En başta niye engellemedin madem? Çok kötüsün
İçimde kalmasın yakışıklı falan da değilsin
Sadece yüzün güzeldi
Göbekli
İçimde kalmasın yakışıklı falan da değilsin
Sadece yüzün güzeldi
Göbekli
Anladigim kadarıyla engellemiş bi anda seni Çok yanlış konuşmuşsun neden diyecek olursan engelleyip gitmesi onun haksız karaktersiz olduğunu gösterir ama sen öyle dalga geçtiğin için Allah kurtarmış beni iyi yapmışım diye sevinir kanki sana kötülük yapana asla kötü söz söyleme iyi davran o zaman onların içi yanar pişman olur ben bu kıza nasıl yaptım lan bunu ben nasıl bi o evladıyım falan der 😅😅😅
Seni çok üzerler kshhsjd kendimden biliyorum
Yok kızzz taktikçiyim ben nah üzerler hep üzen ben olurum😂😂
Aylarca övdüm çünkü yakışıklı olduğunu beğendiğimi falan söylemiştim ve sesini çıkarmadı engelle en azından cevaptır dedim mesaj istek kısmını kapat dedim yok. Bu defa canıma tak etti “neden senin gibi pisliklerden hoşlanıyorum bir kere bile cevap vermedin engelle dedim sana kaç defa ama bilerek yapıyorsun ego yapıyorsun yaxmam hoşuna gidiyo” dedim engelledi hem de yeniden açılacak tüm hesapları engelleye basarak engellemiş. Mesaj istek kısmını da kapatmış. Şerfsiz. Ben gittim yeni hesap açıp bioya bunu yazdım ve istek attım okusun diye ve engelledi okumuştır herhalde
Cevap
4Cevap
garip üzülmem biraz komik gelir kızı düşünüp gülümserim :D çok masum
Aylarca övdüm çünkü yakışıklı olduğunu beğendiğimi falan söylemiştim ve sesini çıkarmadı engelle en azından cevaptır dedim mesaj istek kısmını kapat dedim yok. Bu defa canıma tak etti “neden senin gibi pisliklerden hoşlanıyorum bir kere bile cevap vermedin engelle dedim sana kaç defa ama bilerek yapıyorsun ego yapıyorsun yaxmam hoşuna gidiyo” dedim engelledi hem de yeniden açılacak tüm hesapları engelleye basarak engellemiş. Mesaj istek kısmını da kapatmış. Şerfsiz. Ben gittim yeni hesap açıp bioya bunu yazdım ve istek attım okusun diye ve engelledi okumuştır herhalde
Böyle insanlardan nefret ediyorum bi şeyler istediği gibi gitmeyince hemen fiziksel özelliğine laf atan insanlar eziktir
Offff gelfi duyar kasıcı. Sen bundan nefret edeceğine insanların duygularıyla oynanmasından nefret et. Bu cümlede adamın iki özelliğinden bahsediyorum yüzünün güzel olması ve göbekli olması fiziksel özelliğe laf atmaksa konu yüzüne güzel demişim birinden iltifat duyunca da aman bana iltifat etme ben bundan mefret ediyorum demeyi unutma
Komikkkk masum ve kafası karışık Bir kız
Neden komik ya göbekli ama neden saklayayım
Hayır hayat devam etmiyor ben hrr zaman bunu yaşıyorum seviyorhm ve sevgim kullanılıyor. Ayşarca neden engellemedi o zaman nr değişti şimdi
Ortaydım zaten bu insan benim diş hekimim ve kaç aydır randevu alamıyorum raporluydı bugün rabdevum vardı gittim ve doktorlar yok grev varmış öyle aksi bi durum ki asistan dedi ki nisandan itibaren doktor filyasyom ekinine katılıyo ve bugün de en yakın 1 nisana randevu veriyo sistem öyşe saçma bi durum ki dolgu mu yaptıramadım adama da ulaşamadıkça iyice hoşlantım arttı bugün isyan ettim biraz ama daha önce de yazardım ve engellemezdi. Basit olan ne anlamadım bu indan bana cevap vermiyor ama açtığı fake hesabın adını benim adım olarak değiştiriyor pardon da bu kadr saçmalığa da isyan etme hakkım var. Neden ismimi bir yerlere yazıyor ama bana cevap vermiyor? Basit olan o. Doktor olmuş ama hala saçma sapan krndisine kadın fakr hesabı açıp hikayelere gizli gizli bakacaj kadar özgüvensiz. O hesapla brnim hikayrme bakmıştı ve bir süre sonra ismibi benim adım olarak değiştirdi hala da duruyor. 15 gün önce ekran görüntüleriylr attım ona yüzsüz gibi hala hesapta ismimi tutuyor salağa yatıyordur
Yok bee hesapta başka kadının fotoları var yabancı escrt gibi hesap da kilitli bir miktar bot takipçi alıp profili gerçek gibi lanse etmiş yazmış oraya Ankara üni bilmem ne mezunu bir şey bir şey uzmanı falan saçma sapan hesap
Anlamadım ben de : (
Mantıken güler geçer..
Göbekli mi hsjjsjsjs
Kahhsjs e evett göbekli çünkü
Hiçbir şey 😅
Neden güldün o zaman
Neden komik ya. Adam göbekli ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?