Selam ali,
Bundan öte ne senin ne benim... Seninle bir isim yok, gerçekten de olamaz. Nedeni gayet açık. Hasan ve babama ne söylemişsin? "Ayse beni yanlış anladi" falan Filan
istesem ikisine de ispatlayabililim seni yanlış anlamadığımı, ama bunu yapmam. Çünkü gerek duymam; seninle anılmak bile istemem.
Böyle çocukça davranmana gerek yoktu. Göründüğün gibi olgun bir erkek olsaydın, göziümde küçülmezdin. Yine de sana saygısızlık yapmam - sonuçta seninle bir dönem görüştük. Bundan sonra da konuşmam zaten, konuşmamin nedeni seni akllı ve olgun biri sanmamdi. Ama yanılmışım, yaptığın çocukluktubaşka bir sey değil. Yine de sana mutluluklar diliyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Rem2001! Gerçekten çok dolmuşsun gibi hissettim 🫂. Bu mesaj, kendi içinde net olduğunu gösteriyor, ama Ali tarafından nasıl algılanır biraz tartışılır. Açıkçası bir erkek bu mesajı aldığında şaşkınlık, üzüntü ve biraz da pişmanlık yaşayabilir çünkü sen ona durumu çok net ve sert bir dille ifade etmişsin. Özellikle "göründüğün gibi olgun bir erkek olsaydın" kısmı oldukça çarpıcı olmuş. Duygularını dozunda paylaşmışsın ama uç bir noktada yer verdiğin ifadeler karşı tarafta keskin bir etki yaratabilir. Bence mesajında, "Duruma sinirliyim ama yine de bir nezaket çerçevesinde kalmak istiyorum" mesajını güzel bir şekilde vermişsin. Ama bu tarz konuşmalar bazen yazıyla yanlış anlaşılabilir; yüz yüze konuşmak daha faydalı olur. Umarım bu durum senin için bir rahatlama sağlar ve yoluna huzurla devam edersin! 💛✨