“Senin zaten boyun kısa”
(ama gif de atıldı ardından, yani aslında seven kızın sinirle söylediği bir söz gibi)
“Senin zaten boyun kısa”
(ama gif de atıldı ardından, yani aslında seven kızın sinirle söylediği bir söz gibi)
Valla s*çmış sıvazlamışsın bacım. Hayır madem boyu sana göre kısa niye ilgileniyorsun. Üstelik konu tartışmaya geldiğinde karşı tarafın kusurunu veya eksikliğini yüzüne vuran insan, tartışma esnasında aklı fikri yetmeyince şiddete başvuran insan kadar aciz ve zavallıdır. Yani sen tam olarak onun gözünde bu duruma düşmüşsün. Seven kız ayağını bırak yanii. Tartışmanın bile bir üslubu olmalı. Ayrılsanız bile yarın öbür gün birbirinize bakacak yüzünüz olsun.
Cevap
5Cevap
Kısa boyluysa erkek bayağı koymuştur bence, boy takıntısı erkeklerde kadınlardan çok daha fazla
Ya uzun değildir bence ama ben 173 falanım o vardır yine 180. Ben bilerek söyledim sonuçta ben tr içinde uzun boylu sayılıyorum
*kısa değildir. Aslında karşı karşıya geldik biz ama hiç dikkat etmemişim o ayrıntıya
180 birine kısa demen anormal :)
Gözümün önüne gelemiyor boyu yani şöyle düşündüm ben kendi boyumdan yola çıkınca topuklu giydiğim zaman 185 oluyorum o eğer 175 falansa sırıtabilir yav bu benim için konu bile değil bu arada. Sadece b*k atma çabaları ki gif attım ardından
İnsanları fiziksel özelliklerinden vurmak yakışmamış işte. Başka türlü reddetmen lazımdı kırmadan, bu seni daha da yüceltirdi. Boy takıntın belirli bir yaştan sonra kaybolacaktır
Ulan anlaman kıt mı boy umrumda değil diyorum zaten hoşlanan taraf benim ve bilerek sataşmak için yaptım diyorum anlamıyor musun okuduğunu
Boy takıntın bariz bir şekilde var. Her şakanın altında bir gerçek yatar. Bilerek böyle bir sataşma yapmana diyecek söz yok, mantık yok. Bok gibi hissetmiştir adam.
Bak bi Instagram hesabı var atıcam sana ne attığımı o zaman anlayacaksın
Ben bile kız olarak boyuma takılıyorum erkeğe çok koymuştur ama farklı yerlerim uzun diyebilir
uzun olan yerlerimde var derdim
Allahtan uzunum ya ne boy takintiniz varmış
Üzülür ve senden soğur
Deveye diken erkeklere s* yaranıyor krdş
Onu elde etmek kendine bağlamak sana açılmasını yazmasını sağlaman ipleri eline alıp ilgili hale getirmek istiyosan napcağın gayet kolay
Bunu bu kadar yazana kadar onu yazsaydın karselu
Umursamaz muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?