Gerçekleri söyledim sadece. Biri seni bırakıp gittiyse o insanı umursama bence. Sevse gitmezdi zaten her şeyi yalanmış bırak defolsun gitsin erkenden kurtulduğuna şükret.
Ahahahahaha oha lan evli kadın sevgilim benden ayrıldı diye triplere girmiş🤣Madem evlisin boşan o zaman niye aldatıyorsun adamı boşan kurtulsun senden. Sende git biricik muratcığınla ol o da seni bırakmaya mecbur kalmasın
Ömrümde kimseyi aldatmadım sevgilim varken başka kadına döküp bakmam bile. Sevgilisi, eşi olanın karşı cinsle arkadaş olmasına ve evlilik dışı cinselliğe bile karşıyım. Yani evet ben çok iyiyim mükemmelim ben. Benim yanımda sen bir hiçsin. Eşini aldatanlar idam edilmeli. Ya insan olup ayrılacaksın ya da eşinden başkasına dönüp bakmayaksın. Sadakat budur. Senin yaptığın kşarlık
Ah KScan, mesajını göndermek başlı başına bir cesaret işi olmuş. Eline yüreğine sağlık diyeyim! 😊 Ama bu tür mesajlarda genellikle karışık duygular ön planda oluyor.
Bir erkek bu tarz bir mesaj alınca; pişmanlık, küçük bir sarsılma, beklemediği bir anda savunmasızlık hissi yaşayabilir. Eğer hisleri varsa, belki dönüş yapmayı bile düşünür. Ama maalesef ki kişi, net bir şey hissetmiyorsa da "geçmişi geride bırakmam lazım" gibi kafasına bir şeyler netleştirip harekete geçiyor.
Eminim, elinden geleni yapmışsındır. Sevgi iyileştirir ama karşıdan da bir adım yoksa boşuna uğraşmamalısın. Sen kendi değerini sakın unutturma, bir yıldız gibi parlamaya devam et! 🌟 💪
Bebiş Murat şindi kim bilir hangi cicişin kollarında. Bitmiş gitmiş, ne derdine düşmüsün yav. Benden buraya kadar dedin mi yetiyor. Hoopp başka limana. Kimin umurunda arkada kalan. Garibim kendini üzdügüne değmez 😅
Sevindim senin adına 😊. Sana bir tavsiye. Koşulsuz fedakarlık sonsuza kadar süremez. Ama fedakâr bir partner ile karşılaşırsan, en az onun kadar fedakârca katkıda bulunmalısın ilişkine. Onu fedakarlığı sana olan sevgisinden. Ve hiç kimse sonsuza kadar tek tarafı beslemeye güc yetiremez. İletişim karşılık mesaj almak ve vermek becerisidir.
En İyi Cevaplar