka hayatında olur.
00 YorumlaÖnemli olan karakter dir. Bende 24 undeyim. Müdürüm. İş güç zeka iyi. Ingilizce arapça biliyorum. İq seviyem yüksektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanısalım diyicem tersliyiceksin sonra yine sen yalnız ben yalnız en iyisi böyle devam etmek :)
00 YorumlaKader kısmet diye birşey var bunları biliyor musun?
00 YorumlaVar mı yav böyle kültürlü insan bize de bulsa aklı başından biri :D
00 Yorumla
+1 yılbu söz doğru verenler oldukça bizim gibiler hep yalnız kalır.
00 Yorumla
+1 yılyalnızlık paylaştıkça azalır. mutluluk ise paylaştıkça çoğalır. tanışalım kaynaşalım paylaşalım...
00 YorumlaYa doğruyu söylemiyorsun...
ya da fazla ukalasın.00 Yorumlabunlar demek hersey demek degıl daha farklı seyler olma hisler gibi
00 Yorumla
+1 yılişte seni göre bu bize bakar mı * diyip çıkıyo işin içinden.
00 YorumlaDiğer konusunda 723 cevap paylaştı. egolarından arın güzel bişey değil karşına hayırlı biri çıkar inşALLAH
00 Yorumla
+1 yılKabul etmeyeceginden cekiniyorlardır öyle bir imaj cizmisin etrafındakilere
00 Yorumla
+1 yılzaten kızların hepsi Zeki guzel duzgun kulturlu başka ne yönlerin var onu söyle :D
00 Yorumlaah be canım bizde yanlızız... bulamıyoruz ki kafamıza gore bırını... kısmet çıkar karsımıza illakı dıyerek akısına bıraktım
00 Yorumla
+1 yılohooo burada istemediğin kadar sazan var soruun etme
00 YorumlaValla ayni Dünya görüşünde olsak aslinda konusup tanisilacak kizsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlışılmamışın ötesi ve garipseniş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim ama bizi istediğimiz gibi insanları bulamıyoruz
00 YorumlaZeki kızlara genelde kediler kalır
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil canım.
Fingirdek88 olacaksın.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte o yüzden yanlızsın ya salak kızlar daha çok ilgi görüyo
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü aşkı hep yanlış yerlerde aramışsın
00 Yorumla
+1 yılAma tek kusurun mütevazi değilsin cinim.
00 YorumlaBu nası bir ego l*n :D
00 Yorumla
+1 yılYüzün bebeksi mi?
Vücudun ince/zayıf yapılı mı?02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bebek yuzlu oldugumu soylerler kilom da normal cok zayif degilim kilolu da degilim
- +1 yıl
Göreyim o zaman :)
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkendini güzel sanmıyorsundur umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni pofpoflamislar ballisi
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden cikardin bunu?
- +1 yıl
Kendini boyle anlatmandan her sey iyi guzelde mutevazilik nerde tatlikiz?
Soran+1 yılMutevazi olmak icin kendimi oldugumdan farkli mi anlatmam gerek? Aksini mi iddia ediyim yani. Mutevazilik bu degil tum + larinin farkinda olup insanlara ustunluk taslamamak benim bildigim, kimseyi ezmeye calismam aksine ezilenin yanindayim
- +1 yıl
Farkinda ol ama bunu acik acik anlatma. Ben boyle biriyim deyip neden iliskim yol diyorsan insanlar sana egolu kiz gozuyle bakar pek hosnut olmazlar
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne